De reden waarom ik minder blog

Zoals jullie misschien al hadden gemerkt, blog ik een stuk minder dan voorheen. Sterker nog, ik één maand is er maar één artikel online gekomen en dit heeft een reden. Nu klinkt dit heel schocking, maar dat valt reuze mee! De reden is zelfs heel leuk. Ik vertel je er alles over vandaag.


DE REDEN WAAROM IK MINDER BLOG

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. Ik ben zwanger! Ontzettend leuk natuurlijk, maar ik ben er behoorlijk ziek van. Afgelopen maand heb ik iedere dag boven de wc gehangen en kon ik mezelf op sommige dagen echt niet van de bank slepen. Soms had ik goede dagen waarin ik mij een stuk fitter voelde, maar over het algemeen kwam dit niet zo vaak voor.

En naast mijn fulltime werk en huishouden, moest ik dan ook nog verbergen dat ik zo ziek was en kon ik niet zeggen waarom ik mij beroerd voelde. Daarom valt mijn blog nu gewoon een beetje weg, ik had er de puf gewoon niet meer voor!

Ik ben nu 11 weken zwanger en volgens mij gaat het nu de goede kant op, de misselijkheid wordt al minder en ik voel mij op sommige dagen weer als ‘vroeger’. In die dagen probeer ik het bloggen weer wat op te pakken. Dus ja.. Dat is de reden! Hopelijk ben ik snel weer fit genoeg om leuke artikelen voor jullie te schrijven. 🙂

Bedankt voor het lezen!

RELATED POSTS

17 Comments

 1. Beantwoorden

  Willemse

  juli 9, 2017

  Oh wauw wat een prachtige reden….gefeliciteerd!
  Fijn dat je je weer wat beterder voelt ook nu.

 2. Beantwoorden

  Susan

  juli 9, 2017

  ooooh wauw! Gefeliciteerd!!

 3. Beantwoorden

  Deb

  juli 9, 2017

  Da’s nog eens een mooie reden!Van harte gefeliciteerd!! Fijn dat de misselijkheid wat minder wordt

 4. Beantwoorden

  Mariska

  juli 9, 2017

  Oh wat leuk zeg, gefeliciteerd! x

 5. Beantwoorden

  Nina

  juli 9, 2017

  Aah super leuk! Gefeliciteerd 🙂

 6. Beantwoorden

  Femke

  juli 10, 2017

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!! Hopelijk wordt de misselijkheid snel minder en ga je nog een hele fijne zwangerschap tegemoet!

 7. Beantwoorden

  Malou | Blonde Blossom

  juli 10, 2017

  Wat een geweldig nieuws! Dat is nog eens een leuke reden om minder te bloggen, haha. Gefeliciteerd meis! Malou x

 8. Beantwoorden

  Sonja

  juli 10, 2017

  Wauw wat leuk!!! Goede reden toch! Nu ook genieten meid!

 9. Beantwoorden

  Marije

  juli 10, 2017

  Gefeliciteerd! Goede reden om minder te bloggen ?

 10. Beantwoorden

  Sandra - More Style Than Fashion

  juli 10, 2017

  Gefeliciteerd! Ik kan mij voorstellen dat je het blog dan even laat.
  Hopelijk trekt je misselijkheid een beetje weg.

 11. Beantwoorden

  Blog En Beauty

  juli 10, 2017

  Wat een super leuk nieuws. Gefeliciteerd! Gelukkig zwakt de misselijkheid wat af en kun je nu nog meer genieten van het zwanger zijn.

 12. Beantwoorden

  Babs

  juli 10, 2017

  Ik had al zo een vermoeden! Gefeliciteerd!

 13. Beantwoorden

  Marsha

  juli 11, 2017

  Wat leuk!!! Gefeliciteerd!!

 14. Beantwoorden

  Anna

  juli 12, 2017

  Wat een leuk nieuws!!! Gefeliciteerd met je zwangerschap <3

 15. Beantwoorden

  jonna@burgertrutjes

  juli 12, 2017

  Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd!!!

 16. Beantwoorden

  Josine

  juli 18, 2017

  Wat leuk, gefeliciteerd! Liefs, Josine

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.