Simpele dagelijkse look

Ik draag lang niet alle dagen make-up, maar als ik snel de deur uit wil dan zorg ik voor een simpele dagelijkse look. Binnen tien minuten zit het er op en hoef je dus niet veel moeite te doen. Vandaag zie je hoe jij deze look ook kunt maken.


Simpele dagelijkse look

Simpele dagelijkse lookDit is de complete look, het is een simpele en rustige look waarbij ik alleen bepaalde punten heb gehighlight. Zo zet ik liever mijn lippen wat donkerder aan, dan dat ik een heftige ooglook maak. Dit omdat dat beter bij mijn gezicht past, het kan voor jou net andersom zijn.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Catrice HD Liquid Coverage Foundation – Een goede matterende foundation dat je een heel natuurlijk uitziende huid geeft.

Anastasia Brow Definer – Deze gebruik ik om mijn wenkbrauwen aan te zetten. Geen favoriet en ik ga hierna ook op zoek naar een ander wenkbrauw product.

Urban Decay Troublemaker Mascara* – Een fijne mascara om mijn wimpers te separeren.

Urban Decay x Kristen Leanne Beauty Beam Highlighter* – Dit is momenteel mijn favoriete highlighter/bronzer. De review komt nog online.

I Heart Makeup Golden Bar Oogschaduw Palette – Om toch een beetje diepte te creëren in mijn ooglook gebruik ik een donkere tint om mee aan te zetten, in deze look heb ik de paarse tint uit dit palette gebruikt.

Catrice High Coverage Concealer – Om de kringen onder mijn ogen te verbergen gebruik ik deze concealer van Catrice.

NYX Soft Matte in Cannes – En een matte lipproduct om het af te maken.

Producten met een * heb ik ontvangen ter review.

Simpele dagelijkse lookSimpele dagelijkse look

Close ups van de look.

Simpele dagelijkse lookMeestal draag ik er een halve knot bij, dan hangt mijn haar niet de hele dag in mijn gezicht. Dit is de complete look, die ik vaak ook naar mijn werk draag. Hoewel ik toch nog vrij veel producten heb gebruikt ziet het er niet uit als een zware make-up look.

Draag jij vaak meer of minder make-up bij je dagelijkse look?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. januari 31, 2018 / 1:45 pm

    Mooie natural look, het kleurtje op je lippen vind ik ook erg geslaagd!

  2. januari 31, 2018 / 2:29 pm

    Ik draag ook nooit veel make-up maar je hebt een punt…Als ik zo optel wat ik dan allemaal gebruik is dat best veel eigenlijk!

  3. februari 1, 2018 / 1:13 pm

    Wat een super mooie natuurlijke look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.