Marmeren hoesje van Hoesjes-Outlet + winactie [gesloten]

Marmeren hoesje van Hoesjes-Outlet + winactie

Van Hoesjes-Outlet.nl mocht ik een product uitzoeken en omdat mijn oude hoesje hoog toe aan vervanging was, heb ik gelijk de site doorgespit en werd ik op slag verliefd op dit mooie marmeren hoesje. Hoewel volgens velen de marmeren trend voorbij is, zet ik stug door. Van Hoesjes-Oulet mag ik ook nog eens €25 euro aan shoptegoed aan één van jullie geven. Lees daarom gauw verder en doe mee!


Marmeren hoesje van Hoesjes-Outlet.nl

Als je in het bezit bent van een Samsung, iPhone of Huawei kun je hoesjes uitzoeken naar hartelust. Maar ook als je alleen op zoek bent naar een accessoire als een powerbank, oplader of bijvoorbeeld een oplaad dock, ben je hier aan het goede adres.

Marmeren hoesje van Hoesjes-Outlet + winactie

Marmeren hoesje van Hoesjes-Outlet + winactieMarmeren hoesje van Hoesjes-Outlet + winactie

Zelf heb ik een Samsung s6 en koos ik voor een softcase met marmeren print, een hoesje dat makkelijk aansluit op mijn mobiel en ‘m stevig omsluit. Ik ben er erg tevreden mee!

EEN HOESJE OF ACCESSOIRE WINNEN?

Het leuke is dat ik één van jullie ook mag gaan verblijden met een hoesje of accessoire ter waarde van €25 euro. Dus ben jij nog op zoek naar een simpel, extravagant, handig hoesje of accessoire? Ga gauw naar Hoesjes-Outlet.nl en kijk of er nog iets moois tussen zit. Iets gevonden wat je wel zou willen hebben? Doe dan snel mee aan deze winactie en misschien is dat binnenkort voor jou!

Wat moet je doen?

 • Like mijn facebook pagina.
 • Geef in een reactie aan dat je meedoet met een geldig e-mail adres.

Extra kans maken?

Meedoen kan tot en met 17 september 2017, daarna maak ik de winnaar bekend d.m.v. een e-mail. Geen reactie binnen 48 uur? Dan gaat de prijs door naar een ander. Tussen alle deelnames wordt de winnaar gekozen door middel van een random picker.

Doe jij al mee aan de winactie?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Beantwoorden

  Anita H.

  september 12, 2017

  Ik doe mee!

 2. Beantwoorden

  Maria

  september 12, 2017

  Veel mooier dan wat ik nu heb, ik doe mee!

 3. Beantwoorden

  jonna@burgertrutjes

  september 12, 2017

  Ik sla de winactie even over. Hoesjes zat hier! Maar vind het printje wel heel tof!

 4. Beantwoorden

  jiafeng

  september 12, 2017

  mijn hoesjes worden altijd zó snel vies, dus ik doe zeker mee!
  ik heb alle stappen gedaan (ook de extra stap)

 5. Beantwoorden

  Hannah Kagenaar

  september 12, 2017

  Ik doe graag mee! Hoesjes tekort haha.

 6. Beantwoorden

  Sonja

  september 13, 2017

  Oooooooooooh wat is deze mooi zeg! Helemaal mijn kleurtje!
  Mijn hoesje is kapot! Ik liet hem vallen vandaag in de gym.
  Zal ik gewoon eens meedoen?

 7. Beantwoorden

  Merel

  september 16, 2017

  Kan zeker een nieuw hoesje gebruiken, ik doe mee!

 8. Beantwoorden

  Nicole Brandhorst

  september 16, 2017

  Ik doe mee!!

 9. Beantwoorden

  verna

  september 17, 2017

  Erg leuk! Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken, de mijne is bijna stuk 🙁

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.