Mijn huidige skincare routine

Mijn huidige skincare routine

De routine van je huidverzorging hoeft niet lang te duren, ik gebruik zelf maar drie producten en dit werkt heel prima voor mij en is erg snel.


Skincare routine

Voordat ik Lauren ’s ochtends uit bed haal, ga ik eerst naar beneden om mij aan te kleden én om mijn huid goed te verzorgen. Ik wil Lauren niet te lang in haar bed laten liggen en dus wil ik ook geen mega lange skincare routine. Gelukkig heb ik nu een fijne routine gevonden.

Acne

Mijn huid gaat momenteel een tweede jeugd door helaas en heb ik weer last van acne. Twee maanden geleden ging ik naar de huisarts en die gaf aan dat het eczeem was, vier weken verder en het zag er nog steeds hetzelfde uit. Ik had dus al die tijd een crème gesmeerd dat geen fluit hielp. Dokter nummer twee dacht eerder aan acne en gaf mij een hormooncrème, dat helpt natuurlijk wel, maar is een tijdelijke oplossing. Met mijn huidge skincare routine merk ik dat mijn huid rustiger is geworden en hopelijk blijft het stabiel.

LUSH & The Ordinary

Mijn huidige skincare routine

Ik gebruik 9 to 5, Angels On Bare Skin en een serum van The Ordinary.

9 To 5

Mijn huidige skincare routine

9 To 5 gebruikt ik twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds. Beide keren maak ik een washandje nat, doe er een dotje 9 To 5 op en reinig zo mijn gezicht. Ik vind deze reiniger heel fijn omdat het ook al mijn make-up er in één keer af haalt. Ook zitten er oliën in en dit droogt mijn huid dan ook niet uit.

Angels On Bare Skin

Mijn huidige skincare routine

Voor een grondigere reiniging, die alsnog mild genoeg is voor mijn huid, gebruik ik het liefst Angels On Bare Skin. Door de gemalen amandelen en lavendel scrubt het wel alle dode huidcellen weg, maar wordt je huid niet beschadigd. Angels On Bare Skin staat standaard in mijn douche.

Granactive Retinoid 2%

#ed9e80

Dit serum is lekker budget en werkt zó ontzettend goed. Mijn huid straalt als nooit tevoren wanneer ik deze heb gebruikt. In de review kan je zien dat mijn huid wel erg moest wennen aan dit serum, maar nu mijn huid gewend is werkt het perfect.

De combi van deze drie werkt erg goed, mijn huid is er rustig door en de acne lijkt tot nu toe nog niet terug te keren.

Wat is jouw skincare routine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.