De Mooiste Voedings BH’s van LASCANA

Hi allemaal! Welkom bij mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar, een spannend jaar voor ons want nog maar eventjes geduld en dan kunnen wij onze kleine beeb verwelkomen en kan ik borstvoeding gaan geven, natuurlijk wil ik dat wel gaan doen in een mooie voedings-bh! Nu houd ik niet van de simpele, huidskleurige bh’tjes en wil dat tijdens de borstvoeding dus ook niet dragen, #totaalnietmoeilijkdoenhoor. Dus de zoektocht naar mooie voedings-bh’s begon en eindigde bij LASCANA.

De Mooiste Voedings BH’s van LASCANA

De Mooiste Voedings BH's van LASCANADe Mooiste Voedings BH's van LASCANA

Set van twee BH’s €42,99

De BH’s

Toen ik net zwanger was kocht ik al eens een ‘zwangerschaps-bh’, maar dit bleek uiteindelijk een voedings-bh. Ik dacht, ach een bh is een bh en droeg ‘m dus gewoon. Totdat die bh steeds losliet bij de lipjes, zelfs onder mijn kleding. Niet fijn dus! Zo zie je maar meer dat een stukje kwaliteit een stuk langer mee gaat. Gelukkig zijn de voedings-bh’s van LASCANA kwalitatief erg goed en kan ik deze gerust dragen zonder gênante momenten.

De Mooiste Voedings BH's van LASCANADe Mooiste Voedings BH's van LASCANADe Mooiste Voedings BH's van LASCANA

Hoe zitten ze?

Hoewel de bh uiteindelijk nog wel simpel in vormgeving is, zijn er subtiele details die de bh’s toch sexy maken. Zo geven het roosje en het stukje kant de bh alsnog een speels effect. Deze voedings-bh’s van Petite Fleur komen in een set van 2, hebben geen beugel en zijn niet voorgevormd. Daar koos ik bewust voor omdat ik dat tijdens de zwangerschap echt vreselijk vind zitten. De lipjes laten makkelijk los en je kunt dus gauw aan de slag met voeden. Ook geeft de bh veel steun en toch is er nog voldoende ruimte over om er een zoogcompres tussen te wurmen.

Omdat de baby er nog niet is, heb ik nog geen ervaring met het voeden met deze bh’s maar omdat ze al goed zitten ga ik er vanuit dat, dat ook zeker geen probleem moet zijn. Én ik zit er ook nog stylish bij 🙂 Kortom, ik vind deze voeding-bh’s erg fijn en zal ze met veel plezier blijven gebruiken.

Wat vind jij van deze bh’s?

Bedankt voor het lezen! (€)

4 Reacties

 1. YuStSoMe
  januari 4, 2018 / 4:16 pm

  Echt heel mooi! Vroeger waren ze echt lelijk! En de stof vreselijk!

 2. januari 4, 2018 / 8:00 pm

  Mooie BH’s! Ik had er eentje met een voorsluiting maar qua kleur was het niet de mooiste. Dat roosje maakt hem ook veel speelser, heel leuk!

 3. januari 4, 2018 / 8:11 pm

  Op het eerste oog vond ik ze vrij simpel lijken tot dat ik dat schattige roosje zag zitten, zulke details samen met het kant veranderd al zoveel!

  Leuk artikel en tof dat je dit deelt. 😀

  Liefs
  x

 4. januari 5, 2018 / 2:26 pm

  Ik vind ze heel mooi! Ik heb er zelf maar één gedragen en voor de rest droeg ik mijn gewone bh’s. Dat is helemaal niet handig hoor haha maar ik kon gewoon niet voeden met zo’n voedingsbeha aan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.