Max & More Absolute Nudes Nailpolish

Ik kom graag in de Action voor allerlei prullaria, maar nu kwam ik ook een heel leuk nagellak setje tegen. Voor maar liefst €0,99 krijg je zes mini nagellakjes. Er zijn verschillende setjes te krijgen, ik koos de Max & More absolute nudes en in die set krijg je zowel creamy als glitter nagellak. Ik ben erg nieuwsgierig over de kwaliteit! 


Max & More Absolute Nudes Nail Polish

Dit setje bestaat dus uit mini’s, maar dan ook écht mini’s. Alle potjes bevatten 2 ml nagellak en voor mijn gevoel zijn deze potjes leeg na drie keer lakken. Maar daar zijn het ook mini’s voor natuurlijk. In dit setje zitten dus zes lakjes met verschillende finishes. En ook al verwacht ik geen O.P.I of Essie kwaliteit, je weet het maar nooit! Zo probeerde ik laatst de blending spong van Max & More en die heeft mij ook zeker niet teleurgesteld.

De lakjes

max & more absolute nudes nagellak

De lakjes zitten netjes verpakt en je kunt goed zien voor welke kleuren je kiest.

max & more absolute nudes nagellakmax & more absolute nudes nagellak

De flesjes zelf zijn simpel. Er zit een sticker opgeplakt met het Max & More logo, dit vind ik er zelf wel een beetje cheap uitzien, maar dat zijn ze ook natuurlijk :’-) De lakjes hebben geen naam of nummer gekregen, dus ik laat ze straks in een willekeurige volgorde zien.

Pigmentatie

Alle lakjes hebben drie lagen nodig om goed dekkend te zijn. Ik had verwacht dat het kwastje ook mini zou zijn, maar dit is gelukkig niet het geval.

max & more absolute nudes nagellak

Lakje 1 is voor mij echt een nude kleur. De finish is creamy en ik vind de kleur erg mooi. Brengt wel streperig aan, maar dit is wel op te lossen met een goede topcoat.

max & more absolute nudes nagellak

Lakje 2 valt op zich ook nog wel in de nude categorie, maar is bruiner. Ook deze heeft een creamy finish en is iets wat streperig.

max & more absolute nudes nagellak

Lakje 3 heeft een metallic finish en brengt ook mooi aan. Deze is moeilijk dekkend te krijgen en is beter als een topcoat denk ik.

max & more absolute nudes nagellak

Lakje 4 heeft wat grovere glitters en heeft dezelfde dekking als het metallic lakje hiervoor. Daarom denk ik dat deze ook beter als topcoat gebruikt kan worden.

max & more absolute nudes nagellak

Lakje 5 heeft weer een creamy finish en lijkt wat bruin-grijs. Ik vind de kleur erg mooi! Deze brengt ook wat streperig op, maar is wel beter dan de andere creamy lakjes.

 max & more absolute nudes nagellak

Lakje 6 is de laatste en vond ik heel moeilijk op de foto te krijgen. Deze foto komt het toch het meest in de buurt. Dit lakje was het makkelijkst aan te brengen en was dekkend in twee lagen. Ook deze heeft een metallic finish en vind ik een mooie kleur hebben.

Wat vind ik er van?

Ik heb gemengde gevoelens over deze Max & More absolute nudes nagellak, je hebt veel lagen nodig om ze dekkend te krijgen en sommige zijn streperig of helemaal niet goed dekkend. Met een goede topcoat is er al veel opgelost denk ik, maar toch..

Max & More Absolute Nudes Nail Polish Set – – – €0,99

Zou jij dit setje aanschaffen?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. december 7, 2016 / 8:34 am

  Ik ga straks wel even naar de Action voor vogelvoer en kerstspullen!

 2. december 7, 2016 / 9:51 am

  Hmm ik sla deze lakjes maar over. De nagellak van de Hema vind ik de laatste tijd geweldig!

 3. december 7, 2016 / 9:53 am

  Ik heb ze gezien. De kleur is mooi en zo te lezen ze zijn ook prijs kwaliteit in verhoudig.

 4. december 7, 2016 / 5:13 pm

  Jammer. Soms kan het verrassend goed zijn, soms ook weer niet. Kleur 5 vind ik wel heel mooi!

 5. december 7, 2016 / 7:40 pm

  Ik vind de kleurtjes wel heel erg mooi! Ik koop eigenlijk vrij weinig nagellak, maar deze zijn wel heel budget. Dus wie weet 😉

 6. december 8, 2016 / 7:22 am

  Deze sla ik over! Hoewel je voor 1 euro niet echt de mist in kan gaan.

 7. december 8, 2016 / 1:07 pm

  Deze verpakkingen zijn altijd zo verleidelijk om mee te nemen he? Toch vind ik dat streperige niet zo mooi! Dan koop ik denk ik liever een lakje van essence.

 8. december 9, 2016 / 7:38 pm

  Ik vind het ook altijd zo leuk om in de Action rond te lopen en kom altijd met van alles thuis. Ik heb vaker gelezen over Max & More make-up van de Action maar ik heb het zelf nog niet geprobeerd. Misschien toch eens doen.

  Wat betreft de lakjes. Het setje ziet er an sich leuk uit, jammer dat ze toch een beetje tegenvallen. Nummer 4 springt er voor mij uit van deze 6 lakjes.

  Ps. De product foto’s zien er heel winters uit zo.. heel leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.