Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick – Radiant

Met de Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick Radiant ben ik een beetje late to the party, want deze combi van highlighter en bronzer bestaat natuurlijk al een tijdje en is al flink gehyped. Toch kon ik het niet laten om het uit te proberen en om te zien of het die hype dan ook echt waard is.


Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick Radiant

Bobbi Brown begon met het verkopen van de shimmer brick en het bleek een gat in de markt te zijn. Een shimmer brick kun je namelijk op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je er mee highlighter, gebruiken als bronzer of je kunt de individuele kleuren gebruiken als oogschaduw.

Nu ligt de verkoopprijs van Bobbi Brown wel aan de hoge kant, en veel mensen hebben het er dan niet voor over of willen het niet proberen voor die prijs. Gelukkig zijn daar altijd de budget toppers, die ons daar bij helpen! Nu zal er dan wel een verschil ik kwaliteit zijn, voor die €40 euro verschil wil ik eerst wel een bugdet versie proberen.

Vivid shimmer brick radiantVivid shimmer brick radiant

Het pigment

Makeup Revolution heeft twee verschillende shimmer bricks ontworpen, Rose Gold en Radiant. Rose Gold heeft donkerdere tinten en past mooier bij medium tot donkere huidjes denk ik. Daarom koos ik voor Radiant, deze is juist weer geschikter voor lichtere huidjes.

Vivid shimmer brick radiant

Vivid shimmer brick radiantAlle kleuren los. Ze zijn erg goed gepigmenteerd, hebben geen fall-out en alle kleuren zijn ook echt verschillend. Erg mooi! Hier zou ik ook best wel een oog-look mee kunnen maken.

 Vivid shimmer brick radiantDit zijn alle kleuren door elkaar heen. Een prachtige en warme gloed komt er dan te voorschijn.

Wil je het effect van de highlighter? Gebruik dan de bovenste kleuren, deze zijn lichter en geven je een mooie glow. Combineren met de bronzer? Dan gebruik je alleen de onderste kleuren. Je kunt natuurlijk ook alle kleuren combineren! De kleuren liggen vrij dicht bij elkaar, je hebt dus wel een kast nodig die niet al te breed is.

Vivid shimmer brick radiantVivid shimmer brick radiant

Ik heb alle kleuren gecombineerd en vind het resultaat erg mooi en natuurlijk ogen. Er komt me ook een partij glans vanaf, wow!

Wat vind ik er van?

Ik houd van veelzijdige make-up items, in principie zou dit op reis heel handig zijn omdat het oogschaduw, highlighter en bronzer in één is en het dus voorkomt dat je veel meer mee sjouwt. Daarnaast vind ik het pigment echt goed en geeft het een mooi effect op mijn huid!

Makeup Revolution Vivid Shimmer Brick Radiant kost €4,95 en kocht ik bij Beauty88.

Gebruik jij wel eens een shimmer brick?

Bedankt voor het lezen! 

15 Reacties

 1. oktober 20, 2016 / 6:48 am

  Oh mooi! Ik wil al zo lang een’echte’, maar 45 euro gaat me net een stapje te ver. Dit is een mooie goedkopere dupe!

 2. oktober 20, 2016 / 8:26 am

  Wauw, de shimmer brick staat je heel mooi! Ik wil ook graag eentje hebben, maar ik twijfel nog een beetje over de kleur.

 3. oktober 20, 2016 / 1:23 pm

  Deze staat echt nog op mijn wishlist, wat een mooi product zeg!

 4. oktober 20, 2016 / 7:25 pm

  Ziet er echt prachtig uit! Het resultaat is echt top!

 5. oktober 20, 2016 / 7:39 pm

  Dat is een mooie variant! Ik hoorde dat de Body Shop versie ook heel goed is, die ga ik zondag even testen. Maar een stemmetje in mij zegt toch dat ik ook gewoon een Bobbi Brown moet hebben 😉

 6. oktober 20, 2016 / 8:24 pm

  Dat is echt een koopje voor die mooie glansjes! Nu snap ik eindelijk wat een shimmer brick is, bedankt voor de uitleg!
  Hij is echt heel mooi!

 7. oktober 20, 2016 / 9:38 pm

  Mooi dit. Ik zelf koop ook liever budget make up. Ik vind het soms zo zonde van de geld en ik kan er niets aan doen. Erg he. Mooi product wat je echt van Bobbi Brown moet denken idd. Dat hij veelzijdig en ook nog mooi resultaat geven is erg fijn.

 8. oktober 20, 2016 / 10:13 pm

  WOW! Deze vind ik echt heel mooi! En die pigmentatie! Ik ben verrast 🙂

 9. oktober 20, 2016 / 10:20 pm

  Heel erg mooi! ik heb de shimmerbricks van bobbi brown en ben daar ENORM blij mee! dat was echt een van mijn beste aankopen

 10. oktober 21, 2016 / 12:18 pm

  Wat een fijn prijsje zeg! Zijn ook helemaal mijn kleuren 🙂 Leuk ook dat het zo multifunctioneel is!

 11. oktober 21, 2016 / 4:35 pm

  Echt echt heel mooi! Mijn favoriete kleuren 😉

 12. oktober 22, 2016 / 6:11 pm

  Wauw wat een mooi resultaat. En dat voor die prijs.

 13. oktober 30, 2016 / 4:54 pm

  Wat een mooie palette is dit en die kleurtjes echt prachtig. En ook nog eens betaalbaar! wat fijn een subtiele glans. Ik ben blij verrast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.