De mooiste juwelen met parels van Mostert Juweliers

Diamonds are a girls best friend? Nou met deze parel oorbellen van Mostert Juweliers kom je ook verrekte dichtbij! Parels staan altijd heel chique en passen eigenlijk overal wel bij, ik mocht een heel mooi setje uitkiezen en laat je deze zien vandaag.

De mooiste juwelen met parels van Mostert Juweliers

De mooiste juwelen met parels van Mostert JuweliersDe mooiste juwelen met parels van Mostert Juweliers

Zilveren parels oorhangers met zirkonia €32,85

Of je nu nog op zoek bent naar een mooi cadeautje voor onder de kerstboom of gewoon een nieuw setje parel oorbellen wilt hebben voor jezelf, bij Mostert Juweliers heb je een zeer ruime keuze. Houd je meer van oorhangers of knopjes? Het kan allemaal. Ook de keuze tussen parels met gouden of zilveren accenten is groot. Zelf koos ik hangers met zirkonia steentjes en een druppelvormige parel, super chique!

De mooiste juwelen met parels van Mostert JuweliersDe mooiste juwelen met parels van Mostert Juweliers

Waar je normaal gesproken je oorbellen in een simpel doosje volgestampt met watten krijgt, worden deze sieraden ontzettend mooi ingepakt, echt een cadeautje om uit te pakken. De oorbellen zelf zitten ook stevig vast in een stukje schuim, tijdens het vervoeren blijven deze dus goed beschermt.

De mooiste juwelen met parels van Mostert JuweliersDe mooiste juwelen met parels van Mostert Juweliers

Mijn earparty is compleet! Op mijn werk kan ik helaas geen hangers dragen, dus deze parels draag ik uitsluitend voor speciale gelegenheden. Ook wel leuk, want zo worden de herinneringen aan deze oorbellen een stuk specialer. Hebben jullie dat ook, dat sommige sieraden je direct aan bepaalde momenten in je leven laten denken? Ik heb dat wel in ieder geval 🙂

Natuurlijk kun je ook voor andere mooie sieraden terecht bij Mostert Juweliers, neem er eens een kijkje! Er zijn zowel fysieke winkels om even in te sneupen, maar je kunt ook heel makkelijk alles online bestellen. Wel zo makkelijk.

Draag jij ook graag parels?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. december 13, 2017 / 10:36 am

  Wat een mooie oorbellen! Eigenlijk draag ik nooit parels, maar het is zo chique juist. Zeker als je het goed combineert!

 2. december 13, 2017 / 5:37 pm

  Ze zijn prachtig! Ik heb ook een setje, die zijn ook zo mooi!

 3. december 14, 2017 / 1:13 pm

  Ik heb nog nooit Parels gekocht. Wel voor mijn Moeder.
  Ze zijn prachtig!

 4. december 14, 2017 / 2:57 pm

  Qat een prachtige oorbellen, heel chique! Ik vind pareloorbellen ook erg mooi. Ik draag ze zelf als “knopjes” maar vind ze als hanger ook erg mooi, stiekem eigenlijk nog mooier 😉

 5. december 16, 2017 / 12:32 am

  Wow wat een chique oorbellen. Mooi om zelf te dragen maar ook om iemand kado te doen.

 6. december 28, 2017 / 5:53 pm

  Ik houd zelf ook van parels. Ik kan door mijn spierziekte de deur niet meer uit. Ik slaag ook erg goed op goedkope websites als ebay en alieexpress voor echt zilveren oorbellen ook goed kan slagen. Ik moet echt zilver hebben dus low budget kun je ook daar goedkoop scoren en dan kun je nog eens wisselen. Ik had eerst zelf ok iets van eerst zien en dan geloven maar het is echt zo. De parloorbelken staan je erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.