Max & More Precision Blending Sponge

Wie kent de beauty blender of miracle complexion spons van Real Techniques niet? De blending spons is bekender dan ooit en dat is het huismerk van de Action ook niet ontgaan. Max & More heeft namelijk ook een blending spons! Ik ben erg benieuwd of deze mij ook zo goed zal bevallen als de beauty blender. Daarom test ik vandaag de Max & More precision blending sponge.


Max & More Precision Blending Sponge

Ik gebruik mijn beauty blender met veel plezier en vind deze manier van aanbrengen beter dan dat met een kwast. Toch ben ik altijd wel wel benieuwd hoe andere sponzen te werk gaan. Nu kostte deze spons van de Action maar liefst โ‚ฌ0,89 en daarom kon ik ‘m niet laten liggen.

max & more precision blending sponge

Je koopt de spons in een doorzichtig plastic doosje en kunt gelijk zien hoe de spons er in het echt uit ziet.

Het product

max & more precision blending spongemax & more precision blending sponge

Op het eerste gezicht lijkt ‘ie best wel op de beauty blender, de spons is net zo roze en ziet er qua structuur hetzelfde uit. Toch is ‘ie een stuk kleiner en heeft de spons van Max & More een inkeping om ‘m makkelijk vast te pakken. Hoewel ik de spons op zichzelf wil beoordelen, ben ik ‘m wel aan het vergelijken met de beauty blender. Het valt mij op dat de blending spons van Max & More een stuk compacter is en minder flexibel is dan de beauty blender.

In gebruik

max & more precision blending spongemax & more precision blending sponge

In gebruik is het prima! Ik maak de spons even nat en breng daarna mijn foundation gemakkelijk aan. Het principe is exact hetzelfde als alle andere blending sponsjes en met de punt kan ik makkelijk bij alle moeilijk bereikbare plekken. Wat ik wel handig vind aan deze spons, is dat de onderkant platter is en ik hierdoor makkelijker de foundation kan blenden. Het resultaat vind ik hetzelfde als bij de beauty blender, al vind ik de beauty blender wel fijner voelen op mijn huid.

Wat vind ik er van?

Nou voor โ‚ฌ0,89 mag ik niet klagen hoor! Het brengt mijn foundation prima aan en blend het ook mooi. Ja, de spons vind ik minder soepel en het voelt stugger op mijn huid dan met de beauty blender. Maar voor een verschil van twintig euro vind ik dit zeker wel te verdoezelen. Ik ga de spons van Max & More er vaker bij pakken in ieder geval. Wil jij graag een blending spons proberen, maar wil je er niet zoveel geld voor neertellen? Dan vind ik dit een goed alternatief.

Max & More Blending Sponge – โ‚ฌ0,89

Zou jij deze spons proberen?

Bedankt voor het lezen!

19 Reacties

 1. november 19, 2016 / 9:53 am

  Oh ik kende deze variant nog helemaal niet! Hij klinkt fijn!

 2. november 19, 2016 / 10:18 am

  Wat een leuke review, en wat scheelt het ene hoop geld zeg! Misschien ga ik hem ook maar eens proberen. ๐Ÿ™‚

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 19, 2016 / 1:57 pm

   Ja absoluut, zeker doen!

 3. november 19, 2016 / 10:20 am

  Zeker een prima alternatief. Het is bijna voor niks..
  Ik heb er een uit het buitenland voor maar โ‚ฌ3 en die werkt heel goed. Zet ook mooi uit met water en is flexibel.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 19, 2016 / 1:58 pm

   Drie euro is ook ook een prima bedrag en fijn dat die ook goed werkt.

 4. november 19, 2016 / 12:34 pm

  Ik heb ze al besteld, het lijken mij hele handige sponsjes.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 19, 2016 / 1:56 pm

   Leuk, ben benieuwd wat je er van vindt!

 5. november 19, 2016 / 5:40 pm

  Wat een goede uitkomst! Het nadeel is gewoon dat ze wat hard zijn die dupes! Maar voor dat bedrag is een backup zeker niet verkeerd! Bedankt voor de goede tip!

 6. november 19, 2016 / 7:34 pm

  Het is heel fijn als er zulke goede alternatieven op de markt zijn, omdat de echte zo duur is! Zeker een goed idee om dit te gaan bestellen. X

 7. november 19, 2016 / 8:11 pm

  Dat is ja geen geld zeg! en een prima alternatief als ik jou zo hoor!

 8. november 20, 2016 / 12:28 am

  Voor de prijs doet ‘ie het heel goed! Ik heb de echte beautyblender en dat is toch wel echt de meest flexibele en zachte spons die ik gehad heb. Maar anderen kunnen ook wel een vergelijkbaar resultaat maken ๐Ÿ™‚

 9. november 20, 2016 / 11:02 am

  Dat klinkt inderdaad wel goed voor die prijs! Vaak kun je ook voor veel minder geld niet echt dezelfde kwaliteit vinden ๐Ÿ™‚

 10. november 20, 2016 / 12:10 pm

  Heel erg, maar ik heb dus nog nooit een blending sponge gebruikt. Moet dit toch echt eens gaan uitproberen:)

 11. november 20, 2016 / 3:27 pm

  Lekker budgetprijsje! Ik begin pas net die sponsjes te ontdekken. Ik heb er nu een van beautyblender. Die is wel erg fijn. Stiekem heb je mij nu wel nieuwsgierig gemaakt!

 12. november 20, 2016 / 5:12 pm

  Wat een verschil qua prijs, hiervoor zou ik die kleine minpuntjes ook voor lief nemen.

 13. november 21, 2016 / 10:34 pm

  Wauw deze is echt goedkoop en zo te zien ook zeker niet slecht! Ik heb zelf een beuatyblender, maar ik zou deze ook zeker eens willen testen!

 14. november 22, 2016 / 7:47 pm

  Deze heb ik nog niet getest, goede tip! Zelf heb ik wel een andere goedkope optie getest die echt minder fijn was dan de duurdere opties. Ben dus benieuwd naar deze! Liefs Josine

 15. Carmen
  oktober 14, 2017 / 8:13 pm

  Ik heb hem zelf ook en hij is erg fijn en zacht! Wel is het jammer da de Acion spons niet echt een punt heeft, waardoor sommige plekken lastig te bereiken zijn. Ach, voor 89 cent kan je zeker niet klagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.