Mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment

Mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment

Ik ben dol op het kijken van series, er is zoveel keuze en er is altijd wel iets te zien. Ik heb door de jaren heen veel series gekeken, sommige vond ik geweldig en anderen stopte ik na een paar afleveringen weer mee. Vandaag zie je welke series ik liever niet aan begonnen was en welke ik juist nog wel 10 seizoenen van had kunnen kijken.


Mijn favoriete series van dit moment én tegenvallers

Series zijn zo fijn om te kijken, het is makkelijk om tussendoor even te kijken of om juist een hele dag aan te spenderen. Ik kijk altijd even een aflevering wanneer ik tijd heb. Sommige series vind mijn vriend niet leuk en die kan ik dus mooi in mijn eigen tijd bekijken, andere series kijken we samen. Mijn favorieten en tegenvallers komen allemaal aan bod :-).

13 REASONS WHY

Volgens mij dé serie van dit moment, 13 reasons why is een serie over een meisje dat zelfmoord pleegt en 13 tapes achterlaat aan de personen waardoor ze zelfmoord pleegde. Omdat pesten een groot probleem is momenteel en veel anderen ook hun leven lieten hierdoor is het best een heftige serie om te zien. Toch is het prachtig in elkaar gezet en echt een aanrader om te zien. Ik keek het eerste seizoen in een paar dagen uit en kan niet wachten tot het tweede seizoen.

Mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment

THE TUDORS

Dit is al een oudje, maar wel een mooie serie om te zien. The Tudors is een serie over de familie Tudor, koning Henry VIII om precies te zijn. Hij had nogal een reputatie, was de eerste man ooit die een scheiding aanvroeg, ging veel vreemd en liet iedereen onthoofden. Zijn dochter Mary deed dit ook en daarom is de Bloody Mary is naar haar vernoemd. Omdat dit ook een stuk geschiedenis is, vind ik het heel interessant om te zien, maar het is wel veel mooier gemaakt dan het in het echt was.

PRETTY LITTLE LIARS

Deze serie leek mij zo leuk, maar helaas viel het mij vies tegen. Deze serie gaat over een groep vriendinnen waarvan één vermoord is, de vriendinnen krijgen steeds anonieme berichten en proberen er achter te komen wat er gebeurd is. Na een paar afleveringen vond ik het wel zo omslachtig worden allemaal en irriteerde ik mij aan het feit dat de dames steeds hun ramen open hielden en deuren niet op slot deden, terwijl ze wisten dat ze in de gaten gehouden werden. Aaaargh, why?! Pretty Little Liars was helaas niets voor mij!

Mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment

HOW I MET YOUR MOTHER

Mijn favoriete serie of all time, How I Met Your Mother! Deze serie is goed te vergelijken met Friends, het gaat namelijk over een groep vrienden die hun leven samen delen. Ted, de hoofdrolspeler, vertelt zijn levensverhaal aan zijn kinderen en zo zie je hoe hun hele leven is gegaan. Het is zo’n grappige serie, maar heeft ook juist hele moeilijke periodes. Sowieso zijn alle series/films met Neill Patrick Harris geweldig 🙂

LUKE CAGE

Luke Cage is een nieuwe serie en gemaakt door Marvel. Het is dus een fantasie serie met een superheld die de stad moet beschermen. Ik heb nog maar een paar afleveringen gezien, maar ben nu al fan. Luke is ontzettend sterk en kan niet dood gaan, wanneer hij de maffia van de stad tegenwerkt willen zij hem dood maken, maar daar steekt hij natuurlijk een stokje voor! Als je van Marvel films houdt, dan vind je dit ook zeker leuk!

THE WALKING DEAD

Nóg zo’n populaire serie.. Maar ik ben gestopt met kijken! We hebben meerdere seizoenen gezien omdat we het in het begin een leuke serie vonden, de zombies en overleving sprak ons wel aan. Toch bleef de spanning na een paar seizoenen weg en verbleef de groep alleen maar op één plek, hierdoor vonden wij het maar saai worden en zijn we gestopt met kijken.

Mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment

SPARTACUS

Ohh, dit is zo’n mooie serie! Spartacus gaat over een groep gladiatoren die moesten vechten voor het vermaak van Ceasar. Ze proberen hun vrijheid terug te krijgen, maar omdat Ceasar dit niet wil bedenken ze een plan om te ontstappen. Deze serie zit vol vechtende mannen en mooie vrouwen!

MODERN FAMILY

Modern Family gaat over hoe families tegenwoordig in elkaar steken. ‘Vroeger’ had je de standaad man-vrouw relaties, terwijl er nu veel meer mogelijk is. Ook in Modern Family zijn de families heel divers, je hebt een homo stel dat een dochter hebben geadopteerd, een familie waarbij de man zo’n 30 jaar ouder is dan zijn vrouw en een gezin met drie kinderen. Ze zijn allemaal familie van elkaar en maken de gekste dingen mee, ook deze serie is ontzettend leuk gefilmd en grappig in elkaar gezet!

DESPERATE HOUSEWIVES

Als je van veel drama en spanning houdt in een serie, dan is Desperate Housewives zeker wat voor jou. Het gaat over allemaal buren in Wisteria Lane waar altijd wat gebeurd. De één gaat vreemd, de ander moet de gevangenis is, dan wordt er weer iemand vermoord, het is één en al drama. Dit is echt zo’n luie zondag middag serie waarbij je gewoon wat leuks en simpels wilt zien.

Dit waren mijn favoriete series én tegenvallers van dit moment. Misschien zit er nog iets leuks tussen voor jou om te gaan kijken!

Zijn er nog series die ik móet zien? Laat het vooral achter in de reacties 🙂

Bedankt voor het lezen!

16 Reacties

 1. mei 18, 2017 / 7:59 am

  Haha, Pretty Little Liars.. Het laatste seizoen is nu bezig en ik kan niet wachten totdat het afgelopen is. Ze hadden veel eerder moeten stoppen. Desperate Housewives vond ik wel erg leuk! 13 Reasons Why ook.

 2. mei 18, 2017 / 11:36 am

  Wat een leuke series volg je! Ik ben zelf heel benieuwd naar The Walking Dead die staat al heel lang op het lijstje. 🙂

 3. mei 18, 2017 / 12:03 pm

  Spartacus vind ik opzicht best wel heftig, vooral het beeld hoe vrouwen toen en nog steeds gebruikt worden voor de seks.. dat irriteert mij enorm in die serie. Verder vind ik pll heel tof, the vampire diaries is helaas afgelopen na 8 prachtige seizoenen en nu volg ik the return!

 4. mei 18, 2017 / 12:35 pm

  Modern family vind ik zo leuk, soms kijken we als we er toevallig langs zappen nog een keer naar!
  Wij zijn ook afgehaakt bij the walking dead, misschien kijken we de rest ooit nog eens maar het werd te “eentonig”

 5. mei 18, 2017 / 3:36 pm

  ik kijk girlboss op dit moment, vind ik ook wel grappig! 13 reasons why lijkt me voor mij te heftig als ik iedereen er over hoor haha!

 6. mei 18, 2017 / 6:42 pm

  How I… and Modern Family zijn mijn favoriete series uit deze lijst. En dan kijk ik alles wat met Marvel te maken heeft.

 7. mei 18, 2017 / 7:14 pm

  Mooie samenvatting! Ik moet 13 reasobs why ook nog absoluut zien…!

 8. Natasja
  mei 18, 2017 / 7:26 pm

  Ray Donovan vond ik super! Bloodline is ook erg leuk, komt volgende week het 3e seizoen van online!

 9. mei 19, 2017 / 12:02 am

  Mooi lijstje. Behalve the tudors allemaal gezien :D. Ik verschiet er soms wel fan hoe weinig mensen luke cage kennen. Nu binnenkort zit er een nieuwe serie aan te komen, the defenders. Met Luke Cage, Daredevil, Iron Fist & jessica jones.

 10. mei 19, 2017 / 9:08 am

  Modern Family is mijn favoriet van het moment. Ik houd van deze serie, super grappig en lekker luchtig 🙂

 11. mei 19, 2017 / 10:14 am

  13 reasons why.. zo’n goede serie! Heb hem ook in een paar dagen uit gekeken en maakte zelfs tijd voor vrij! ?

  Walking dead vind ik super spannend, zeker het laatste seizoen weer! Maar kan wel voorstellen dat je het een beetje langdradig vind worden. Toch ben ik hééél nieuwschierig hoe die af gaat lopen!

 12. mei 19, 2017 / 3:50 pm

  13 reasons why heb ik deze week afgezien, heftig verhaal.
  Walking Dead ben ik ook afgehaakt.
  Desperate Housewives keek ik vroeger altijd!!

 13. mei 19, 2017 / 7:47 pm

  Pretty Little Liars, love it! Moet het echt een keer af gaan kijken!
  Liefs,
  Elles

 14. mei 20, 2017 / 11:39 am

  Als je van geschiedenis series houdt, is Reign wat voor je! Gaat over koningin Mary, zij is koningin van Schotland. Het gaat over haar turbulente leven, en wordt gespeeld door een prachtige vrouw! Ik heb drie seizoenen gezien en het laatste seizoen is nu op tv in Amerika. Romantisch en spannend.

 15. mei 24, 2017 / 11:02 am

  Spartacus is zooo tof! En Desperate Housewives ga ik binnenkort weer eens opnieuw kijken, haha! Ik hou van Bree :’)

  Ik ben momenteel echt aan het wachten op het nieuwe seizoen Game of Thrones! En idd, als je van the Tudors houdt zeker Reign kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.