Nuxe Prodigieux Le Parfum

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Onlangs reviewde ik de befaamde Nuxe Prodigieux Dry Oil al en wist ik direct dat ik het parfum ook graag wilde hebben, want die geur is echt té lekker. Nu was ik vorige week jarig en kwam mijn broertje aanzetten met Nuxe Prodigieux Le Parfum en body milk. Yes! Deze geur is perfect voor de herfst/winter.


Nuxe Prodigieux Le Parfum

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Volgens Nuxe: ”Het mythische parfum van Huile Prodigieuse laat zich eindelijk vatten in een eau de parfum voor vrouwen, om het leven te schenken aan Prodigieux Het Parfum.”

En dat klopt! Het parfum ruikt precies hetzelfde als de olie. De geurnoten uit dit parfum beginnen met bergamot, mandarijn en oranjebloesem. Daarna ruik je roos, gardenia en magnolia. Tot slot zijn de basisnoten gemaakt van vanille en kokosmelk. Kortom een heerlijke warme, zachte geur. Normaal gesproken houd ik erg van frisse, bloemige geuren, maar de Nuxe Prodigieux Le Parfum geeft zo’n heerlijk cosy gevoel wanneer het buiten guur en koud is.

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Het flesje zelf is simpel en elegant, een mooi sierstuk in mijn badkamer in ieder geval. Wat mij ook opvalt is hoe lang de geur blijft hangen, het eerste uur is het duidelijk aanwezig en daarna komt het de hele dag met vlagen voorbij. Ik ga dit Nuxe Prodigieux Le Parfum in ieder geval weer opnieuw kopen wanneer het op is! Nuxe bevat geen minerale oliën, parabenen of grondstoffen van dierlijke oorsprong (behalve honingbijen) en is dierproefvrij.

Wat is jouw favoriete parfum voor de herfst/winter?

Bedankt voor het lezen!

oktober 1, 2017

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Beantwoorden

  VWillemse

  oktober 6, 2017

  Deze geur blijft zeker lekker lang hangen, ik draag ‘m de laatste tijd non stop (in een poginging dat zomer gevoel nog maar iets te kunnen rekken) en oh wat is dit een gouden greep van Nuxe. Echt mijn favoriete geur van dit moment samen met Elli Saab Girl of Now.

 2. Beantwoorden

  Babs

  oktober 6, 2017

  Oe, als dit parfum net zo lekker ruikt als de olie, ben ik verkocht!

 3. Beantwoorden

  Sonja

  oktober 6, 2017

  Ooooh Nuxe ruikt heeeeeeeeerlijk! Ik heb er een bodylotion van! Mmmmmmm.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.