Mijn Huidige Skincare Routine

Overdag draag ik toch vaak make-up, werk ik in een fastfood restaurant en dus een vette omgeving en uitlaatgassen zijn ook niet al te best voor je huid. Daarom vind ik het verzorgen van mijn huid erg belangrijk, ik gebruik meerdere producten om mijn huid optimaal te verzorgen en deze laat ik je vandaag allemaal zien.


MIJN HUIDIGE SKINCARE ROUTINE

Je huid heeft nogal veel te verwerken met de omgeving waar we tegenwoordig in leven, uitlaatgassen, binnen bij de kachel en make-up zullen je huid niet beter laten functioneren. Daarom draag ik niet iedere dag make-up en zorg ik er ook voor dat ik zowel ’s ochtends als ’s avonds mijn huid reinig en verzorg. De producten die ik gebruik zijn geschikt voor mijn huidtype (normaal, maar met onzuiverheden) en kunnen anders uitpakken op jouw huid.

REINIGEN

mijn huidige skincare routine

Reinigen doe ik met twee verschillende producten. Ik begin met Lush 9 to 5, dit breng ik eerst aan met mijn handen om het meeste van mijn make-up te verwijderen, daarna doe ik nog een drupje 9 to 5 op een watje en haal ik de laatste ‘restjes’ make-up er nog af. Dan pak ik de Kruidvat Originals Tea Tree Wasgel en dit masseer ik nog even in op mijn huid. Ik gebruik een wasgel met tea tree om mijn onzuiverheden wat beter aan te pakken. Na deze twee stappen is mijn huid stralend, zacht en schoon.

TONER

mijn huidige skincare routine

Ook gebruik ik altijd een toner. Wanneer je, je gezicht reinigt met warm water, gaan je poriën open staan en deze wil je weer sluiten nadien. Een toner zorgt ervoor dat je pH waarde weer op peil komt, maar sluit dus ook je poriën weer. Ik gebruik altijd de The Body Shop Tea Tree Toner of de Lush Breath Of Fresh Air, beide hebben een soortgelijke werking.

CRÈME

mijn huidige skincare routine

Om af te sluiten gebruik ik momenteel de Zarqa Face Cream, deze is erg vol, hydrateerd mijn huid en trekt snel in. En wanneer ik last heb van een puistje, gebruik ik de Zarqa Pure Skin Treatment, hiermee is mijn huid sneller vrij van onzuiverheden.

MASKERS

Om mijn huid 1x per week nog een extra boost te geven, gebruik ik graag maskers. Vooral het Jacob Hooy Avocado masker vind ik fijn om dan te gebruiken.

Dit is mijn huidige skincare routine en hoewel het veel stappen lijken, ben ik binnen 5 minuten klaar met alles. Ook denk ik aan wat ik eet- en drink, want dit heeft een grote invloed op je huid. Veel fruit en water houden je huid mooi 🙂

Wat is jouw skincare routine?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. maart 31, 2017 / 8:46 am

  Ik wil graag de toner gaan proberen van The Body Shop. Ben sinds kort groot fan van de maskers van TBS. En het miscelair water van Garnier is ook favoriet hier

 2. maart 31, 2017 / 11:27 am

  Ik reinig meestal eerst met micellair water, daarna gebruik ik de glycolic radiance tonic van Freedom en dan een serum plus (dag)crème, momenteel de nieuwste van Utsukusy.

 3. maart 31, 2017 / 1:43 pm

  Fijne producten gebruik je! Ik ben de laatste tijd verzot op de producten van Kiehls.

 4. maart 31, 2017 / 8:54 pm

  Ik heb een soortgelijke routine waarbij ik graag producten van Derma (reinigingsgel en dagcreme) gebruik en Baobab olie als nachtcreme van Oils of Heaven, alleen gebruik ik geen toner meer (ik moet nog op zoek naar een goede natuurlijke) en ook geen maskers (ik gun mezelf er de rust niet voor 😉 ).

 5. maart 31, 2017 / 9:13 pm

  Je gebruikt fijne producten! De 9 to 5 van Lush lijkt me fijn. xx

 6. april 1, 2017 / 8:24 am

  Oh die 9 to 5 wil ik ook nog graag een keer gebruiken!

 7. april 1, 2017 / 8:25 am

  Ik gebruik ook graag tea tree ingredienten voor mijn onzuivere huid. Deze Zarqa Face Cream heb ik laatst gekocht bij I love Beauty. Ik ben heel benieuwd, maar ik moet het nog uitproberen.

 8. april 1, 2017 / 9:48 am

  Oh, die producten zien er echt fijn uit. Ben benieuwd! 🙂

  Love,
  Dascha

 9. april 1, 2017 / 6:55 pm

  Ik ben een hele slechte op het gebied van een routine in de avond. Ben vaak zo moe. Plus een puber die van 22:00 tot 23:00 uur de badkamer bezet heeft. Archhhh! Ja, daarvoor mijn man, kortom moeders komt hier op de laatste plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.