Nuxe Huile Prodigieuse Or

Al tijden was ik benieuwd naar de Nuxe Huile Prodigieuse Or, oftewel een hele fijne droge olie met heerlijk verzorgende ingrediënten. Omdat ik bij anderen altijd las dat de geur vergelijkbaar was met Chanel N°5 en ik dit een vreselijke geur vind, kocht ik ‘m niet. Nu ontving ik de olie in een pakketje en kwam ik er achter dat de geur juist heerlijk is! Vandaag de complete review.


Nuxe Huile Prodigieuse Or

De Nuxe Huile Prodigieuse Or is een olie die te gebruiken is op gelaat, lichaam en haar. Een multi functionele olie dus. Volgens Nuxe geeft de olie een glossy-glamour gevoel door de gouden shimmers.

Zo kun je een drupje mengen door je foundation voor een mooie glans, of wrijf een druppel tussen je handen en laat je haren shinen, je kunt zelfs een paar druppels in bad doen en genieten van de heerlijke geur tijdens je me-time moment. Dit klinkt als muziek in de oren natuurlijk, ik heb getest of het mij ook zo goed bevalt in het echt.

Nuxe Huile Prodigieuse OrNuxe Huile Prodigieuse Or

Het glazen flesje zelf vind ik een luxe uitstraling hebben met de gouden accenten en omdat de verpakking doorzichtig is kun je het gouden mengsel goed zien zitten. Ook fijn om te weten is dat Nuxe geen parabenen, minerale oliën of grondstoffen van dierlijke grondstoffen (bijen uitgezonderd) bevat. Het verschil tussen de originele Nuxe Huile Prodigieuse en de Nuxe Huile Prodigieuse Or zijn de glitters, de ‘Or’ versie is dus ook uitermate geschikt voor de feestdagen.

INGREDIËNTEN

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, MICA, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, SILICA, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHEROL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, CI 77491/IRON OXIDES, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ASCORBIC ACID, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL [N2213/A]

Ik zie veel verzorgende oliën en extracten van bloemen, maar ook siliconen. Zelf heb ik geen problemen met siliconen in cosmetica, maar mocht je dit niet willen gebruiken, dan kan je deze overslaan.

IN GEBRUIK

Nuxe Huile Prodigieuse Or

Nuxe Huile Prodigieuse Or 50 ml €20,27

Er zit geen schenktuit of iets dergelijks bij, wees dus voorzichtig wanneer je de olie gaat gebruiken.

Nuxe Huile Prodigieuse OrNuxe Huile Prodigieuse Or

Als ik het zo op mijn huid verspreid, ziet het er erg glitterig uit en was ik bang er als een glitterbal uit te gaan zien. Maar zodra ik het in masseer verdwijnt dat weer, toch zijn de glitters goed zichtbaar in het zonlicht en heb je wél weer dat glitterbal effect. De olie voelt fijn aan en is totaal niet plakkerig. De geur is ook érg lekker, heel warm en zacht. Ik zou het zelf omschrijven als een typische herfst/winter geur. De geur blijft overigens ook de hele dag hangen op mijn huid.

Toch ben ik zelf niet zo’n fan van veel glitters, leuk om tijdens de kerst extra glamorous aan te komen, maar verder hoeft dat van mij niet zo en dat is dus wel het geval met de Nuxe Huile Prodigieuse Or. Dan zou ik zelf eerder voor de originele olie gaan.

Ik zou de originele olie dus zeker aanschaffen, maar de Nuxe Huile Prodigieuse Or niet zo snel door de vele glitters. Wat óók heel fijn is, is dat er zelfs een parfum van deze geur verkrijgbaar is. Die wil ik ook zeker wel hebben! Nuxe Prodigieuse Or is verkrijgbaar bij NewPharma.

Wat vind jij van producten met glitters?

Bedankt voor het lezen!

Deze review betreft een samenwerking

4 Reacties

 1. Willemse
  september 18, 2017 / 6:13 am

  De orginele olie is echt de zo waanzinnig lekker, en lijkt compleet niet op Chanel no. 5
  Ik heb een olie en de parfum, beide ruiken ze zo lang, dat kom je niet vaak tegen.
  Vind het z’on zalige verwarmende geur.

 2. september 18, 2017 / 8:33 am

  Wat een prachtige olie! Ik hou van de geur van Nuxe, zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.