Rood haar lang mooi houden met IVY Red Shampoo

Voorheen had ik een lange tijd rood haar, maar het lukte maar nooit om dit mooi te houden en daarom liet ik mijn haar weer blond worden. Toch kriebelt het dan na een tijdje weer om het rood te verven en ook nu deed ik dat weer. Gelukkig vond ik nu een shampoo die écht werkt en mijn haar lang rood kan houden.


Rood haar lang mooi houden met IVY Red Shampoo

Één van mijn favoriete shampoo merken als het neerkomt op gekleurd haar mooi houden is toch wel IVY Hair Care, ik schreef niets voor niets enthousiaste reviews over de zilvershampoo en blorange mix. Nu gebruikt ik de Red shampoo en hiermee blijft mijn haar mooi rood.

IVY RED SHAMPOO

Rood haar lang mooi houden met IVY Red Shampoo

IVY Red Shampoo €18,95

De shampoo’s van IVY Hair Care herken je direct aan hun witte flacons. Er zit 250 ml in en met halflang en dik haar zoals ik heb zal ik hier waarschijnlijk niet lang mee doen. Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij deze shampoo, je hebt namelijk handschoenen nodig om het aan te brengen. De Red shampoo is zo gepigmenteerd dat je handen ook rood zijn wanneer je geen handschoenen gebruikt.

IN GEBRUIK

Handschoenen heb ik altijd wel in huis vanwege mijn schoonheidsspecialiste achtergrond, voor mij dus geen probleem maar ik kan begrijpen dat niet iedereen dit direct in huis heeft. De Red shampoo kun je puur gebruiken of mengen met je huidige shampoo om een minder extreem effect te krijgen. Om mijn haar goed rood te houden moet ik het wel puur gebruiken. Helaas bevat de Red shampoo wel SLS en dit gebruik ik liever niet in een shampoo omdat het mijn haar zo uitdroogt. Maar dat is wel het enige minpunt dat ik kan vinden.

Rood haar lang mooi houden met IVY Red ShampooRood haar lang mooi houden met IVY Red ShampooOp de meeste foto’s lijkt mijn haar heel donkerbruin, maar het is toch echt rood. Na het aanbrengen van de verf blijft mijn haar meestal een week of twee mooi rood en daarna vervaagt het snel. Met de IVY Red shampoo ziet het er nu vier weken later nog steeds zo mooi uit als dat het was.

Ik ben dus weer dik tevreden over de shampoo van IVY Hair Care! In vergelijking met andere kleurbehoudende shampoo’s merk ik een groot verschil. Rood haar is erg moeilijk te behouden maar met deze shampoo is dat geen probleem meer.

Als jij ook rood haar hebt, hoe houd jij het mooi?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

 1. april 13, 2018 / 9:04 am

  Ik weet nog wel toen ik rood haar was dat ik het mooi houden een drama vond. Witte kleding en regen was mijn vijand maar hoe dan ook blijf ik het mooi vinden!

 2. VWillemse
  april 13, 2018 / 9:17 am

  Toen ik 30 jaar geleden begon met mijn haar knal rood te verven (zo jeeeehhhh dat klinkt als ’n eeuwigheid geleden hahaha) waren de shampoo’s e.d. nog niet zo uitgebalanceerd als nu.
  Het was dus om de 4 weken opnieuw verven.
  Dat ik sws nog haar had verbaasd me nog steeds.
  Inmiddels is het niet rood meer, maar gebruik ik deze shampoo wel voor een mooie warme gloed erin te houden. Ook daar is deze shampoo enorm fijn voor.

 3. april 17, 2018 / 7:33 pm

  Wauw je bent echt prachtig! Ivy hoor ik veel goede dingen over, ik wil het ook graag eens testen, de zilvershampoo variant dan hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.