Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon Honey


Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon Honey

Volgens Milani is dit een revolutie in het hydrateren van je lippen. Er zitten veel verschillende oliën in en deze zouden je lippen optimaal hydrateren en voeden. Ik ben benieuwd!

Het product

Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon Honey

Op de lippen ziet het er gewoon uit als een transparante lipgloss. In het begin is het wat plakkerig, maar na een tijdje neemt mijn lippen het op lijkt het wel. Daarna lijkt het meer alsof er een lippenbalsem op mijn lippen zit. Het zit prima en blijft ook wel een tijdje zitten. Na een maaltijd wel weer bijwerken. Ik gebruik ‘m dus alleen ’s nachts en dan blijft ‘ie de hele nacht prima zitten en zijn mijn lippen in de ochtend goed gehydrateerd.

Ik ben tevreden met de Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon Honey! Jammer dat er niet echt lemon of honey in zit, maar de overige oliën klinken ook prima. Al met al blijf ik deze dus nog lekker gebruiken tot ‘ie op is. Zou ik deze opnieuw kopen? Nee daar vind ik het een overpriced olie voor. Dan voldoet m’n vaseline nog prima. Milani is dierproefvrij.

Milani Moisture Lock Oil Healing Lemon Honey – – – €8,99

Gebruik jij ’s nachts ook iets op je lippen?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. december 23, 2016 / 6:57 am

  Lijkt me heel fijn om te verzorgen ’s nachts! Fijn review ook.

 2. december 23, 2016 / 7:51 am

  Ik smeer ook elke nacht iets op m’n lippen. Soms Vaseline, soms een olie en soms een andere lippenbalsem. Soms gebruik ik gewoon olijfolie, werkt ook goed en lekker goedkoop haha.

 3. december 23, 2016 / 11:54 am

  Ik ken het merk niet maar ik ken wel een budget variant hierop namelijk van essence.

 4. december 23, 2016 / 12:06 pm

  ah ik heb vannacht voor het eerst wat op mijn lippen gesmeerd, normaal gebruik ik alleen maar lipstick etc. en nooit balsem haha

 5. december 23, 2016 / 1:18 pm

  Ik smeer ook vaak wat op mijn lippen voordat ik ga slapen. Op mijn nachtkastje staan diverse oliën en crèmes, maar ook de sleeping balm kan ik op mijn lippen smeren. Voordeel is dat het dan beter werkt als je gaat slapen, overdag eet en lik ik het eraf.. plus alle kopjes koffie die ik drink, dan is het anders zo weer verdwenen.

 6. december 23, 2016 / 1:43 pm

  Fijne review. Lijkt me een lekker product om te gebruiken, maar inderdaad jammer dat er geen citroen of honing in zit.

 7. december 23, 2016 / 6:10 pm

  Hij is inderdaad wel wat duur vergeleken met een ander product en zou dan ook kiezen om Vaseline te gebruiken.

 8. december 23, 2016 / 9:21 pm

  Dit lijkt me een heerlijk product om inderdaad in de avond te gebruiken. Dan heeft het ook lekker tijd om in te trekken. Stom ook eigenlijk dat de ingredienten er helemaal niet in zitten van de naam, haha

 9. december 24, 2016 / 2:19 pm

  Wat lekker lijkt me dit! Wel jammer inderdaad dat de ingrediënten niet helemaal overeen komen. Honing en citroen zijn juist zo fijn;)

 10. Varenka W
  december 25, 2016 / 11:29 am

  Ik gebruik cicaplast anti bacteria pro-recovery gel
  van La Roche-Posay (tube 40 ml) sinds ik dit voor het slapen gaan smeer en onder mijn lipstick draag (trekt voledig in nml) heb ik nooit meer last van scheurtjes of velletjes.
  Normaal was het elke x weer een drama zodra de verwarming aan ging, maar met deze tube kom ik de winter wel door.
  En nog budget ook, minder dan tien euro.
  Er zit een ultra fijn tuitje op deze tube , echt helemaal perfect.
  Deze olie lijkt me ook fijn, maar wat je zegt….waar blijft de honing 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.