Oorbellen & haarelastiekjes van By Caitlin

By Caitlin is één van mijn favoriete site’s als het gaat om sieraden en accessoires. Er komen regelmatig nieuwe items op de site en het zijn niet allemaal van die standaard sieraden. Deze keer koos ik voor leuke haarelastiekjes en een setje oor ringetjes.


oorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

Ik bestelde al eerder eens wat bij By Caitlin en was toen al erg tevreden en draag de oorbellen nog steeds met veel plezier, nu wilde ik weer eens wat nieuws en daarom kocht ik leuke nieuwe items. De elastiekjes vond ik gewoon heel leuk om te dragen wanneer ik een knot in mijn haar heb en de oorbellen heb ik in mijn tweede gaatje gedaan.

Ik had mijn pakketje de volgende dag al in de brievenbus, de levering is dus erg snel! Naast je bestelde items, krijg je er ook een handgeschreven kaartje, een kortingsbon en wordt alles netjes verpakt.

GALAXY HAARELASTIEKJES

oorbellen & haarelastiekjes van by caitlinoorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

By Caitlin verkoopt veel verschillende haar elastiekjes en je krijgt altijd een setje van 4 op een bord. Deze vond ik erg leuk omdat er een galaxy versie bij zit, ook al vind ik die met de glitters ook wel érg leuk. Ik ben net een ekster als het om glimmende spullen gaat, haha. Mijn haar is ontzettend glad en elastiekjes als deze glijden er altijd zo weer uit, daarom gebruik ik deze over mijn elastiekjes die wel blijven zitten.

oorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

Het elastiek is 1 cm breed en daarmee overlapt ‘ie mijn ‘gewone’ elastiekje, zo lijkt het net als ik deze alleen draag. Ik vind dit een leuk detail en net wat extra’s hebben zo in mijn haar.

OORRINGETJES FAY 10 MM

oorbellen & haarelastiekjes van by caitlinoorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

Alle oorbellen krijg je in een doosje net zoals je ze bij de juwelier zou krijgen, ze zijn dus goed beschermt. Deze ringetjes zijn van echt zilver. Zelf ben ik allergisch voor nikkel en daarom draag ik eigen alleen maar zilver of titanium oorbellen. In het eerste gaatje van mijn oren kunnen nog wel oorbellen met nikkel, die reageren er niet op. Maar ik probeer juist wat meer te investeren in goede oorbellen, ik wil niet meer bakken vol sieraden hebben.

oorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

Deze ringetjes hebben een leuk detail draadje eromheen. Als je op de site kijkt zie je dat er meer opties zijn, zo kun je ook effen ringetjes of met balletjes eraan bestellen. Maar net wat je aanspreekt! Ook is er nog verschil in de grootte, zo kocht ik de 10 mm, maar er zijn ook ringetjes van 8 of 12 mm.

oorbellen & haarelastiekjes van by caitlinoorbellen & haarelastiekjes van by caitlin

Ik prikte mijn tweede gaatje weer door en draag ze daar nu dus in. Het enige nadeel van zulke ringetjes vind ik altijd het ontiegelijke gepruts dat je moet doorstaan om het staafje in het ringetje te krijgen. Na 15 minuten prutsen heb ik ‘m uiteindelijk met een pincet erin gekregen. Daarom gaan deze er voorlopig ook niet meer uit, haha.

Nou, ik ben weer zeer tevreden over de levering en mijn bestelde spullen! Ik heb mijn oog nog laten vallen op deze prachtige ketting, maar die is helaas al een tijdje uitverkocht. Hopelijk is ‘ie er de volgende keer weer.

Oorringetjes fay 10 mm €12,95. (nu 9,95 in de sale) Volgens mij had ik het laatste paar, want hij is nu uitverkocht.

Haar elastiekjes mix galaxy €5,95. Ook hier had ik de laatste geloof ik, ik zie net dat deze nu ook uitverkocht is.

Wat jammer dat beide nu dus uitverkocht, maar je kan je eventueel aanmelden en dan krijg je een mail dat het weer op voorraad is. En anders is er nog genoeg moois om hebberig van te worden!

Bestel jij wel eens bij By Caitlin?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. februari 5, 2017 / 8:19 am

  Wat schattig die elastiekjes! Die oorbellen vind ik ook heel erg mooi.

 2. februari 5, 2017 / 12:59 pm

  Die oorringetjes zijn wel heel erg leuk! Wil ze ook nog aanschaffen 🙂

 3. februari 5, 2017 / 8:15 pm

  Mooie oorbellen heb je uitgezocht, erg herkenbaar het gepruts met zo’n ringetje! De labradorite ketting vind ik er ook erg mooi uit zien. xx

 4. februari 6, 2017 / 12:43 pm

  Ik kende de webshop niet. Ik vind vooral de haar elastiekjes erg leuk.

 5. februari 6, 2017 / 4:07 pm

  Die elastiekjes zijn super schattig. Vooral zo in een knotje!

 6. februari 7, 2017 / 3:38 pm

  Ziet er super leuk uit! Ik houd van subtiele oorbelletjes. die ringetjes vind ik echt heel leuk! Mooie foto’s maak je en wat heb je een leuke blog.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   februari 7, 2017 / 10:24 pm

   Dankjewel!

 7. februari 8, 2017 / 2:44 pm

  Die galaxy haarbandjes vind ik erg gaaf! Ik kende deze webshop nog niet en ga er zeker even kijken.

 8. februari 9, 2017 / 11:23 pm

  Ik kende het nog helemaal niet, maar dat is juist leuk! Ik ga snel eens kijken. De haarelastiekjes zijn echt te leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.