Nabla Diva Crime Lipstick Review

Omdat ik tegenwoordig helemaal fan ben van dit merk, ga ik vandaag nog twee lipsticks reviewen. De Nabla Diva Crime Lipstick vind ik al een plaatje en nadat ik ze veelvuldig in gebruik heb gehad, ben ik helemaal om!


Nabla Diva Crime Lipstick

Deze lipsticks hebben een matte finish en zijn rijk gepigmenteerd. Er is Japanse Camellia olie toegevoegd om je lippen te hydrateren. Een Nabla Diva Crime Lipstick bevat geen siliconen, minerale oliën of parabenen en is dermatologisch getest. Om nog even wat voordelen te noemen: de lipsticks zijn niet getest op dieren, geschikt voor vegans én is zo samengesteld om allergische reacties te verminderen.

Nabla Diva Crime LipstickNabla Diva Crime Lipstick

Je krijgt de lipsticks in nette, zwarte doosjes. En als je de lipsticks er uit haalt, komt er toch een mooie huls uit. Normaal gesproken houd ik niet zo van een strakke en moderne huls, maar deze vind ik echt prachtig. Ik kan zo niet ontdekken waar de huls van gemaakt is, maar het is in ieder geval erg stevig en niet van plastic. Zoals ik van Nabla gewend ben, zijn de producten kleiner dan ik gewend ben. Maar ik vind dat geen enkel probleem, een mooi excuus om te zeggen dat ‘ie op is, toch?

De lipstick

Nabla Diva Crime LipstickNabla Diva Crime Lipstick

Ik kocht Alter Ego (rechts) en Ombre Rose (links). De één is een rustige kleur die ik iedere dag kan dragen, bij iedere look. Alter Ego is echt een statement lipstick en zou ik zelf dragen bij een simpele ooglook.

Nabla Diva Crime Lipstick

Ja, de Nabla Diva Crime Lipstick is een lipstick waar ik niet snel van verveeld zal raken. De meeste mensen verzamelen MAC lipsticks, ik ga Nabla verzamelen. Voor mij is het echt een pluspunt dat er, in tegenstelling van MAC, niet op dieren wordt getest!

In gebruik

Nabla Diva Crime Lipstick

Dit is één keer aangebracht en geeft echt een enorm pigment af. Links zie je Alter Ego en rechts Ombre Rose.

Nabla Diva Crime Lipstick

En ook hier weer in één keer aangebracht. Ombre Rose valt wel iets lichter en rozer uit dan dat ik verwacht had, maar is zeker niet minder mooi. De lipstick brengt makkelijk en romig aan. Toch zou ik dit niet een matte finish noemen, het is eerder semi-mat en voelt zeker niet droog of trekkerig aan. Top!

Nabla Diva Crime Lipstick

Ook Alter Ego heeft aan andere kleur dan ik had verwacht, ik dacht namelijk meer aan een mauve/paarse ondertoon. Het blijkt meer een rode lipstick te zijn, ook prachtig, maar ik had toch liever meer richting mauve gegaan. Qua aanbrengen en pigmentatie is ‘ie hetzelfde als de bovenstaande tint.

Wat vind ik er van?

Zoals ik wel had verwacht, vind ik de Nabla Diva Crime Lipstick collectie erg mooi. De pigmentatie is zo intens en voelt niet droog aan op mijn lippen. Hoewel de kleur niet helemaal zoals mijn verwachting was, vind ik dit niet echt een probleem. De lipsticks blijven makkelijk een paar uren zitten en vervagen langzaam van kleur, er komt dus niet zo’n randje langs je lippen. Wel even bijwerken na een hapje en/of drankje. Ik heb er weer een aantal lipsticks bij voor in mijn collectie en ga zeker nog meer tinten proberen!

Nabla Diva Crime Lipstick kost €12,90 en kocht ik bij Beauty88.

Wat vind jij van deze lipsticks?

Bedankt voor het lezen!

13 Reacties

 1. oktober 16, 2016 / 7:57 am

  Mooie kleurtjes! Fijn dat die ook goed aanvoelt.

 2. oktober 16, 2016 / 2:02 pm

  Mooie kleurtjes! Mij spreekt de roze kleur het meest aan! 🙂
  Ik zag vandaag nog een webshop die dit merk begint te verkopen.

 3. oktober 16, 2016 / 9:29 pm

  Beide vind ik hele leuke kleurtjes! Ken het merk trouwens niet.

 4. oktober 16, 2016 / 10:01 pm

  Ombre rose is mijn favoriet van de 2. Ze zien eruit alsof ze erg fijn voelen op de lippen. Zulke heb ik het liefst 🙂

 5. oktober 17, 2016 / 12:48 pm

  Super dat er geen troep in deze lipsticks zit. Vind de kleuren erg mooi! Vooral de tweede, de donkerdere. Toffe kleur is dat! Heb trouwens ook nog nooit van dit merk gehoord. Extra leuk dus!

 6. oktober 17, 2016 / 8:08 pm

  Mooie kleuren. Staan je ook prachtig!De alter ego heeft een lichte voorkeur

 7. oktober 18, 2016 / 12:46 pm

  Ik ken dit merk eigenlijk helemaal niet! Mooie kleuren en fijn dat ze ook fijn aanvoelen.

 8. oktober 18, 2016 / 3:39 pm

  Ik kende dit merk nog niet! Beide kleuren vind ik erg mooi!

 9. oktober 19, 2016 / 11:37 am

  Wat een prachtige kleuren!
  Zelf ken ik dit merk nog niet.
  Ik vind de eerste denk ik het mooiste van deze twee.

 10. oktober 19, 2016 / 9:50 pm

  Ik vind de kleuren beiden heel erg mooi! Je hebt ook echt hele mooie lippen vind ik! Ik ben hier nu ook wel heel benieuwd naar dus ik ga eens kijken op de webshop;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.