Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

Met de herfst in zicht, trek ik altijd wat meer naar de rode en paarse tinten. Met het Revolution Neutrals 3 Re-Loaded oogschaduwpalette komt dat gelukkig wel goed! Make-up Revolution is toch wel één van mijn favoriete budget oogschaduw merken, ik heb hier nog nooit een miskoop mee gehad. Of dit palette net zo’n succes is? Je leest het in deze blog.


Revolution Neutrals 3 Re-Loaded oogschaduwpalette

Volgens Make-up Revolution: ‘Voor welke kleur ga jij? En kies je voor mat of glanzend? De mogelijkheden zijn eindeloos met het Revolution Make-up Neutrals 3 Re-Loaded Eyeshadow Palette. De kleuren blijven lang mooi en zijn perfect te blenden. Dit product is proefdiervrij en 100% vegan.

In de Re-Loaded range zijn er drie verschillende palettes uitgebracht, namelijk Re-Loaded, Re-Loaded 2 en Re-Loaded 3. Alle drie de palettes zijn overwegend met warme tinten, hebben matte en glanzende tinten en hebben gelukkig zowel lichte als donkere tinten om diepte mee te creëren.

Verpakking

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3 €4,99

De verpakking van het palette is erg simpel, weinig poespas en je kunt de tinten van de oogschaduws door het deksel heen zien. Het plastic ziet er prima uit, maar als je ‘m mee wilt nemen in je tas zou ik het palette wel in een toilettasje doen om ‘m beter te beschermen.

Tinten

Revolution Neutrals 3 Re-Loaded Oogschaduwpalette

Het Re-Loaded 3 palette heeft matte en glanzende tinten. De tinten zijn allemaal warm en heeft veel paars/roze. Persoonlijk mis is nog een lichte highlighter, maar verder ben ik zeer tevreden met de tinten.

Lookbook

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

De tinten hebben geen namen, dus ik kan niet benoemen welke tinten ik precies ik heb gebruikt maar alle tinten hebben een goede pigmentatie en blenden super in elkaar over.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

Voor deze look gebruikte ik meer de paarse en roze tinten.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3

Bij de laatste tint heb ik juist alleen de bruin/gouden tinten gebruikt.

Ik word altijd erg blij van de Make-up Revolution oogschaduwpalettes (en de rest van hun producten ook, hoor!), de pigmentatie is super, het blend makkelijk en het is zo ontzettend budget dat je bijna niet kan geloven dat ze deze kwaliteit kunnen leveren. Ook het Makeup Revolution Re-Loaded Palette – Newtrals 3 is hier geen uitzondering op gelukkig.

Heb jij al eens een Re-Loaded palette gekocht?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

  1. september 24, 2018 / 11:08 am

    Jaaaa, dit is echt een van mijn favoriete palettes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.