Sleek I-Divine Garden of Eden Palette Review

Het Sleek I-Divine Garden of Eden oogschaduw palette stond al een tijdje op mijn whishlist en nu ik ‘m toevallig weer tegenkwam tijdens een avondje window shopping, kocht ik deze beauty! De kleuren spreken mij enorm aan en ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie..


Sleek I-Divine Garden of Eden

Ik hoop dat iedereen goed genoten heeft van de kerstdagen en nu lekker aan het uitbuiken is! Om je te helpen in dit proces heb ik vandaag een review van het mooie Sleek I-Divine Garden of Eden palette. Dit is de eerste keer(!) dat ik iets probeer van Sleek. Ik lees er altijd positieve reviews over en ik snap zelf ook nog niet helemaal waarom ik dit merk niet eerder probeerde. Maar nu is het dan zover 🙂 Sleek verkoopt ontzettend veel verschillende oogschaduw palettes en een keuze maken was dan ook erg moeilijk. Maar aangezien ik al te veel palettes heb, wilde ik wel een palette met kleuren die ik nog niet had! Daarom viel mijn keuze op de Garden of Eden, deze bevat veel paarse en groene tinten.

Het palette

sleek i-divine garden of eden palette review

Het palette komt verpakt in een doosje en op de voorzijde staan alle tinten al netjes op je te wachten. Op de achterzijde ook, maar daar staan de namen van de tinten er nog even bij. sleek i-divine garden of eden palette review

Uit die verpakking komt een mooi zwart palette gerolt. Het is moeilijk te zien , maar het woord Sleek staat er nog opgedrukt. De verpakking voelt stevig en is naar mijn mening moeilijk stuk of vies te krijgen. Ook valt het mij op dat dit palette handzaam is en niet zoveel ruimte inneemt! Soms heb je van die knoeperts van palettes en die kunnen nooit met je mee op reis. Zonde is dat! Gelukkig bij de Garden of Eden niet het geval 🙂

Pigmentatie

sleek i-divine garden of eden palette review

De binnenkant is ook heel netjes. Naast de oogschaduws hebben ze ruimte gemaakt voor een kwastje en een grote spiegel. Multifunctioneel dus. Je krijgt twaalf verschillende tinten, wat ik behoorlijk veel vind gezien de prijs. Er is een combinatie gemaakt tussen matte en shimmer tinten. Leuk om zo verschillende looks te kunnen creëren.sleek i-divine garden of eden palette reviewsleek i-divine garden of eden palette review

Gates of Eden – Eve’s Kiss – Paradise on Earth – Python – Forbidden – Flora

Entwined – Adam’s Apple – Fig – Evergreen – Fauna – Tree of Life

sleek i-divine garden of eden palette review

Gates of Eden – Eve’s Kiss – Paradise of Earth – Python – Forbidden – Flora

sleek i-divine garden of eden palette review

Entwined – Adam’s Apple – Fig – Evergreen – Fauna – Tree of Life

Er zijn een paar tinten die iets minder gepigmenteerd zijn, maar over het algemeen vind ik de tinten erg mooi! Alle swatches zijn gemaakt zonder primer en maar één veeg. Dikke prima wat mij betreft 🙂

Lookbook

sleek i-divine garden of eden palette review

Ik gebruikte Flora, Gates of Eden, Fauna, Fig en Tree of Life. De tinten zijn goed te combineren en blenden makkelijk in elkaar over.

sleek i-divine garden of eden palette review

Ik vind de look goed geslaagd en vind het leuk om ook eens wat andere tinten te kunnen gebruiken in m’n looks. Hoewel ze altijd zeggen dat je niet dezelfde tinten moet gebruiken als je oogkleur, vind ik dat het prima kan mits je het goed combineert. Zo ‘breekt’ een winged eyeliner in een andere tint de overgang van je oogschaduw tot oogkleur wel. Ik ben in ieder geval tereden met mijn nieuwe Sleek I-Divine Garden of Eden palette!

Sleek I-Divine Garden of Eden – – – €10,99

Gebruik jij al producten van Sleek?

Bedankt voor het lezen!

16 Reacties

 1. december 27, 2016 / 7:51 am

  Mooie palette! Sleek is eigenlijk altijd wel goed.

 2. december 27, 2016 / 9:01 am

  Tevreden met deze palette. Het is ook een mooie palette met kleuren dat weer net anders is dan nude. 🙂 Ik vind hem ook heel mooi. Ik gebruik ook graag kleuren.

 3. december 27, 2016 / 9:02 am

  Wauw wat een kleuren zeg! Die groene kleur staat je echt heel erg goed! ik durf het nooit maar moet het echt gaan proberen X

 4. december 27, 2016 / 10:13 am

  Heel mooi palette met mooie kleuren. Sleek heeft ook vaak goede pigmentatie 🙂

 5. december 27, 2016 / 10:38 am

  Ik vind de kleuren super mooi staan bij je! Alle Sleek palettes zijn fijn, maar groen is niet zo mijn kleur!

 6. december 27, 2016 / 12:50 pm

  Prachtige kleuren en wat een mooie look!
  Liefs,
  Evelien

 7. december 27, 2016 / 12:58 pm

  Heel mooi zeg! Dacht eerst dat de kleuren allemaal wat heftig zijn voor overdag, maar uit je look blijkt dat het prima kan 🙂 Mooi hoor, vooral die groentinten zijn prachtig.

 8. december 27, 2016 / 1:24 pm

  Ik zag laatst dat de DA drogist bij mij om de hoek ze ook verkocht. Wat een mooie look heb je weer gemaakt!

 9. december 27, 2016 / 2:20 pm

  Wat een prachtig palette! Vooral de groene tinten vind ik erg mooi. Ik heb zelf zo’n 3 palettes van Sleek en ben er heel tevreden over.

  Mooie look heb je met het palette gemaakt. De kleuren staan je erg goed!

 10. december 27, 2016 / 2:37 pm

  Ik blijf dit palette mooi vinden, ik heb er ooit een youtube tutorial mee gemaakt!
  je hebt ook een prachtige look gecreëerd.

 11. december 27, 2016 / 2:40 pm

  Bij het zien van de hoofdfoto kreeg ik gelijk een warm gevoel. ik ben echt fan sleek palette en deze is zoooo mooi! Je look is inderdaad ook echt goed gelukt.

 12. Varenka W
  december 27, 2016 / 4:32 pm

  Prachtige look heb je ermee gemaakt. Ik hou erg van Sleek producten. Eigenlijk zijn die altijd wel goed, behalve de matte vloeibare lipstick dan..

 13. december 27, 2016 / 7:50 pm

  Mooi palette is dit! Ik heb nu 7 oogschaduw paletten van Sleek en ze stellen nooit teleur. xx

 14. december 28, 2016 / 10:12 am

  Jeeetje die ooglook staat prachtig bij je oogkleur!
  wat een mooi palette zeg <3

 15. januari 2, 2017 / 2:03 pm

  Wat een mooi ooglook! En wat een leuke kleurtjes ook. Deze wil ik ook nog wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.