Moonbaby Naturals Bloom! Natuurlijke Olie

Bloom!

Qua verzoring voor Lauren gebruik ik na het badje altijd een olie om haar mee in te smeren. Zelf smeer ik ’s avonds ook graag een olie op mijn gezicht. Ik heb een hele tijd druivenpitolie gebruikt, maar nu heb ik dus een tijdje deze Bloom! olie van Moonbaby Naturals.

Moonbaby Naturals

Volgens Moonbaby Naturals: ‘Bloom’ is perfect voor mensen met een droge huid, eczeem, luieruitslag, haarbeschadiging / roos, droge / jeukende hoofdhuid, bevordert de haargroei, gezwollen ogen / donkere kringen, menstruatiekrampen (aanbrengen op de buikstreek), ouderdomsvlekken, striae, blauwe plekken / snijwonden

Moonbaby Naturals is een plantaardig, natuurlijk en dierproefvrij merk dat een aantal producten verkoopt voor jezelf of voor je baby. Naast de Bloom! olie verkopen ze ook een aantal balsems. Ik koos zelf voor de olie omdat Lauren hier goed op reageert. Balsems kan ze dan weer niet zo goed tegen, vooral op haar bips moet ik met steviger geschut komen.

Verpakking

Moonbaby NaturalsMoonbaby naturalsMoonbaby naturals

De olie zit in een glazen fles met een pomp systeem. De pomp kun je handmatig open zetten en weer afsluiten, iets wat erg handig is aangezien het de ingrediënten dan beter kan beschermen. Ook vind ik het fijn dat ik de fles dus kan afsluiten zodat Lauren er niet zelf olie uit kan pompen. Niet dat ik haar de glazen fles geef, maar je weet het maar nooit.

Ingrediënten

Calendula, Sweet almond, Coconut, Olive oil

Vier ingrediënten en deze hebben allemaal een verzorgende functie. Qua geur van de olie komt de kokosnoot het sterkst naar voren. Het ruikt erg lekker! De fles waar de olie in zit is amberkleurig en dit zorgt ervoor dat het blauwe en ultraviolette licht er uit gefilterd wordt en dit beschermd de olie beter.

In gebruik

Olie

Met één pompje komt er vrij veel olie uit, als ik Lauren er mee insmeer kan ik haar hele lichaam doen. Voor mijn gezicht is dat wel echt te veel. Ik had dit liever zelf willen doseren. Qua olie merk ik niet mega veel verschil met de druivenpitolie, de geur is alleen wel veel lekkerder.

Smeer de olie altijd in op een handdoekdroge huid, de oliën kunnen dan beter opgenomen worden in je huid. Wanneer je het op een droge huid smeert zal het een vettig laagje achterlaten.

Bloom! vind ik dus een fijne olie, maar ik merk weinig verschil met andere oliën. Het enige echte verschil is dat deze lekker naar kokosnoot ruikt.

Kende jij dit merk al?

5 Reacties

 1. VWillemse
  juli 17, 2019 / 2:11 pm

  Ahhh klinkt goed, die geur ook 🙂
  Helaas verdraag ik geen kokosolie op mijn gezicht, maar voor de rest van het lichaam en m’n haar is het denk ik wel fijn.
  Vind het sws een uitkomst dat het in een donkere fles mét pompje zit.

 2. juli 18, 2019 / 4:54 pm

  Klinkt heerlijk zeg, je hebt weer een fijne review geschreven

 3. juli 18, 2019 / 7:41 pm

  Dit ziet er leuk uit, maar klinkt ook nog eens goed. Fijne review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.