Nabla Brow Pot Neptune

Hoewel NABLA één van mijn favoriete merken is, had ik hier al een hele tijd niets van besteld. Nu mijn wenkbrauw potlood zo goed als op was wilde ik graag de NABLA Brow Pot gaan gebruiken. Weer een heel andere manier om mijn wenkbrauwen bij te werken dan ik gewend ben, zal dit bevallen?


Nabla Brow Pot Neptune

Nabla Brow Pot Neptune

NABLA Brow Pot Neptune €11,90

Brow Pot

Volgens NABLA: ‘NABLA Brow Pot Neptune is een waterproof, stevige, hoog gepimenteerde creme waarmee je je wenkbrauwen perfect kan bijtekenen en invullen zonder dat het vervaagt.

Het voegt textuur en volheid toe. De long wearing formule is gemaakt met het idee om makkelijk en eenvoudig driedimensionale strakke wenkbrauwen te creëren. De perfecte consistentie maakt het mogelijk om de juiste hoeveelheid te gebruiken voor jouw gewenste look.

NABLA Brow Pot Neptune is een medium bruin met een koele ondertoon. Te gebruiken voor light/medium bruin & zilver haar.’

Normaal gesproken gebruik ik dus een wenkbrauwpotlood maar dit bevalt mij niet meer zo goed, ik krijg mijn wenkbrauwen er niet goed mee in model. Ik hoop dus dat het met de Brow Pot beter gaat. Ook verf ik mijn wenkbrauwen regelmatig, alleen pakt de verf helaas niet meer tijdens zwangerschap en net na de bevalling door de hormonen.

In gebruik

Nabla Brow Pot NeptuneEr zijn in totaal vier verschillende tinten verkrijgbaar en ik koos voor Neptune, een medium bruine tint met een koele ondertoon.

Nabla Brow Pot NeptuneMijn wenkbrauwen zonder make-up.

Nabla Brow Pot Neptune

En met de NABLA Brow Pot Neptune. Er zit geen wenkbrauwkwastje geleverd bij de Brow Pot, dus die moet je nog wel apart kopen. Ik had mijn wenkbrauwen nog nooit bijgewerkt op deze manier en moest dus even uitvogelen hoe dit het beste wil. Ik had iets teveel product op mijn kwastje waardoor er een hele strakke lijn tevoorschijn kwam. Zelf heb ik liever een iets natuurlijke effect, dus ik gebruik de volgende keer wat minder product.

Nabla Brow Pot NeptuneZo op de foto vind ik het dan wel weer heel mooi staan, de kleur past ook prima bij mijn haarkleur. Het aanbrengen is ontzettend makkelijk en je kunt je wenkbrauwen er goed mee in model brengen. Zowel op een natuurlijke manier aanbrengen, als de ‘Instagram wenkbrauwen’ kun je er mee krijgen. De Nabla Brow Pot Neptune is een blijvertje voor mij!

Welk wenkbrauw product gebruik jij het liefst?

Bedankt voor het lezen!

6 Reacties

 1. VWillemse
  februari 14, 2018 / 9:48 am

  Wat een mooi effect
  Bij mij lukt het echt niet om het oke te krijgen met een gel, ongeacht welk merk of kwastje.
  Misschien toch nog maar een keertje oefenen dan
  Nabla is een fijn merk, maar op 1 of andere manier vergeet ik er altijd te kijken

 2. februari 14, 2018 / 10:41 am

  Vind het heel erg mooi! Ik ken het merk wel maar heb er nog nooit naar gekeken. Vind dit echt prachtig.

 3. februari 14, 2018 / 11:30 am

  De kleur is erg mooi! Ik vind zelf dit soort producten erg lastig, maar ik wil er wel mee oefenen!

 4. februari 14, 2018 / 6:48 pm

  ziet er wel goed uit, ken het merk van naam maar nog niets van geprobeerd. is ook niet mijn kleur. ik gebruik nu het poeder van catrice

 5. februari 14, 2018 / 8:32 pm

  Die kleur past perfect bij jou. Ik wissel vaak van merk en van soort. De ene keer een poeder van Bobbi Brown, of de brow gel van Anastasia en dan weer een keer een potlood van Dr. Pierre Ricaud.
  Met de brow gel heb ik altijd wat meer tijd nodig om het netjes op te brengen. Vaak gebruik ik die bij foto’s die ik maak.

 6. februari 15, 2018 / 8:25 pm

  De kleurig goed. De finish nu… neh! Vind het zoals zegt niet natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.