De mooiste moederdag cadeau’s van Lucardi

Het is bijna weer zo ver.. 14 mei is het weer moederdag en bij Lucardi is er een prachtige collectie te koop waar jouw moeder zeker blij van gaat worden! Maar er is meer, er valt namelijk ook nog een hele leuke reis te winnen. Ik laat je de de mooiste moederdag cadeau’s van Lucardi zien. Kijk je mee?


DE MOOISTE MOEDERDAG CADEAU’S BIJ LUCARDI

Je moeder is niet zomaar iemand en die verdient wel wat moois! Natuurlijk kun je aankomen met een bosje bloemen, maar van een mooie set sieraden heeft ze jarenlang plezier. Goud, zilver of juist kleurijke sieraden? Maar ook de keuze uit ringen, oorbellen, kettingen of horloges is groot, het zit allemaal in de moederdag collectie. Van Lucardi mocht ik een mooie sieraden set uitkiezen en die laat ik jullie vandaag zien.

De Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

Ik koos een horloge en twee armbanden. Mijn moeder draagt nooit goud en rosé vindt ze vreselijk, dus de keuze was makkelijk 🙂

REGAL MESH HORLOGE

De Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

regal mesh horloge €29,99

Het horloge heeft een stalen band en voelt kwalitatief sterk aan. Je kunt het horloge makkelijk op de juiste lengte stellen met de sluiting die er bij zit. Is ook verkrijgbaar is rosé en goud.

STALEN ARMBAND MESH HART MET KRISTAL

De Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

stalen armband mesh hart met kristal €9,99

De Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

De eerste armband komt uit de Donna Mae collectie, alle sieraden uit deze collectie hebben een bedeltje afgewerkt met kristal. Erg mooi! Gelukkig hoef je bij deze armband niet moeilijk te prutsen om de armband te sluiten, er zit namelijk een handige magneetsluiting op. Ook heeft het een extra kettinkje om de beide kanten wel bij elkaar te houden zodat de magneetsluiting niet zomaar los laat en je, je armband kwijt bent. Ook deze armband is verkrijgbaar in rosé of goud.

ZILVEREN SLAVENARMBAND

De Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

zilveren slavenarmband €19,99

En last but bot least.. de zilveren slavenarmband van More Stories, mijn favoriet uit de set. Ik houd zelf ontzettend van simpele en minimalistische sieraden en deze past daar perfect bij. Verkrijgbaar in zilver, blackplated, goud of rosé.

LOOKBOOK

De Mooiste Moederdagcadeau's van LucardiDe Mooiste Moederdagcadeau's van LucardiDe Mooiste Moederdagcadeau's van Lucardi

Ik vind het een prachtige set en uiteraard geef ik alles aan mijn moeder op moederdag. Maar je kunt het extra bijzonder maken door een moederdagkaartje (je kunt alleen meedoen met deze actie via je mobiel) te maken en direct kans te maken op een weekendje weg. Kies een kaartje, geef aan waarom je moeder zo bijzonder is en stuur je kaartje in. Misschien win jij dan wel een leuk weekendje weg met je moeder! Bekijk hier de hele moederdag folder.

Wat ga jij cadeau doen aan je moeder?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. mei 4, 2017 / 11:54 am

  Prachtige sieraden! Lucardi heeft prima sieraden voor een schappelijke prijs.

 2. mei 4, 2017 / 7:58 pm

  Liefde voor de armbandjes! Ik ben binnenkort jarig, ik hoop op shoptegoed van de man ?

 3. mei 4, 2017 / 8:15 pm

  Ik heb zelf heel lang een horloge van Regal gehad (die ik mocht bestellen van een cadeaubon van Lucardi, toen ik heel lang geleden een blog post erover schreef omdat ze een soort blog actie hadden) en die heb ik net zolang gedragen totdat hij echt duidelijk aan het verslijten was, haha! Ik wist niet dat Regal ook horloges met zo’n stalen bandje heeft. Die vind ik juist superleuk 🙂 Ik vraag me alleen af of dat niet te los zit om m’n pols 😉

  Maar oké, je artikel gaat natuurlijk over Moederdag. En toevallig wilde m’n moeder een horloge en dit artikel komt dus precies goed uit. Ik geloof dat ze zo’n soort horloge ook mooi vindt 🙂 Ik ga dus even kijken bij de Lucardi hier in de buurt!

 4. mei 5, 2017 / 9:37 am

  Wat een mooie horloge zeg! Hij lijkt wel een beetje op mijn DW horloge maar dan veel betaalbaarder 😉 Ik moet nog wat voor mijn mama bedenken…. geeeeeen idee 😉

 5. mei 5, 2017 / 10:55 am

  Het horloge vind ik erg mooi, zowel de prijs. Allemaal passen ze goed bij elkaar.

 6. mei 5, 2017 / 4:12 pm

  wat een prachtige sieraden! ik heb mijn moeder vorig jaar al iets van lucardi gegeven, dus dit jaar wat anders verzinnen!

 7. mei 7, 2017 / 1:42 am

  Oh die stalen armband is prachtig zeg! Die zou ik zelf wel willen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.