Statement Oorbellen van Happiness Boutique

Normaal gesproken draag ik minimalistische oorbellen, vooral omdat ik op mijn werk geen lange sieraden mag dragen. Maar voor de vrije dagen is het ook leuk om eens statement oorbellen te dragen. Van Happiness Boutique ontving ik een mooi paar statement oorbellen.


Statement Oorbellen van Happiness Boutique

Statement Oorbellen van Happiness BoutiqueStatement Oorbellen van Happiness Boutique

HAPPINESS BOUTIQUE

Happiness Boutique is een internationaal bedrijf en heeft een ontzettend groot assortiment aan sieraden, er is voor ieder wat wils want zowel de minimalistische sieraden als de statement sieraden zijn ruim op voorraad. Het was dan ook even een zoektocht voor mij om iets uit te zoeken. Zelf koos ik voor oorbellen, maar er zijn ook kettingen, ringen, armbanden en zelfs complete sets te krijgen. En mocht je een specifieke stijl willen kiezen dan staan al die sieraden bij elkaar gezocht, handig!

RARE BLOOM STATEMENT EARRINGS IN VINTAGE GOLD

Statement Oorbellen van Happiness BoutiqueStatement Oorbellen van Happiness Boutique

Deze Rare Bloom Statement Oorbellen zijn vrij grof en ze vallen op maar doordat ze niet mega groot zijn, zijn ze wel subtiel. Ik vind ze erg mooi! Gelukkig wegen de oorbellen er niet in, soms heb je dat met van die grote oorbellen dat het voelt alsof je oorlellen er ook direct uit scheuren. De oorbellen zijn nikkel en loodvrij.

BEZORGING

Omdat het een Duits bedrijf is duurt de bezorging iets langer, althans lang.. Binnen 4 dagen had ik het pakketje in de brievenbus en daar rijd ik er zelf niet voor 🙂 De sieraden zitten stevig verpakt in een doosje met watten en de enveloppe heeft bubbeltjespapier er in vast, ook leuk om die na de tijd allemaal stuk te drukken of ben ik de enige die dat nog doet? :’-)

Gelukkig is de bezorging altijd gratis, het bestelbedrag maakt niet uit. Ook kun je sparen voor leuke cadeau’s, hoe meer punten je hebt gespaard met bestellingen en reviews, hoe groter het cadeau is.

Met de code ‘beautyonthefarm’ krijg je tot en met 8 maart 2018 10% korting bij Happiness Boutique.

Wat voor oorbellen draag jij graag?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. februari 8, 2018 / 12:05 pm

    Wat een mooie oorbellen! Ik vind de kleuren heel erg tof 🙂

  2. februari 8, 2018 / 1:01 pm

    Prachtig! Ik heb ook van die mooie statement oorbellen en ben er nog steeds reuze blij mee!

  3. februari 8, 2018 / 5:53 pm

    Mooie oorbellen! Ik heb ook een mooie statement ketting van Happiness Boutique, ben er super tevreden over. Qua oorbellen draag ik het liefst mijn oorknopjes van Pandora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.