Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action

Tot nu toe heb ik nog nooit echt een goed oogschaduwpalette gevonden bij de Action, het Fascination Reispalette was bijvoorbeeld niet echt een succes. Maar dit highlighter palette vond ik dan wel weer heel mooi. Het kan dus wél. Ik blijf het dan toch leuk vinden om het te proberen. Ik koop toch al veel meer dan waar ik voor kwam bij de Action, herkenbaar? 🙂


Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action

De tinten in dit palette spraken mij wel aan, ik gebruik namelijk graag rode tinten in mijn looks. Van de tinten met een glans verwacht ik wel een goede pigmentatie, maar bij de matte tinten is altijd de vraag of deze wel te zien zijn.

De verpakking

Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de ActionReally Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action

Really Truly Gorgeous Oogschaduwpalette €2,95

Het palette vind ik erg leuk vorm gegeven, er zit een holographische print op die ook is aan de binnenkant van het palette is doorgevoerd. De klep heeft een magnetische sluiting, een prima manier wanneer je het palette thuis in een bakje bewaard, maar geen succes in je tas.

Er zit een spiegel in de klep en er zitten twee kwastjes bij. De spiegel vind ik handig, de kwasten zal ik niet gebruiken.

Pigmentatie

Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de ActionReally Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action

Ik pakte expres een palette dat onderop lag om te voorkomen dat er al iemand met z’n vingers in had lopen spelen, maar helaas… Ik vraag mij echt af waarom mensen dit doen. Maar dat terzijde, er zitten dus zowel matte als shimmer tinten in. De kleurkeuze vind ik mooi bij elkaar passen.

Lookbook

Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de ActionReally Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action

De matte tinten vallen snel weg, zelfs de donkerste paarse tint is niet meer veel van te zien na het aanbrengen. De tinten met een shimmer hebben wel iets meer pigment, maar had ik nog wel iets meer van verwacht. Ik heb geen oogschaduw primer gebruikt, dus misschien dat de pigmentatie nog wel wat beter zichtbaar is met een primer.

Voor mij is dit Really Truly Gorgeous Eyes Oogschaduwpalette van de Action geen succes. De verpakking vind ik erg mooi, maar de oogschaduw is bijna niet zichtbaar. Erg jammer!

Wat vind jij van dit palette?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. november 1, 2018 / 8:10 am

    Wat jammer zeg, ik had gehoopt op een budget pareltje 😉 Het doosje ziet er heel mooi uit, helaas. Ik snap trouwens ook niet dat mensen altijd met hun vingers in producten zitten, yak!

  2. november 1, 2018 / 8:12 am

    Jep ik had hem ook gekocht, maar vind er behalve de verpakking ook niks aan. Jammer van de mindere pigmentatie en dat het wegvalt.

  3. november 2, 2018 / 9:25 am

    Het palette is zeker leuk vormgegeven. Jammer van de pigmentatie al vind ik je look ermee wel erg geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.