Missha Super Aqua Bubble Sheet Mask

Missha is mijn favoriete reinigings merk en toen ik zag dat zij ook een masker verkochten, wilde ik deze natuurlijk wel even proberen. Mijn ervaring met Koreaanse merken bevalt mij prima en ik verwacht dan ook een goede werking van dit Missha Super Aqua Bubble Sheet Mask. 


Missha Super Aqua Bubble Sheet Mask

Dit Missha Super Aqua Bubble Sheet Mask zou grove poriën en een vette huid tegen gaan. Het bevat vulkanisch , koolzuurhoudend water en dit verwijderd mee-eters, dode huidcellen en talg in no-time. Ook zou het je grove poriën verkleinen. Een hele hoop beloftes, ik ben benieuwd of ik dit allemaal zal meemaken.

Het product

missha super aqua bubble sheet maskmissha super aqua bubble sheet mask

Het masker komt in een vrij grote verpakking en heeft twee ‘delen’. Deel 1 bevat de gel en deel 2 bevat het sheet masker. Op de achterzijde staat hoe je dit precies aanbrengt, de ingrediënten en waar het water vandaan komt.

Ingrediënten

missha super aqua bubble sheet mask

De pore gel bestaat vrijwel alleen uit fruit extracten, hydraterende ingrediënten en het koolzuurhoudende water. Wel zit er parfum in, wat voor sommige mensen irriterend op de huid is. Ik vind het wel vreemd dat er parfum in zit, aangezien er zoveel fruit extracten inzitten, dat het volgens mij al wel lekker moet ruiken!

Het pore mask is dus niet zomaar een stuk papier dat je op je hoofd drukt, nee dit masker zit ook vol met fruit extracten, vitamine C en andere zuren die je huidje laten stralen.

In gebruik

missha super aqua bubble sheet mask

Nu heb ik geen grove poriën dus daar verwacht ik geen groot verschil. Wél zijn er onzuiverheden en is mijn t-zone vaak wat vetter. Stap 1 is het reinigen van je huid en het aanbrengen van een toner, daarna breng je de pore gel aan, deze is doorzichtig en ruikt inderdaad lekker fruitig en zoet. Er zit behoorlijk veel gel in, te veel voor mijn hoofd. Dus ik heb maar behoorlijk royaal gesmeerd.

missha super aqua bubble sheet mask

Daarna mag het sheet masker erop, deze bestaat uit twee delen. Het voorhoofd gedeelte past perfect, het onderste gedeelte wat minder. Wel plakt het goed vast aan de gel en zakt het niet af. Eerst begint het wat te ‘bubbelen’ en dit hoor je en prikt een beetje op mijn huid, daarna zakt dit af en voelt het prima. Je mag het masker 10 tot 20 minuten laten zitten, zo rebels als ik ben, laat ik ‘m 15 minuten zitten. Als het masker eraf is, hoef je alleen je huid nog even na te spoelen met lauw warm water.

Mijn huid is inderdaad matter en hoewel mijn onzuiverheden niet weg zijn, zijn ze wel minder rood.

Wat vind ik er van?

Ik vind dit een fijn masker en wil ‘m ook wel vaker aanschaffen. Mijn huid is minder rood, matter en schoon. Alles wat ik van een masker wil! Dit masker is dierproefvrij, ook belangrijk!

Missha Super Aqua Bubble Sheet Mask – – – €2,85

Zou jij dit masker willen proberen?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

 1. december 15, 2016 / 9:01 am

  Nu begrijp ik eindelijk waarom zoiets een bubble masker heet. Hij lijkt mij ook heel fijn (ik heb best grove poriën)
  Goede tip!

 2. december 15, 2016 / 11:28 am

  Natuurlijk verwacht ik niet van een masker dat deze gelijk je onzuiverheden weg haalt. Misschien wel als je deze vaker gebruikt want je huid oogt wel rustiger. Ik zou dit masker ook wel eens willen proberen want het klinkt heel fijn.

 3. december 22, 2016 / 10:10 pm

  Wat goed dat dit masker dus wel effect heeft. Ik kende dit masker nog niet, maar lijkt me ook heel fijn. En foto’s zijn ook zo grappig altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.