NewPharma Unboxing Review

Van NewPharma ontving ik onlangs een box met heerlijke verzorgings producten, je kon de review van de Nuxe Dry Oil al lezen en vandaag review ik de overige producten. Er komt nog meer leuks voorbij van Nuxe, maar ook producten van Louis Widmer en Bodysol. Ik heb alles de afgelopen weken uitgebreid kunnen proberen, dus vandaag een complete review.


NewPharma Unboxing Review

NewPharma Unboxing - Nuxe - Louis Widmer - Bodysol

Mijn huid is bestempeld als normaal, maar reageert vaak wel gevoelig op bepaalde producten. Normaal gesproken gebruik ik daarom veel natuurlijke verzorging omdat ik weet dat mijn huid daar goed tegen kan. Dus ik was erg benieuwd of mijn huid goed tegen deze producten zou kunnen. Voor NewPharma heb ik de afgelopen weken nieuwe huidverzorging geprobeerd en kan nu goed oordelen of dit mijn huid goed heeft gedaan. Alles wat mij is opgestuurd is dierproefvrij.

LOUIS WIDMER

NewPharma Unboxing - Nuxe - Louis Widmer - Bodysol

Ik begin met de producten van Louis Widmer, een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar des te leuker om te proberen. Ik ontving hier een nachtcreme, een peeling en een body oil spray. Het merk Louis Widmer staat bekend als een merk voor de gevoelige huid en komt oorspronkelijk uit Zwitserland.

// De nachtcreme die ik ontving heb ik een tijdje geprobeerd en vind ik een fijne snel intrekkende creme. Omdat ik hier een tester van ontving kan ik niet zeggen of het écht iets voor mijn huid veranderd heeft, daar ging de verpakking te snel voor leeg. Maar de eerste indruk is in ieder geval goed.

INGREDIËNTEN NACHTCREME

Aqua, dicaprylyl ether, glycerin, isopropyl myristate, polyglyceryl-3 ricinoleate, sorbitan isostearate, paraffin, cera microcristallina, panthenol, phenoxyethanol, euphorbia cerifera (candelilla) wax, magnesium stearate, magnesium sulfate, tocopheryl acetate, propylene glycol, retinyl palmitate, sorbitol, ethylhexylglycerin, tocopherol, collagen amino acids, BHT, pantolactone.

Louis Widmer Nachtcreme €19,28

// Van de peeling ontving ik ook een tester, maar daar kan ik makkelijker over oordelen omdat je dat per keer gebruikt en direct resultaat ziet. Voor gebruik reinig ik mijn huid van het oppervlakkige vuil, daarna breng ik de peeling aan op een licht vochtige huid en laat ik het inwerken met roterende bewegingen. Er zitten polyethyleenkorrels in die ervoor zorgen dat je huid extra gescrubd wordt, maar aan de andere kant is dit gewoon een vorm van plastic en dus een micro bead. Verder een prima peeling en laat mijn huid schoon en verzorgd achter.

INGREDIËNTEN PEELING

Aqua, polyethylene, glycerin, sodium laureth sulfate, laureth-9, acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, glycolic acid, panthenol, disodium undecylenamido MEA-sulfosuccinate, hydroxyethylcellulose, sodium hydroxide, phenoxyethanol, lactic acid, citric acid, disodium EDTA, ethylhexylglycerin, sodium chloride, diethylhexyl sodium sulfosuccinate, malic acid, benzoic acid, titanium dioxide, salicylic acid, propylene glycol, silver chloride.”

Louis Widmer Skin Appeal Peeling €10,64

// Als laatste ontving ik de lichaamsolie spray van Louis Widmer, deze spray bevat veel fijne oliën en mijn huid reageert hier goed op. Ook al zit er parfum in, het is niet hinderlijk voor mij. De olie spray je makkelijk op je huid en het trekt razendsnel in.

INGREDIËNTEN OLIE

‘Cyclopentasiloxane, isopropyl isostearate, dicaprylyl ether, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, parfum, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, bisabolol, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, linalool, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, limonene, alcohol, tocopherol, caprylic/ capric triglyceride, geraniol, BHT, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid.”

Louis Widmer Lichaamsolie Spray €15,67

NewPharma Unboxing - Nuxe - Louis Widmer - Bodysol
Gaan we door met de Nuxe producten. Hier ontving ik een micellaire water en een body scrub van.
// De Bio Beauté by Nuxe Micellair Reinigingswater is een micellair water dat ik ontzettend fijn vind. Toen ik nog geen dierproefvrije producten gebruikte, gebruikte ik het liefst een micellair water van Garnier, die vond ik geweldig en mild voor mijn huid. Tot nu toe had ik nog geen vergelijkbaar product gevonden, maar die zoektocht is voorbij! Dit micellair water van Nuxe is geweldig, mild en verwijderd make-up goed. Ik ben groot fan!

INGREDIËNTEN MICELLAIR WATER

AQUA/WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, PARFUM/FRAGRANCE, GLUCOSE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, RAPESEED ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM GLUCONATE, DEHYDROACETIC ACID, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, LINALOOL.”

Bio Beauté by Nuxe Micellair Reinigingswater €13,67

// Ook de scrub vind ik erg fijn, het is een vrij grove scrub maar voelt toch mild aan op de huid. Het valt mij op dat mijn huid soepel en zacht wordt en doordat er een olie in zit wordt mijn huid ook verzorgd. Kortom een fijne body scrub.

INGREDIËNTEN SCRUB

Aqua/ water, glycerin, hydrogenated coconut oil, cetearyl alcohol, citrus aurantium dulcis (orange) peel powder, juglans regia (walnut) shell powder, litchi chinensis seed powder, coco caprylate/ caprate, cocos nucifera (coconut) oil, coco-glucoside, hydroxyethyl acrylate/ sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, sodium stearoyl lactylate, glyceryl oleate, benzyl alcohol, tocopherol, parfum/ fragrance, capryloyl glycine, citric acid, sodium hydroxide, xanthan gum, polysorbate 60, sorbitan isostearate, tetrasodium EDTA, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, dehydroacetic acid, citrus aurantium dulcis (orange) flower extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) flower extract, tropolone, hydrogenated palm glycerides citrate.”

Nuxe Body Smeltzachte Bodyscrub €15,92

NewPharma Unboxing - Nuxe - Louis Widmer - Bodysol

De douchegel is lekker verfrissend en door de vitamine e bolletjes ook verzorgend. De geur is aangenaam, maar het detox gedeelte merk ik niet zoveel van.

INGREDIËNTEN DOUCHEGEL

Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl hydroxysultaine, acrylates copolymer, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, parfum, camellia sinensis leaf extract, tocopheryl acetate, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG/ PPG-20/6 dimethicone, quaternium-80, mannitol, maltodextrin, propylene glycol, disodium EDTA, cellulose, sodium hydroxide, citric acid, sodium chloride, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, BHT, hydroxypropyl methylcellulose, CI 77289, CI 19140, CI 42090.”

Bodysol Zuiverende Douchegel Detox €4,79

Zo, dat was de unboxing van de NewPharma box. Sommige producten zou ik niet een tweede keer willen proberen, maar de body scrub en het micellair water zou ik zeker aanraden.

Heb jij één van deze producten al eens geprobeerd of zou je ze willen proberen?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

 1. oktober 16, 2017 / 9:05 am

  Het micellair water klinkt geweldig! Louis Widmer verkopen ze bij de drogist hier om de hoek. Ik sta er soms naar te kijken, het heeft zulke mooie chique verpakkingen.

 2. Willemse
  oktober 16, 2017 / 9:15 am

  oeh Louis Widmer, fijn merk hoor.
  Ik gebruik al heel wat jaren hun zilver crème, maar ook hun gewone skin care is zo prettigin gebruik. Mijn huid knapt er in ieder geval enorm van op.
  Het Micellair water van Nuxe zag ik staan bij onze parfumerie en leek mij zo lekker, alleen hield de parfum al halverwege de ingrediënten lijst mij tegen.
  Maar als je daar geen last vsn hebt lijkt het mij een super lekkere reinigings water.

 3. oktober 16, 2017 / 10:01 am

  Ik ken eigenlijk alleen de peeling, maar alles van Nuxe vind ik meestal wel fijn 🙂 Leuke box om kennis te maken met nieuwe producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.