NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

NYX Lip Creams stonden al een tijd op mijn wishlist en in de reacties werd het duidelijk dat het écht tijd was om deze te proberen. Ik kocht De Soft Matte Lip Cream in Abu Dhabi, Rome en Cannes.


NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes & Rome

Deze lip creams breng je vloeibaar aan maar drogen vervolgens matte op, daarnaast is de formule langhoudend en zijn ze hydraterend. In totaal zijn er 28 verschillende tinten verkrijgbaar bij Douglas, veel keuze dus!

DE LIP CREAMS

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, RomeNYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Dit zijn ze, (v.l.n.r) Rome, Abu Dhabi en Cannes. Drie vrij rustige en nude kleuren, hoewel ik de kleuren van de verpakking niet helemaal vind overeenkomen met de ‘echte’ kleur op mijn lippen. De verpakking is simpel en handzaam. Er zit een spons applicator op, dit vind ik altijd makkelijk aanbrengen. Helaas voor mij hebben alle lip creams de geur van vanille, een geur die ik niet kan waarderen in cosmetica.

PIGMENTATIE

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Wow, echt een hele mooie en dekkende pigmentatie bij alledrie! Het brengt vrij vloeibaar aan en binnen een paar minuten droogt het matte op. Cannes is een baksteenrode met bruine ondertoon lip cream, Rome is oudroze en Abu Dhabi is meer zalmroze met een bruine ondertoon. Dit zijn kleuren die ik normaal niet uitzoek, maar ik wilde wel eens wat anders proberen.

IN GEBRUIK

Abu Dhabi

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Abu Dhabi dekt mooi. Heb je last van velletjes op je lippen? Scrub je lippen dan van te voren even, matterende lipproducten benadrukken velletjes. Full face foto’s heb ik even samengevoegd, die kom je vanzelf tegen wanneer je naar beneden scrollt.

Cannes

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Ook Cannes geeft een mooie dekking en brengt netjes aan.

Rome

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Dan mijn favoriet van de drie, Rome. Deze is wat koeler dan de andere lip creams en dat vind ik erg mooi.

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Zo naast elkaar kun je de verschillen nog even goed zien.

NYX Soft Matte Lip Cream Abu Dhabi, Cannes, Rome

Abu Dhabi vind ik een beetje flets overkomen, niet helemaal mijn kleur. Cannes vind ik een mooie ‘my lips but better’ en dan de warme versie, Rome heeft dit ook, maar dan de koele variant.

Jullie hadden gelijk, dit zijn écht fijne lip creams om te hebben. De pigmentatie is super, er is veel kleurkeuze en wanneer ze helemaal matte zijn opgedroogd, blijven ze de hele dag zitten. Ik had na een dag werken wel dat de kleur minder was geworden, maar je krijgt tenminste geen liplijntje. Ook een fijn pluspunt is de prijs! NYX Lip Creams zijn verrassend betaalbaar. Ik ga er zeker meer aanschaffen!

NYX Soft Matte Lip Cream • Abu Dhabi • Cannes • Rome €7,31

Wat is jouw favoriete NYX lip cream?

Bedankt voor het lezen!

14 Reacties

 1. maart 7, 2017 / 7:01 am

  Echt hele mooie kleuren! Cannes is mijn favoriet. Kleuren staan je prachtig. Nu heb ik spijt dat ik er niet 1 heb meegenomen in Dubai.

 2. maart 7, 2017 / 8:59 am

  Cannes en Rome zijn mijn favoriet! Fijn review.

 3. maart 7, 2017 / 9:06 am

  Heel mooi zijn ze! Tot nu toe heb ik alleen Cannes, maar ik denk dat ik Rome op mijn lijstje gaat zetten 🙂

 4. maart 7, 2017 / 10:11 am

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb hier al veel goeds over gelezen én gezien, want het ziet er prachtig uit

 5. maart 7, 2017 / 10:27 am

  Ik stond van de week te twijfelen bij de douglas om er een mee te nemen..
  hihi!
  toch maar even weer langs binnenkort! ik vind Cannes ook heel mooi!

 6. maart 7, 2017 / 12:03 pm

  Rome is ook mijn favoriet!
  Ik moet er ook echt nog een keer een aanschaffen!

 7. maart 7, 2017 / 1:57 pm

  Vind het resultaat heel mooi. Zelf heb ik liever donkere kleuren.

 8. maart 7, 2017 / 7:08 pm

  Onwijs mooi! Vind ze echt allemaal prachtig!

 9. maart 8, 2017 / 11:29 am

  Wauw, wat zijn ze mooi! Rome is mijn favoriet van deze drie. Zelf heb ik ook 2 matte lip creams. Ik vond ook dat de kleuren van de verpakking niet overeenkomen met de echte kleur.

 10. maart 9, 2017 / 2:41 pm

  Mooie kleurtjes! Cannes is alvast mijn favoriet.

 11. maart 11, 2017 / 11:13 pm

  Mooie kleurtjes!! Vind Rome ook de mooiste van deze drie maar Ibiza is mijn favoriete kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.