De reden waarom ik minder blog

Zoals jullie misschien al hadden gemerkt, blog ik een stuk minder dan voorheen. Sterker nog, ik รฉรฉn maand is er maar รฉรฉn artikel online gekomen en dit heeft een reden. Nu klinkt dit heel schocking, maar dat valt reuze mee! De reden is zelfs heel leuk. Ik vertel je er alles over vandaag.


DE REDEN WAAROM IK MINDER BLOG

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. Ik ben zwanger! Ontzettend leuk natuurlijk, maar ik ben er behoorlijk ziek van. Afgelopen maand heb ik iedere dag boven de wc gehangen en kon ik mezelf op sommige dagen echt niet van de bank slepen. Soms had ik goede dagen waarin ik mij een stuk fitter voelde, maar over het algemeen kwam dit niet zo vaak voor.

En naast mijn fulltime werk en huishouden, moest ik dan ook nog verbergen dat ik zo ziek was en kon ik niet zeggen waarom ik mij beroerd voelde. Daarom valt mijn blog nu gewoon een beetje weg, ik had er de puf gewoon niet meer voor!

Ik ben nu 11 weken zwanger en volgens mij gaat het nu de goede kant op, de misselijkheid wordt al minder en ik voel mij op sommige dagen weer als ‘vroeger’. In die dagen probeer ik het bloggen weer wat op te pakken. Dus ja.. Dat is de reden! Hopelijk ben ik snel weer fit genoeg om leuke artikelen voor jullie te schrijven. ๐Ÿ™‚

Bedankt voor het lezen!

Share:

17 Reacties

 1. Willemse
  juli 9, 2017 / 7:16 am

  Oh wauw wat een prachtige reden….gefeliciteerd!
  Fijn dat je je weer wat beterder voelt ook nu.

 2. juli 9, 2017 / 12:41 pm

  Da’s nog eens een mooie reden!Van harte gefeliciteerd!! Fijn dat de misselijkheid wat minder wordt

 3. juli 9, 2017 / 9:33 pm

  Aah super leuk! Gefeliciteerd ๐Ÿ™‚

 4. juli 10, 2017 / 9:20 am

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd!! Hopelijk wordt de misselijkheid snel minder en ga je nog een hele fijne zwangerschap tegemoet!

 5. juli 10, 2017 / 9:37 am

  Wat een geweldig nieuws! Dat is nog eens een leuke reden om minder te bloggen, haha. Gefeliciteerd meis! Malou x

 6. Sonja
  juli 10, 2017 / 10:34 am

  Wauw wat leuk!!! Goede reden toch! Nu ook genieten meid!

 7. juli 10, 2017 / 11:24 am

  Gefeliciteerd! Goede reden om minder te bloggen ?

 8. juli 10, 2017 / 3:54 pm

  Wat een super leuk nieuws. Gefeliciteerd! Gelukkig zwakt de misselijkheid wat af en kun je nu nog meer genieten van het zwanger zijn.

 9. juli 10, 2017 / 5:47 pm

  Ik had al zo een vermoeden! Gefeliciteerd!

 10. juli 12, 2017 / 12:10 pm

  Wat een leuk nieuws!!! Gefeliciteerd met je zwangerschap <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.