Mijn Favoriete Budget Make-Up

Mijn Favoriete Budget Make-Up

Make-up is ontzettend leuk, maar het kost wel wat! Gelukkig zijn er voldoende budget toppers te koop en vandaag deel ik mijn favorieten. Van foundation tot oogschaduw, het komt allemaal voorbij πŸ™‚


Mijn Favoriete Budget Make-Up

Mijn Favoriete Budget Make-UpMijn favoriete budget (drogisterij) merk is toch wel Catrice, die heeft altijd mooie en goede kwalitatieve make-up in het assortiment. Ik denk niet dat ik ook een Catrice product heb gekocht dat mij niet beviel. Maar ook op het internet zijn er budget favorieten te vinden, zo vind ik Makeup Revolution en I Heart Makeup ook altijd heel fijn. Niet gek dat ook hiervan producten in mijn favorieten lijst staan.

MIJN FAVORIETEN

Catrice HD Liquid Coverage FoundationMijn favoriete budget foundation is de Catrice HD Liquid Coverage foundation. De verpakking ziet er al heel luxe uit en het product zelf is ook top. Een goede dekking en mijn huid ziet er matte, maar toch glowy uit wanneer ik deze foundation gebruik. Ik gebruik geen andere meer sinds ik deze ontdekt heb.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage ConcealerOm even bij dit merk te blijven, een (voor mij) nieuwe holy grail die ik onlangs ontdekte is deze concealer van Catrice. De kleur past perfect bij mijn huid en de dekking is ook goed. Omdat deze concealer matte opdroogt blijft ‘ie muurvast zitten en gaat het niet in de lijntjes zitten.makeup revolution luxury banana powderDan op naar mijn favoriete poeder! Het Luxury Banana Powder van Makeup Revolution is perfect voor mijn huid. Dit poeder is niet wit, maar meer huidskleurig en zorgt ervoor dat er niet zo’n waas ontstaat op mijn huid. Ik ben al bleek genoeg van mijzelf, dan wil ik niet een poeder dat dit nog accentueert. I Heart MakeUp Bronze And Glow reviewDoor naar de bronzer en highlighter, want mijn budget look is niet af zonder deze twee. Vooral de bronzer gebruik ik veel omdat deze een koele ondertoon heeft en dit er wat natuurlijker uit ziet op mijn huid. Ook de highlighter is erg mooi, al gebruik ik liever één van mijn high end highlighters. Maar die kan niet in dit rijtje natuurlijk πŸ™‚ i heart makeup golden bar chocolate paletteDe I Heart Makeup Golden Bar is mijn favo budget oogschaduw palette, de kleuren variΓ«ren mooi en kun je dagelijks gebruiken. De pigmentatie is ook top! Ja voor goedkope en goede oogschaduw kijk ik altijd eerst bij I Heart Makeup. Dit zijn vaak ook dupes van de Too Faced palettes.

Een look met mijn budget favorieten πŸ™‚

Welke budget make-up is jouw favoriet?

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Beantwoorden

  VWillemse

  januari 23, 2018

  Mooie budget favorieten.
  Ik heb ze (op de banana powder na) ook allemaal en gebruik ze met liefde.
  Geen budget mascara trouwens?
  Ik zelf vind L’oreal enorm fijn, valt ook nog wel onder budget aangezien er bijna altijd wel een aanbieding van loopt toch?!

  • Beantwoorden

   Anna Gerrie

   januari 23, 2018

   Klopt, alleen is L’oreal niet dierproefvrij dus die kan ik helaas niet gebruiken. Ik gebruik nu een hele fijne van Urban Decay, maar die is wat minder budget πŸ™‚

 2. Beantwoorden

  Loes

  januari 23, 2018

  Ik wil die concealer van Catrice graag eens proberen, heb er veel positiefs over gehoord afgelopen tijd! Mijn favoriete budget producten zijn op het moment van the Ordinary, de foundations zijn heel fijn.

 3. Beantwoorden

  anna

  januari 23, 2018

  Wat een fijne favorieten! Dat palette gebruik ik ook heel graag. En dat kleine bronze pallet gaat altijd mee op reis, die is zo handig!

 4. Beantwoorden

  Babs

  januari 23, 2018

  Fijne favorieten! Ik heb met de foundation nog in mijn handen gestaan, maar twijfel, twijfel… de volgende keer ga ik toch nogmaals kijken want nu ben ik zeker nieuwsgierig!

 5. Beantwoorden

  Sonja

  januari 23, 2018

  Ik ben niet van Catrice, het kan mij niet bekoren. Het palette met highlighter is hier ook favoriet!

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.