Nabla Golddust Collection – Ludwig & Moulin Rouge

Nabla bracht een prachtige collectie uit voor de feestdagen genaamd de Nabla Golddust Collection. Een collectie waar gouden en rode tinten centraal staan. Ik kocht de lipstick Moulin Rouge en een mono oogschaduw Ludwig. Ik laat je ze vandaag zien en maakte een look. 


Nabla Golddust Collection

Zoals de meeste nu wel weten ben ik echt van dit merk gaan houden, de pigmentatie heeft mij nog nooit teleurgesteld, altijd mooie verpakkingen en niet op dieren getest. Alles wat ik zoek in make-up 🙂

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Lipstick Moulin Rouge

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Normaal gesproken komen Nabla lipsticks in een zilver verpakking, voor deze Nabla Golddust collectie zijn de hulzen in goud geleverd. Zo is ook de verpakking zelf van goud, erg mooi! Zoals de naam al aangeeft heeft deze lipstick matte finish.

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Moulin Rouge is een rode lipstick met een oranje ondertoon én een gouden glans. Nu heb ik meerdere rode en oranje lipsticks in mijn collectie, maar zoals deze heb ik ‘m nog niet eerder gezien. Ik vind dit oprecht een prachtige tint. De finish is niet mega matte, meer semi-matte. De formule voelt niet droog aan en zit goed. Een klein drankje en hapje overleeft ‘ie wel, maar na een grote maaltijd is het tijd om even bij te werken.

Mono oogschaduw Ludwig

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Ik wilde eerst de losse oogschaduw kopen om in mijn Liberty Six Palette te klikken, maar bij Beauty88 was deze al uitverkocht, omdat ik deze kleur toch wel graag wilde hebben kocht ik ‘m als mono. Even later zag ik dat Boozyshop de losse pan nog wel had, dus dat was even balen. Maargoed, als mono nog even mooi.

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Eigenlijk is dit de oogschaduw versie van de lipstick. Ook rood met oranje en een gouden glans, erg mooi!

This is the eyeshadow version of the lipstick. Also red and orange with a golden shimmer. Very pretty!

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Pigmentatie

nabla golddust ludwig & moulin rouge

De pigmentatie is weer dikke prima. Je ziet hier de shimmer goed van de oogschaduw, het lijkt hier meer een bruine oogschaduw, maar op het oog is het roder.

Lookbook

nabla golddust ludwig & moulin rouge

Natuurlijk mag een full-face look niet ontbreken. Ik ben erg blij met deze nieuwe Nabla items en ga ze zeker ook voor de kerstdagen dragen. De oogschaduw lijkt wat bruiner op mijn ogen, maar is in het echt wel roder. De lipstick vind ik heel gaaf omdat deze rode lipstick toch wat warmer overkomt door de gouden glans. Zoals altijd heeft Nabla mij niet teleurgesteld!

Nabla Golddust Moulin Rouge Lipstick – – – €11,60

Nabla Golddust Mono Ludwig – – – €6,70

Heb jij al bedacht hoe jij je make-up wilt doen met kerst?

Bedankt voor het lezen!

18 Reacties

 1. december 21, 2016 / 6:52 am

  Prachtig allebei! Vooral de lipstick vind ik mooi.

 2. december 21, 2016 / 9:21 am

  Ben echt onder de indruk van de lipstick, die staat je zo mooi! De oogschaduw is ook heel pretty 😀 Nabla doet het goed!

 3. december 21, 2016 / 9:50 am

  Wat een mooie warme look het staat je zo goed. Hele mooi producten om te zien.

 4. december 21, 2016 / 10:20 am

  Het ziet er heel mooi uit, mooie look heb je er ook mee gemaakt.

 5. december 21, 2016 / 10:44 am

  Heel mooi die gouden glans! Is net iets anders, iets extra’s voor een rode lipstick!

 6. december 21, 2016 / 1:05 pm

  Die lipstick is echt fantastisch! Ik ga eens kijken bij de spullen van Nabla! Het ziet er zo goed uit!

 7. december 21, 2016 / 3:09 pm

  Wat een plaatjes zeg! Die lipstick! Ik heb ook niet vaak zoiets gezien, prachtig.

 8. december 22, 2016 / 11:24 am

  wauw wat een mooie look heb je gemaakt en de oogschaduw is echt prachtig! liefs

 9. december 22, 2016 / 5:02 pm

  De oogschaduw lijkt idd meer op bruin dan rood in de foto’s, zal wel met licht te hebben. Ik vind de kleur is prachtig. Fijn dat je blij mee bent.

 10. december 22, 2016 / 10:12 pm

  Wow die rode kleur is gewoon te mooi! Ik ben dol op rode lipsticks en deze springt er echtwel uit. Staat je ook prachtig!

 11. Varenka W
  december 22, 2016 / 11:15 pm

  Ziet er prachtig uit!

 12. december 23, 2016 / 7:20 pm

  Wauw! Die lipstick kleur is echt mooi! Echt chique.

 13. december 23, 2016 / 7:24 pm

  WAUW. De kleur van de lipstick is echt perfect <3 Hij staat je fantastisch.

 14. december 24, 2016 / 2:54 pm

  Prachtige look heb je met deze twee producten gemaakt. De kleuren staan je heel mooi. Het meest benieuwd heb je me naar de lipstick gemaakt.

  Qua make-up zal ik het rustig houden deze Kerst omdat mijn huid heel erg onrustig is momenteel. Dus ik zal me vooral uitleven op mijn nagels morgen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.