Mijn Ervaring Met Lash Lifting

Een aantal weken geleden wilde ik graag een lash lift proberen, dit is een behandeling waarbij je eigen wimpers worden gelift. Mijn wimpers zijn erg stijl en staan naar beneden. Zelfs wimperkrullers en mascara’s kunnen mijn wimpers niet gelift houden, dus ik probeerde de lash lift graag uit.


Mijn Ervaring Met Lash Lifting

Ik vind het effect van een wimperkruller en nepwimpers zo mooi, maar met een wimperkruller vallen mijn wimpers altijd uit en nepwimpers vind ik teveel gedoe. Daarom kwam lash lifting voor mij als een uitkomst, maar nu pakt dat voor iedereen anders uit en ik las dat het tijdens zwangerschap al helemaal niet zeker is of het mooi blijft. Toch wilde ik het proberen!

De behandeling duurde volgens mij zo’n 40 minuten, waarbij mijn onderste wimpers eerst werden afgeplakt om te voorkomen dat die ook gelift werden. Daarna werden mijn ogen volledig afgedekt en bracht ze het eerste middel aan waardoor de wimpers goed gelift werden. Dit moest inwerken en hierna volgde er een serum dat ook weer een kwartier in moest werken.

De Lash Lift

Mijn Ervaring Met Lash Lifting

Deze foto’s zijn gemaakt in de shop en zie je het verschil erg goed. Zoals je kunt zien stellen mijn eigen wimpers niet zoveel voor en staan ze na de lash lift wél goed. Omdat mijn ogen vrij gevoelig zijn werd mijn huid rood onder mijn ogen en begonnen ze te tranen als een gek, maar omdat het verder niet een branderig gevoel gaf, is dit geen probleem.

Resultaat

Mijn Ervaring Met Lash LiftingMijn Ervaring Met Lash Lifting

Dit is het effect na drie weken en is nog steeds goed zichtbaar bij mij. Mijn ervaring met lash lifting is dus erg goed bevallen. Maar of ik het dertig euro in de maand waard vind is een tweede. Voor blogfoto’s en in het algemeen zou ik het zo weer doen, maar de prijs houdt mij toch tegen. Deze keer liet ik het voor een aanbiedingsprijs zetten en dat was leuk om te proberen, maar ik houd het denk ik toch bij speciale gelegenheden.

Zou jij een lash lift willen proberen?

Bedankt voor het lezen!

7 Reacties

 1. VWillemse
  september 20, 2017 / 8:00 am

  Ik denk dat je voornamelijk zelf veel verschil ziet, vind het ook wel pittig hoor 30€ p/m voor z’on subtiel resultaat.
  Maar goed, ik vind zoiets wel altijd leuk om een x geprobeerd te hebben, of voor een spciale gelegenheid.
  Wat een enorm mooie foto’s trouwens, waar je full face op staat.

 2. september 20, 2017 / 9:14 am

  Ik vind het wel een heel mooi effect 🙂 de prijs is inderdaad best wel wat.

 3. september 20, 2017 / 9:32 am

  Wauw, wat een resultaat! Ik vind het wel vrij prijzig om iedere maand te laten doen, weet niet of ik dat het waard zou vinden.. Met een goede wimperkruller kom je dan ook al een aardig eind.

 4. september 20, 2017 / 11:31 am

  Wat een mooi effect zeg! Ik ben hier al zo lang benieuwd naar, ik ga het denk ik ook een keer proberen.

 5. september 20, 2017 / 8:33 pm

  Wat zie jij er mooi uit! Ik zit even stomverbaasd te kijken! Je glowt zo mooi!

  Het resultaat is echt prachtig en duidelijk te zien!

 6. september 22, 2017 / 10:27 am

  Wow het resultaat vind ik zo mooi bij je! Voor mij zelf vind ik het niet zo veel doen denk ik. Aangezien ik hele lichte wimpers heb en het dn toch niet zou opvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.