The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette

The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette

Afgelopen week ging mijn geliefde Miss Dior Blooming Bouquet op, maar omdat ik geen producten meer wil gebruik die op dieren zijn getest, ging ik op zoek naar een ander parfum. Bij The Body Shop liep ik toevallig dé geur tegen het lijf, een lekker fris geurtje omschrijft The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette het best. Ik review ‘m vandaag!


The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette

Ik ben niet snel tevreden over een geurtje, het duurde dan ook een tijdje voordat ik er één vond die ik gelijk lekker vond. Miss Dior Blooming Bouquet was echt mijn lijf-parfum en ik baal er wel van dat deze niet dierproefvrij is zodat ik ‘m weer kan kopen! Toch vond ik een lekker parfum bij The Body Shop 🙂

The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette

Door de mengeling van mandarijn en waterlotus krijg je een heerlijk frisse geur met een zweem van zoetigheid. De vormgeving is simpel en elegant, ik vind het een prima flesje en staat mooi te pronken in mijn badkamer.

The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette

Wanneer ik het geurtje spray, merk ik direct dat dit een sterke geur is, zo sterk dat ik ‘m niet in mijn nek spray omdat ik anders de hele dag de geur in m’n neus heb hangen en daar hou ik juist niet van. Voor een eau de toilette is het behoorlijk sterk in ieder geval! Daarom spray ik het op mijn pols en verdeel het dan.

The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette blijft toch wel een paar uur hangen, daarna ruik ik het alleen nog wanneer ik aan mijn polsen snuffel. Tijd om bij te werken 🙂

Voor €27 euro krijg je 50 ml en dit is een nette prijs voor een eau de toilette. The Body Shop Fijian Water Lotus Eau de Toilette is te koop bij The Body Shop en online. Ook geschikt voor veganisten.

Koop jij wel eens een geurtje bij The Body Shop?

Bedankt voor het lezen!

augustus 13, 2017

RELATED POSTS

7 Comments

 1. Beantwoorden

  Mariska

  augustus 20, 2017

  Het klinkt in ieder geval wel als een lekkere frisse geur inderdaad 🙂

 2. Beantwoorden

  Natascha

  augustus 20, 2017

  Dit klinkt als een geur die ook heel erg goed bij mij past! Ik heb eigenlijk nog nooit een geur van TBS gekocht, misschien toch maar eens gaan kijken.

 3. Beantwoorden

  Julie

  augustus 20, 2017

  Klinkt als een fijne geur! Ik heb van TBS de Japanese Cherry Blossom Parfum! 🙂

 4. Beantwoorden

  Babs

  augustus 20, 2017

  Klinkt heerlijk deze geur en wat een mooie fles! Ik baal dat er hier geen body shop is, dan moet ik naar Utrecht of Den Bosch. Gek genoeg gun ik mij nooit de tijd om eens lekker te snuffelen.. Op een event rook ik een heerlijk parfum van hun, maar daarna was ik de naam weer vergeten, zo stom.

 5. Beantwoorden

  marleen

  augustus 22, 2017

  Klinkt heerlijk! Mijn geurtje is ook net op dus ik moet ook weer op pad voor een nieuwe. Ik ga zeker even aan deze snuffelen in TBS 🙂

 6. Beantwoorden

  Daniëlle

  augustus 25, 2017

  Lijkt me een heerlijke geur, binnenkort maar eens opzoeken in de winkel.

 7. Beantwoorden

  jonna@burgertrutjes

  augustus 25, 2017

  Oh deze heb ik vandaag BIJNA gekocht. En nu heb ik spijt…

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.