Stap Voor Stap: New Years Look

Het is alweer de laatste dag van 2017 en daarbij wilde ik een knallende look maken om het jaar feestelijk af te sluiten! Ik leg stap voor stap uit hoe jij deze look ook kunt maken.

Zelf zitten wij het jaar thuis uit, het is onze laatste keer samen want volgend jaar hebben we ons kindje er ook bij πŸ™‚ Maar een leuk make-upje is nooit weg en daarom maakte ik een New Years Look. Mochten jullie nog op zoek zijn naar inspiratie, ik laat stap voor stap zien hoe deze look gemaakt is.

STAP VOOR STAP: NEW YEARS LOOK

STAP 1

Stap Voor Stap: New Years LookIk begin met een goede oogschaduwbasis. Ook mijn foundation, concealer en wenkbrauwen zijn al gedaan.

STAP 2

Stap Voor Stap: New Years LookVoor het smokey effect koos is voor een matte donkerbruine tint uit het Zoeva Blanc Fusion palette. Gebruik een goede blend kwast en blend de randen goed uit.

STAP 3

Stap Voor Stap: New Years LookDeze matte bruine tint gebruik je ook bij je traanbuis en werk het een beetje omhoog. Tik je kwast goed af voordat je de oogschaduw aanbrengt, anders zit de oogschaduw straks overal onder je oog.

STAP 4

Stap Voor Stap: New Years LookIk kwam er helaas te laat achter dat de foto niet scherp is! Maar het idee is wel duidelijk toch? Om de look toch wat glitters mee te geven koos ik voor de gouden tint uit het Modern Renaissance palette, dit breng je tussen de donkerbruine tinten aan. Breng het ook onder je ogen aan, zodat het als het ware overloopt vanuit je bewegende ooglid.

STAP 5

Stap Voor Stap: New Years LookOp naar de eyeliner! Qua contract leek een zilveren eyeliner mij wel leuk bij de look passen. Deze eyeliner is een liquid liner van HEMA.

STAP 6

Stap Voor Stap: New Years LookAls laatste breng je, je mascara aan en dan is de look alweer af.

Stap Voor Stap: New Years Look

Hierbij alle stappen nog even naast elkaar.

Stap Voor Stap: New Years LookStap Voor Stap: New Years Look

Iedereen een fijn uiteinde gewenst en tot volgend jaar πŸ™‚

Ga jij nog een feestelijke look maken voor oud&nieuw?

Bedankt voor het lezen!

6 Reacties

 1. VWillemse
  december 31, 2017 / 7:47 am

  Ziet er prachtig uit.
  Fijne jaar wisseling gewenst!

 2. december 31, 2017 / 8:20 am

  Nice! Jij bent echt de eyeliner koningin, altijd zo strak gezet! Ik loop vanavond waarschijnlijk lekker in mijn comfy onesie rond en waarschijnlijk zonder make-up.
  Bij deze alvast een heel goede jaarwisseling (nu nog met zijn tweetjes, volgend jaar met zijn drieΓ«n!) en een geweldig 2018!

 3. december 31, 2017 / 11:23 am

  Haha net als Babs hierboven even alle complimenten voor jouw prachtige eyeliner skills! Wauw! Ik ga ook een rustige oud en nieuw tegemoet denk ik. Even kijken hoeveel energie ik nog over heb πŸ˜‰ . Een goed 2018 gewenst! Ik ben benieuwd hoe wij het gaan beleven met een baby erbij hihi.

 4. december 31, 2017 / 11:46 am

  Prachtige look! De wing is echt perfect, heel mooi! Ook het goed en symmetrisch aanbrengen van oogschaduw in de arcadeboog vind ik altijd een kunst. De gekozen kleuren vind ik ook top en staan goed bij je haarkleur. Fijne Jaarwisseling en alvast een heel mooi & gelukkig nieuwjaar gewenst! Ps. Wat betreft je vraag: ik houd het wat make-up betreft simpel, maar heb net een feestelijke nailart aangebracht op mijn nagels.

 5. januari 1, 2018 / 6:19 pm

  Prachtige look! Heel erg mooi, zo strak zou ik het nooit voor elkaar krijgen πŸ˜€
  Gelukkig nieuwjaar!

 6. januari 2, 2018 / 12:50 pm

  Oooh wat mooi zeg! Ik ben net dr Bibber met zo’n eyeliner dus hier kan ik alleen maar van dromen πŸ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.