November on the farm

Voor het eerst op mijn blog..ย  Een maandoverzicht van alles wat ik heb beleefd! Omdat ik niet iedere week hele boeiende dingen doe naast werken en mijn huishouden regelen ga ik dit รฉรฉn keer per maand delen ๐Ÿ™‚


November on the farm

Ik vind dit soort overzichten altijd erg leuk om bij anderen te lezen, dus besloot ik dit ook te gaan doen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

November on the farmNovember on the farm

Ik begin mijn vrije dagen eigenlijk altijd met een wandeling met Lauren en James. Helaas besloot James deze keer in een sloot te springen en kon ik hem thuis direct in bad tillen.

November on the farm

Gelukkig zijn Lauren en James beste vrienden, ik vind dit zรณ leuk om te zien. Ik blijf wel altijd opletten natuurlijk, je weet maar nooit wat er kan gebeuren tussen een hond en kind. Dat onthoofde speeltje op de bank is Piglet trouwens, James zijn favo speelgoed en moet altijd in de buurt zijn haha.

November on the farm

Mijn vriend en ik hadden zomaar samen een ochtend vrij en we besloten met Lauren een hapje in de stad te eten. Ik koos voor champignonsoep, jummie!

November on the farm

November on the farm

‘S avonds keek ik naar een Z Doc over McDonald’s, zoals jullie misschien weten ben ik al een aantal jaren werkzaam bij McDonald’s en daarom vind ik het altijd leuk om te zien hoe het allemaal is begonnen. Ondertussen was ik al een aantal dagen bezig met het optimaliseren van mijn 300+ artikelen.

November on the farm

Dit is de enige reden dat ik ’s ochtends buiten zijn leuk vind. Vooral op het platteland is dit lekker rustgevend en een mooie manier op de dag te starten.

November on the farm

Het was weer tijd voor mijn halfjaarlijkse cyste controle in het ziekenhuis. Net voordat ik zwanger raakte van Lauren had ik een 11 cm grote cyste in mijn linker eierstok. Deze is verwijderd en daarna bleek dat het een ‘bipolaire cyste’ was, zo’n cyste kan goed- en kwaadaardig worden en daarom moet ik onder controle blijven. Gelukkig werd ik weer goedgekeurd.

November on the farmNovember on the farm

Mijn vriend heeft de suikerbieten weer uit het land getrokken en hiermee mijn wandelpad afgesloten, dus dan gaan James en ik het land maar door.

November on the farm

Toos make-uploos. Zie je al die korte haren op mijn hoofd? Dat is dus gewoon nu pas weer terug sinds ik stopte met de borstvoeding, wat alweer meer dan zes maanden geleden is :-O

November on the farm

Lauren heeft sindskort uitgevonden dat ze ook zelfstandig kan zitten.

November on the farm

Natuurlijk keek ik de docu #followme ook. Toch bijzonder hoe dat allemaal loopt op Instagram!

November on the farmNovember on the farm

Ik zou samen met Lauren nog wat aankopen doen in de stad, het onderstel en alles had ik in de auto geduwd en toen we in de stad waren kwam ik erachter dat de adapters nog thuis lagen. Gelukkig lag de draagzak nog in de auto!

November on the farmNovember on the farm

Vorige week liet ik mijn haar knippen en de kapster had het zo leuk gekrult, helaas was dit een half uur later alweer uitgezakt.

November on the farm

Als laatste deel ik nog een soepje, uiensoep van uien uit eigen grond ๐Ÿ™‚

Nou dat was ‘m dan, November on the farm.

Hoe was jouw November?

3 Reacties

  1. december 1, 2018 / 10:36 pm

    Ach wat is James een knapperd, en Lauren is een prachtig kindje. Gelukkig dat het goed nieuws van wat betreft je cyste. Doodeng lijkt me dat!

  2. december 2, 2018 / 8:09 pm

    Wat een leuke foto’s allemaal! Leuk om ook eens een overzicht van jou te zien, mag je er van mij inhouden ๐Ÿ™‚ De docu #followme wil ik nog terug kijken, ik heb er maar een klein stukje van gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.