Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Ik pak de laatste tijd steeds vaker mijn concealer erbij, dan zie ik er toch wat frisser en wakkerder uit :-). De Revolution Conceal & Define concealer leek mij een hele fijne concealer en omdat er veel kleurkeuze is, moest er bijna wel een goede tint voor mij bij zitten. Ik testte het!


Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Revolution is wel één van mijn favoriete merken, het is een budget merk en de kwaliteit is erg goed. Ik heb dus altijd een hoge verwachting van dit merk. Een goede concealer is voor mij één die een goede dekking geeft en niet in de lijntjes trekt. Ik ben benieuwd of deze Conceal & Define concealer dit waar kan maken.

De verpakking

Revolution Conceal & Define C3 ConcealerRevolution Conceal & Define C3 Concealer

De concealer zit in een glazen verpakking met rose gouden details, ik vind het er chique uit zien! Zoals ik al zei is er een groot assortiment aan kleurkeuze, er zijn maar liefst 25 tinten om uit te kiezen. Ook kun je kiezen welke ondertoon en huidskleur je hebt. Mij leek C3 het geschiktst voor mijn huidtype.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Er zit een vrij grote applicator op, maar dit is wel fijn om mee aan te brengen.

In gebruik

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Hier draag ik geen make-up.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Hier heb ik op een aantal plekken de concealer aangebracht. Ik vind dat het een goede dekking geeft en laat mij er wakkerder uit zien. De tint C3 past ook perfect bij mijn huid gelukkig.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

En nog met full-face make-up.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Nog in de close-up, zonder make-up.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

Met concealer.

Revolution Conceal & Define C3 Concealer

En met een make-up look erbij.

Ik vind dit een zeer fijne concealer, het dekt de donkerste kringen helaas niet maar de vlekjes en het grootste gedeelte van die donkere kringen wel. Met het gebruik van een setting spray blijft het zitten als een huis. Voor mij was deze concealer een koopje aangezien ‘ie maar €2,95 kostte in de sale. Ik keek net op de site en hij kost nu zelfs maar €1,95!

Wat vind jij van deze concealer?

Bedankt voor het lezen!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.