Nabla Liberty Six Palette + Oogschaduw

Bij Nabla zijn er geen vaste palettes te koop, je kunt ze alleen zelf samenstellen. Dit vind ik dit erg handig want nu kun je het palette helemaal naar eigen smaak invullen. Nabla heeft veel keuze in kleuren oogschaduws en dit maakt het wel erg moeilijk om wat uit te zoeken natuurlijk, ik koos drie kleuren en laat je er vandaag alles over zien..


Nabla Liberty Six Palette & Oogschaduws

Zoals jullie misschien wel in mijn eerdere posts hebben kunnen lezen over de Nabla lipsticks en de Nabla highlighter, ben ik groot fan van dit merk! Vandaag weer een nieuwe editie, maar dan over de oogschaduw.

Er zijn drie verschillende palettes verkrijgbaar, ik kocht het liberty six palette waar zes verschillende oogschaduws in kunnen. Dit palette is er ook in een mermaid versie, deze is limited edtion, dus mocht je ‘m willen bemachtigen dan moet je er snel bij zijn. Mocht je het gelijk groots aan willen pakken, dan is het liberty twelve palette wel wat voor jou.

Het product

Het palette is stevig, maar wel van een soort karton gemaakt en zal dus sneller stuk gaan verwacht ik. De bodem is magnetisch en hier kun je de oogschaduw op vast klikken. Zo kun je ook makkelijk wisselen wanneer er één op is.

De oogschaduws

Nabla palette en oogschaduw

Je krijgt de oogschaduw per stuk geleverd in een nette verpakking en je ziet de kleur er doorheen. Makkelijk! De naam van de kleur staat verder nergens aangegeven, deze staan alleen aangegeven op de site.

 Nabla palette en oogschaduw

Nabla Atmosphere

Deze prachtige lichtblauwe/turquoise kleur is mijn favoriet. Op de swatch heb ik ‘m lichtjes aangebracht, de kleur wordt steeds intenser wanneer je meer laagjes aanbrengt. De glans knalt er ook vanaf!

 Nabla palette en oogschaduw

Nabla Babylon

Ik blijf even in de blauw/groene kleuren, dit is namelijk een kleur die ik nog niet had in mijn collectie en daar zeker nog bij moest komen. Ook hier weer een prachtige pigmentatie en shine.

Nabla palette en oogschaduw

Nabla Desire

Desire is wel weer een hele andere kleur dan groen natuurlijk, maar de ekster in mij kon deze rosé-gouden kleur n i e t laten liggen! Deze kleur kan eigenlijk wel in iedere look en vind ik zo mooi!

Lookbook

Nabla palette en oogschaduwNabla palette en oogschaduwDe pigmentatie op mijn ogen is ook gewoon top. Hoewel ze altijd zeggen dat je nooit een kleur oogschaduw moet gebruiken in dezelfde kleur als dat van je oog, want dan komt de kleur van je oog minder mooi uit, trek ik mij daar vrij weinig van aan. In combinatie met andere kleuren staat dat prima volgens mij!

Wat vind ik er van?

Nabla heeft mij zeker niet teleurgesteld! De pigmentatie is weer top en je kunt zelf kiezen hoe je, je palette samen wilt stellen. Al denk ik dat ik beter voor het grotere palette had kunnen kiezen :’-), er zijn namelijk nog veel meer mooie kleuren, zowel matte als shimmer. Ook kun je de blushes en highlighters van Nabla er ook gewoon in klikken, zo kun je dus een compleet palette samenstellen. Handig voor op reis!

Nabla oogschaduw refill kost €6,50 per stuk. Dit maakt het niet goedkoop wanneer je meerdere kleuren hebt. Maar ik vind het, het zeker waard! Het Liberty Six Palette kost €6,00.

Alle producten van Nabla zijn dierproefvrij en bevatten geen siliconen, parabenen of minerale oliën.

Hoe zou jij je palette samenstellen?

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. november 5, 2016 / 8:50 am

  Wat geven ze een pigment af! Die blauwtinten staan je echt prachtig! Ik durf het vaak niet aan om zo met kleur uit te pakken terwijl het juist zo gaaf is.

 2. november 5, 2016 / 10:10 am

  Ik wil eigenlijk ook Nabla inslaan want vind het zo mooi allemaal 😀 staat ook pretty!

 3. november 5, 2016 / 10:22 am

  Mooie pigmentatie. De ooglook staat je heel mooi. Het merk kende ik maar heb er zelf nog niets van gekocht.

 4. november 5, 2016 / 11:43 am

  Wat een prachtige pigmentatie, zeker voor die prijs! Ik ga dit merk zeker eens wat beter bekijken.

 5. november 5, 2016 / 4:31 pm

  Het concept is wel handig. Dierproefvrij product ook nog, wat wil je nog meer. Ik vind het leuk dat je de kleuren kunt kiezen die je wilt. Al is het wat duurder.

 6. november 5, 2016 / 9:00 pm

  Ik heb al vaker zitten kijken naar dit merk, het pigment valt zeker niet tegen! Wat een mooie look heb je gemaakt…

 7. november 5, 2016 / 10:19 pm

  Wat een mooie kleuren! Ik ken het merk eigenlijk alleen via je blog, en ik ben nu ook wel heel benieuwd;) Ik weet eigenlijk niet hoe ik mijn palette zou samenstellen. Ik ga altijd alle kanten op wat kleur betreft. Maar een goede nude basis mag nooit ontbreken;)

 8. november 6, 2016 / 7:21 pm

  Wat een prachtige ooglook! Echt heel erg mooie pigmentatie. Ik zou er zelf ook bijna wat bestellen, hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.