NABLA cream oogschaduw husky

Vandaag review ik een NABLA creme oogschaduw. Ik ben nog niet heel bekend met dit merk, maar kan je vertellen dat het er erg goed uit ziet! Lees je mee?


Dit merk verkoopt allerlei soorten make-up, van oogschaduw tot lipstick en van contour producten tot wenkbrauwproducten. Heel divers dus. Daarnaast zijn alle items van NABLA dierproefvrij en vegan, ze verkopen hun items ook niet naar landen waar het verplicht is om op dieren te testen. Groot pluspunt!

NABLA creme oogschaduw husky

nabla husky

Je krijgt de oogschaduw in een klein glazen potje. Het lijkt alsof er weinig in zit, maar je kunt hier een lange tijd mee vooruit. Het potje is niet groot en kan daardoor ook makkelijk mee op reis.nabla husky

Op de onderkant staat welke kleur je te pakken hebt. Het was misschien iets makkelijker geweest als dit op het deksel stond. Alle creme oogschaduws zitten namelijk in eenzelfde potje, je moet ze dus allemaal eerst omdraaien voordat je weet welke kleur je hebt.nabla huskyHier kun je de kleur er al goed doorheen zien. De basis kleur is grijs en er zitten roze, groene, koraal en gouden micro-highlights doorheen. In iedere beweging die je maakt, komt er een andere kleur tevoorschijn. Heel tof!

De oogschaduw heeft een long-lasting en waterproof effect. En echt, het blijft de hele dag op z’n plek zitten! Er verschijnt aan het einde van de dag ook geen lijntje in je crease.

In gebruik

nabla huskynabla huskyOp de tweede foto zie je goed hoe anders de kleur is in direct zonlicht. Het pigment is heel sterk.

Look

nabla huskynabla huskyDe creme oogschaduw is makkelijk aan te brengen en je kunt er ook nog met een eyeliner overheen zonder dat het vermengt.

Wat vind ik er van?

Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw van NABLA. Zoals ik al zei kende ik dit merk nog niet, maar ben zeker van plan meer aan te schaffen. Je kunt namelijk ook zo’n customize bord kopen met losse oogschaduws en zo je eigen palette er van te maken. Wat ik ook heel fijn vind is dat ze niet op dieren testen! Ik ben fan van NABLA 🙂

Creme oogschaduw Husky kost €11,50 en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik kocht deze bij Beauty88.

Heb jij producten van NABLA?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. juli 28, 2016 / 1:57 pm

  Nog nooit van gehoord! Maar wat een mooie glitter erin zeg! Wow!

 2. juli 28, 2016 / 2:49 pm

  Wat is ie mooi! Deze kleur past zo goed bij je oogkleur! Ik ben onder de indruk, ga even op de website kijken weke kleuren er nog meer zijn!

 3. juli 29, 2016 / 10:54 am

  Wat een mooie kleur en finish ze, zelf je palette samenstellen is ook fijn ik ben niet zo’n fan van losse oogschaduw.

 4. juli 29, 2016 / 1:12 pm

  Oooh, er zit echt een prachtig glitter in! En dit laat echt jouw ogen mooi uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.