Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

29 september was het National Glamour Day en heb ik even flink geshopt, ik ging o.a. langs The Body Shop en kocht daar de Moringa body yogurt en het white musk parfum. Nu al twee van mijn nieuwe favorieten!


Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

Normaal gesproken koop ik nu iets uit de herfst/winter collectie van The Body Shop en hoewel ik de vanilla pumpkin lijn alweer zag liggen, heb ik daar nog een body butter van liggen. De body yogurt had ik daaraantegen nog niet geprobeerd en de moringa geur vind ik heerlijk, dus die keuze was snel gemaakt.

Qua parfum had ik alleen nog zomerse geuren staan aangezien ik alle niet-dierproefvrije parfums weggegeven heb, de musk parfums trokken mijn aandacht al snel en white musk vond ik het lekkerst, ook al staat smoky rose ook nog op mijn verlanglijstje.

Moringa Body Yogurt

Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

Moringa Body Yogurt €10,00

De body yogurts zitten in een pot en hebben een soortgelijke uitstraling als de body butters.

Volgens The Body Shop: ‘Het leven is te kort om te wachten, dus spring meteen in je jeans met onze Moringa Body Yogurt. De nieuwe, lichte formule wordt direct geabsorbeerd en zorgt tot 48 uur lang voor hydratatie. Direct na het douchen aanbrengen op de vochtige huid, voor een gladdere en niet-plakkerige huid met een bloemige moringageur. De gel-crème is 100% veganistisch, verrijkt met moringa-extract uit Rwanda en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje.

Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

De yogurt is makkelijk smeerbaar en trekt snel in, de moringa geur ruikt heerlijk en blijft ook een aantal uren hangen. Ik smeer het liefst ’s ochtends mijn huid er mee in zodat de geur overdag blijft hangen.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Butylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Carbomer, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethiconol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Sodium Hyaluronate, Geraniol, HydroxycitronellalIsoeugenol, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, CI 19140, CI 15985.

White Musk L’eau

Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

White Mush L ‘eau 30 ml €19,50

Toen ik voor de afdeling parfums stond in The Body Shop rook ik direct aan alle musk versies en hoewel ik op zoek was naar een winters warm geurtje, vond ik white musk echt het lekkerst. White musk is meer een bloemige geur en daardoor meer een zomerse geur, maar ik kon ‘m niet laten staan!

Volgens The Body Shop: ‘Als je dol bent op White Musk®, dan wordt White Musk® L’Eau gegarandeerd je nieuwe verslaving. De delicate sensualiteit van onze klassieke musk is gehuld in een sprankelend fris vleugje lente. De zoete noten van peer in White Musk® L’Eau geven de iconische bloemige geur van lelietjes-van-dalen, jasmijn en rozen een heerlijk fruitig randje.

  • Frisse en fruitige eau de toilette
  • Een fleurig boeket van rozen en jasmijn, verse noten van peer en diervriendelijke muskus.
  • Gemaakt met Community Trade-alcohol die op duurzame wijze gedistilleerd is uit suikerriet in Brazilië

Moringa Body Yogurt & White Musk Parfum van The Body Shop

Er is in deze lijn een Eau de Toilette, parfum en een L’eau. Ik weet het verschil tussen een Eau de Toilette en een parfum, maar van een L’eau had ik nog niet gehoord. Aangezien L’eau water betekent, neem ik aan dat het vergelijkbaar is met een Eau de Toilette.

De geur vind ik heerlijk en doet mij in de verte denken aan Chance van Chanel. Wel vind ik de geur snel vervliegen, ik zou in het vervolg kiezen voor het parfum om wat langer van de geur te genieten.

Ingrediënten

Alcohol (33.6%), Alcohol Denat. (33.6%), Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, t-Butyl Alcohol, Citral, Coumarin, Denatonium Benzoate, BHT, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1.’

Ik ben erg blij met beide aankopen en gebruik ze dagelijks!

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.