Mijn visitekaartje van Studentendrukwerk

Als blogger is het altijd handig om visitekaartjes te hebben, je geeft ze bijvoorbeeld vaak weg bij winacties. Maar ook bij events is het leuk om je kaartje weg te kunnen geven waar al je gegevens op staan. Van visitekaartje ontving ik een setje met mijn eigen ontworpen visitekaartjes.


Mijn visitekaartjes van Studentendrukwerk

Zoals ik al zei, is het handig om je visitekaartje bijvoorbeeld bij een winactie weg te geven. In december komt er weer één online, dus dan kan ik ze direct gaan gebruiken. Naast visitekaartjes doet Studentendrukwerk nog veel meer, zo drukken ze ook je verslagen, visitekaartje en boeken. Maar ook bierviltjes, shirts en posters kunnen bedrukt worden. Had ik maar geweten van zo’n service tijdens mijn schooltijd, dat had mij veel tijd en stress ontnomen toen ik mijn verslagen zelf moest drukken.

Mijn visitekaartje

Mijn visitekaartje van StudentendrukwerkMijn visitekaartje van StudentendrukwerkJe kunt voor een bestaand ontwerp kiezen, maar je kunt het ook zelf ontwerpen. Ik wilde liever mijn eigen lettertype dat ik ook op mijn blog gebruik op het kaartje hebben en koos dus voor een eigen ontwerp. Ik heb het ontwerp op mijn computer gemaakt en ook groter dan het formaat van het visitekaartje, maar helaas kon het systeem mijn lettertype niet scherp krijgen.

Het systeem waar je mee werkt op de site geeft wel aan wanneer de kwaliteit minder wordt, maar ik wilde per sé dit lettertype dus nam dat maar voor lief.

Mijn visitekaartje van Studentendrukwerk

Ontwerpen

Je kunt er voor kiezen of je het kaartje enkel- of dubbelzijdig gedrukt wilt hebben. Ik koos voor dubbelzijdig zodat ik nog extra info kwijt kon. Meestal zet je, je social media er ook bij op, maar omdat letterlijk al mijn social media kanalen: beautyonthefarm heten, heb ik er voor gekozen dit niet te doen. Mijn site staat er op aangegeven en daar kun je ook op meerdere manieren bij mijn socials komen.

Het kaartje zelf is van stevig karton, maar je kunt ook voor extra stevig kiezen. Verder is er keuze uit mat of glanzend papier, zelf koos ik voor mat.

Mijn visitekaartje van Studentendrukwerk

Hierboven zie je het ontwerp systeem, als je op foto klikt kun je, je eigen ontwerp invullen. Maar als je dat niet wil dan kun je uit vooraf ontworpen achtergronden, tekst en decoraties kiezen. Er is dus voldoende keuze.

Zodra ik mijn visitekaartje klaar had en verzonden was, kreeg ik ze de volgende dag binnen. De service is dus erg snel. Ook al is het lettertype niet van dezelfde kwaliteit als dat van de border, ik ben wel erg blij met mijn visitekaartje.

* Na het ontvangen van deze kaartjes heeft Studentendrukwerk mij nieuwe gestuurd waarbij de tekst wel helemaal helder is, je kunt ze hier bekijken*

Heb jij ook visitekaartjes?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. november 2, 2018 / 6:57 pm

  Kaartjes zijn mooi geworden. Ik heb zelf ook visitekaartjes, maar die kunnen wel weer eens een update gebruiken 😊.

 2. november 4, 2018 / 8:36 am

  Ze zijn zeker leuk geworden, wel jammer van het lettertype.

 3. april 25, 2019 / 4:57 pm

  Wat ontzettend leuk en een toffe samenwerking. Zo fijn dat een bedrijf ook echt de tijd en moeite neemt wanneer iets niet helemaal goed is gegaan.

  Is heel mooi geworden. 🙂

  Liefs
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.