Milani All Over Shadow – Crease & Blending Kwasten

Voor mij zijn goede kwasten echt een must om mooie looks mee te creëren, van Milani had ik nog niet eerder kwasten geprobeerd en daarom koos ik ervoor om de All Over Shadow – Crease en Blending kwasten te proberen. Ik gebruik normaal gesproken de Real Techniques Starter Set en hoewel deze mij goed bevalt vind ik het altijd leuk om ook andere merken te proberen! Benieuwd of deze kwasten ook goed bevallen? Lees dan gauw verder.


Milani All Over Shadow Crease & Blending Kwasten

Iedere kwast heeft weer een eigen functie en er is ontzettend veel keuze te krijgen, eigenlijk heb je maar drie á vier echt goede kwasten nodig en dan heb je ook voldoende om een complete look mee te maken. Toch blijf ik maar nieuwe kwasten kopen want ik ben altijd benieuwd of er toch nog een betere versie te koop is waar ik nóg makkelijker een mooie look mee kan maken.

Van Milani koop ik vaker make-up en ben er altijd erg tevreden over, zo is deze blush echt heel fijn. Maar ik kocht nog niet eerder kwasten van Milani, daarom was ik erg benieuwd of deze mij ook goed zouden bevallen. Alle kwasten zijn van synthetisch materiaal.

DE KWASTEN

Milani All Over Shadow - Crease & Blending KwastenMilani All Over Shadow - Crease & Blending Kwasten

De All Over Shadow kwast kun je gebruiken om je oogschaduw aan te brengen op je bewegende ooglid. De Crease kwast gebruik je, zoals de naam al aangeeft, in je crease! Zo kun je snel en makkelijk diepte creëren in je look. Met de Blending kwast kun je de oogschaduw makkelijk blenden zodat de tinten mooi in elkaar overlopen.

IN GEBRUIK

Milani All Over Shadow - Crease & Blending KwastenMilani All Over Shadow - Crease & Blending Kwasten

De All Over Shadow kwast is best wel breed maar de haren zijn gelukkig niet te lang, hierdoor breng je makkelijk oogschaduw aan op je bewegende ooglid. Toch is de kwast iets te breed naar mijn smaak, ik gebruik liever een iets minder brede kwast om wat specifieker aan te kunnen brengen.

De Crease kwast heeft korte en afgeronde haren, dit is naar mijn mening echt heel fijn om te gebruiken. Ook blend deze kwast de oogschaduw direct.

De Blending kwast is dus wat overbodig geworden omdat de Crease kwast dit werk ook al doet. De haren van de Blending kwast zijn lang en totaal niet stevig, een fijne kwast om een basis tint mee te blenden maar voor andere tinten zou ik ‘m er niet snel bijpakken.

LOOKBOOK

Milani All Over Shadow - Crease & Blending KwastenMilani All Over Shadow - Crease & Blending KwastenMilani All Over Shadow - Crease & Blending Kwasten

Eigenlijk zou ik dus alleen de Crease kwast er snel weer bijpakken, de overige kwasten vind ik niet ‘goed genoeg’ in vergelijking met andere kwasten die ik al heb. Zo gebruik ik de kwasten van RT en HEMA dan liever op dit moment.

Al deze kwasten kosten €8,50 per stuk en kocht ik hier.

Welke kwasten gebruik jij graag?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. april 20, 2017 / 9:38 am

  Fijn review! Ik ben trouwens heel benieuwd wat voor soort lens je gebruikt voor de laatste foto, om de achtergrond zo mooi wazig te krijgen! Echt tof.

  • Sonja
   april 20, 2017 / 7:19 pm

   Spoiler… maar dat kan in Photoshop door je laag te dupliceren, het te vervagen met Gausians blur en in die laag het juiste beeld uit te gummen!

  • Anna Gerrie
   Auteur
   april 20, 2017 / 8:33 pm

   Met Photoshop doe ik dat inderdaad, daar heb je een tool om de achtergrond te vervagen. Ik wilde niet steeds mijn woonkamer in beeld:-)

 2. april 20, 2017 / 1:22 pm

  Fijne review schrijf je. Ik vind de kwasten heel mooi.

 3. april 20, 2017 / 2:11 pm

  De kwasten zien er erg goed uit, maar inderdaad jammer als een blendingkwast te zacht is. Ik ben ook echt fan van real techniques en daarnaast heb ik een set Jessup kwasten van ebay die ik echt dagelijks gebruik.

 4. april 20, 2017 / 4:01 pm

  Ik zoek ook nog een perfecte crease kwast. Veel kwasten zijn net iets te fluffy voor mijn gevoel. Mooie ooglook weer!

 5. april 20, 2017 / 7:20 pm

  Mooie kwasten. Echter ik blijf bij mijn RT kwasten! Die zijn voor mij heilig!

 6. april 20, 2017 / 8:29 pm

  Mooie kwasten. Ik heb al heel lang geen nieuwe kwasten gekocht. Ik ben vooral aan een nieuwe crease kwast toe. Mijn Mac 217 kwast is wel aan vervanging toe. Ik ga deze kwasten zeker in gedachten houden!

 7. april 23, 2017 / 8:32 pm

  Mooie review heb je geschreven Anna Gerrie! Ik denk dat mijn favoriete kwastenmerk toch wel RT blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.