Olaplex No.3 Hair Perfector

Ik was al een hele tijd naar een middel waar ik mijn haar een echte boost mee kon geven. Olaplex No.3 Hair Perfector is zo’n middel en ik heb dit onderhand al een paar weken in gebruik. Het zorgt er namelijk echt voor dat mijn haar meer glanst en sterker is in de puntjes. Ik kan niet meer zonder!


Olaplex No.3 Hair Perfector

Olaplex No.3 is een thuisbehandeling waar je haar sterker van wordt. Stap 1 en 2 worden bij de kapper gedaan en worden daar ook exclusief gebruikt, die kun je niet zelf doen. Het effect van Olaplex No.3 op je haar is meer glans, sterkte, zachtheid en de structuur herstelt weer. Wat ook écht een pluspunt is, is dat het effect permanent is. Je haar wordt dus niet bij de volgende wasbeurt weer slap en dof. Het bevat geen siliconen of olie en is dierproefvrij.

Olaplex No.3

olaplex no.3 hair perfector

olaplex no.3 hair perfector

Olaplex zit in een flesje met een klikdop, handig en hygiënisch. Ik denk dat dit middel het best te omschrijven is als een haar-masker. Je kunt het 10 minuten in laten werken als je haar een kleine boost nodig heeft, maar je mag het ook gerust een hele nacht laten zitten wanneer je haar erg beschadigd is.

Ingrediënten

olaplex no.3 hair perfector

Ik merk dat er wel steeds wat verwarring is tussen de site waar ik Olaplex kocht en de instructies vanuit Olaplex zelf. Zo staat er op de site dat er geen olie in zit, maar zie ik onderaan de ingrediëntenlijst dat er wel oliën aan toegevoegd zijn. Ook staat er op de site dat je dit meer dan eens per week kunt toepassen aan je haar, terwijl Olaplex zelf zegt dat je het maximaal één keer per week moet doen. Een beetje verwarrend dus. Ik houd het op 1x per week in ieder geval. Better safe than sorry.

In gebruik

Het aanbrengen is heel simpel. Je maakt eerst je haar nat en handdoekdroog, daarna smeer je het in de punten en laat je het zitten zolang je wilt. Het moet wel altijd weer worden uitgespoeld! Na gebruik gelijk je haar wassen met een shampoo en conditioner.

olaplex no.3 hair perfector

Dit was de eerste keer dat ik Olaplex gebruikte. Links is mijn haar voor de behandeling en het ziet er slap en futloos uit. Rechts is na één Olaplex behandeling. Het ziet er een stuk beter uit.

olaplex no.3 hair perfector

Links heb ik het aangebracht, je ziet er niets van terug in je haar. Rechts na één behandeling, de puntjes zijn sterk en glanzend.

olaplex no.3 hair perfector

Na een paar weken liet ik mijn haar weer verven, dit keer werd het heel erg opgelicht en dat is meestal niet zo goed voor de kwaliteit van je haar. Maar het ziet er nog steeds mooi uit, er zit zelfs weer een slag in mijn haar!

Wanneer ik het wekelijks aanbreng merk ik dat mijn haar sterker en mooier wordt, ik ben groot fan! Het enige waar ik wat minder fan van ben is de prijs, het is namelijk niet een goedkoop product. Maar als ik eerlijk ben vind ik het de prijs meer dan waard.

Olaplex No.3 Hair Perfector €32,50

Ik kocht ‘m bij John Beerens en hoe meer stuks je koopt, hoe goedkoper de prijs wordt. Helaas moest ik wel een tijdje op mijn bestelling wachten, hij was op voorraad en voor 22:00 uur besteld, toch had ik ‘m vier dagen later in huis i.p.v. de volgende dag. Nu vind ik dat nog steeds snel, maar wel jammer dat er op de site staat dat je ‘m de volgende dag krijgt.

Ben jij al bekend met Olaplex No.3?

Bedankt voor het lezen!

13 Reacties

 1. februari 13, 2017 / 8:11 am

  Oh dit lijkt me echt een super fijn product, helemaal voor geverfd haar. Heb hier al heel veel goeds over gehoord.

 2. Varenka W
  februari 13, 2017 / 9:57 am

  Het lijkt inderdaad wel wonder spul ja.
  Maar helaascisvmet met haar altijd zo dat hoe mooi je het ook weer oplapt na beschadiging, echt helemaal “gezond” krijg je het nooit meer.
  Jammer dat je zo lang op je bestelling moest wachten.
  Ik vind dat ook altijd heel vervelend als het niet op de afgesproken dagen geleverd word.
  Mooie foto’s trouwens, je ziet zo goed het verschil…

 3. februari 13, 2017 / 11:19 am

  Ooooh ik wil dit spul ook zo graag een keer proberen maar toen ik zag dat je er drie keer mee kon doen (ook via een website) was ik wel even afgeknapt haha. Hoeveel keer heb jij er mee gedaan?

  • Anna Gerrie
   Auteur
   februari 13, 2017 / 4:00 pm

   Je bent er zo doorheen inderdaad! Ik ben nu halverwege na 3x gebruiken en gebruik het alleen in de punten.

 4. februari 13, 2017 / 1:10 pm

  Ik heb het ook gebruikt erg fijn! Alleen ik liet het altijd een hele nacht intrekken en spoelde het de volgende ochtend uit. Dit vond ik erg veel gedoe maar had wel heel veel effect, mijn haar zag en voelde er erg goed uit/aan!

 5. februari 13, 2017 / 1:20 pm

  Dit kan ik zeker gebruiken. Moet je altijd eerst de eerste 2 stappen doen of kan je dit product enkel op zich ook gebruiken?

  • Anna Gerrie
   Auteur
   februari 13, 2017 / 4:01 pm

   Je kunt het ook zonder de eerste twee stappen gebruiken 🙂

 6. februari 13, 2017 / 3:49 pm

  wauw wat heb je je haar prachtig licht gekregen zeg! en wat een top spul

 7. februari 13, 2017 / 7:06 pm

  Ik hoor zoveel goeds hierover! Ben zo benieuwd 🙂 Binnenkort wordt mijn haar geverfd en dan gaan ze ook Olaplex gebruiken. Fijne review!

 8. februari 13, 2017 / 7:09 pm

  Ik heb er wel goede verhalen over gehoord, maar de prijs houd me wel tegen.

 9. februari 14, 2017 / 5:46 pm

  Ziet er goed uit, zo zou je een kappersbezoek kunnen uitstellen.
  Zeker als je je haar wil laten groeien.

 10. februari 14, 2017 / 10:07 pm

  Ik ben hier al heel lang zo benieuwd naar. gek eigenlijk dat ik hem nog niet gekocht heb! Ik zie ook echt dat je haar er nog steeds goed uit ziet. Echt goed om te lezen dat het dus werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.