The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Het is bijna halloween en dat is bij The Body Shop niet onopgemerkt gebleven. Ook al viert Nederland halloween niet zo uitgebreid, vind ik deze Vanilla Pumpkin lijn hélémaal niet erg. Deze geuren zijn weer ontzettend lekker!


The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Van de The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn kocht ik de douchegel en een body butter. Mijn TBS Vanilla Chai body butter is zo goed als op en daarom werd het tijd voor een nieuwe. Volgens The Body Shop is deze lijn geïnspireerd op de heerlijkheden die tijdens Halloween worden gebakken én bevat het een melange van herfstgeuren. Omdat TBS niet bij mij in de buurt zit, kocht ik ze op de gok. Iets wat ik altijd spannend vind, want wat als de geur tegenvalt?! Maar gelukkig vind ik deze Vanilla Pumpkin geur heerlijk.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

INGREDIËNTEN BODY BUTTER

Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesame Seed Oil, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Dimethicone, Theobroma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Caramel, Tocopherol, Disodium EDTA, Anise Alcohol, Sodium Hydroxide, Coumarin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Benzyl Alcohol, CI 15985/Yellow 6, Citric Acid, CI 19140/Yellow 5.”

Ik zie veel verzorgende oliën en boters, maar ook parfum staat al op de tweede regel. Iets wat ik zelf onnodig vind met al die fijne ingrediënten.

INGREDIËNTEN DOUCHEGEL

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum/Fragrance, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Sucrose, Coco-Glucoside, Mel/Honey/Miel, Caramel, Disodium EDTA, Anise Alcohol, Citric Acid, Benzoic Acid, Denatonium Benzoate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Sodium Hydroxide, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

Ook hier parfum en SLS bovenaan de lijst.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Zowel de body butter als de douchegel bevatten verder wel heerlijk ruikende ingrediënten als pompoen, vanille, tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop. Zelf vind ik de geur hetzelfde ruiken als kruidige bitterkoekjes, erg lekker! De douchegel zelf is vrij romig en moeilijker uit de fles te krijgen dan ik gewend ben van een douchgel, maar schuimt wel rijkelijk en zorgt ervoor dat mijn huid goed schoon wordt.

De body butter heeft dezelfde romige, boter structuur als alle andere body butters van TBS. Mijn huid is na gebruik schoon en goed gehydrateerd door de body butter. Ook ruik je de geur nog lekker lang na. Zeker een aanrader.

Ik kijk nu alweer uit naar de kerstcollectie van The Body Shop!

Ga jij iets uit The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn kopen?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. oktober 8, 2017 / 8:32 am

  De geur van deze collectie lijkt mij echt zo heerlijk!

 2. Willemse
  oktober 8, 2017 / 10:06 am

  Deze bodybutter heb ik gister geroken, ruikt echt naar vers gebakken koekjes en dan nog lekkerder..zoeter. Ik ben zowiezo gek op vanille geuren dus deze kon ik maar met moeite laten staan. Er is een grens aan het aantal bb en doucheschuim dat een mens kan hebben haha.

 3. oktober 8, 2017 / 12:51 pm

  De geur van deze producten lijkt mij echt heerlijk! Gelukkig heb ik wel een TBS in de buurt zitten, dus ik ga snel even langs.

 4. oktober 8, 2017 / 2:20 pm

  De geur van deze collectie is zo lekker herfstig!

 5. oktober 8, 2017 / 6:30 pm

  Ik durf niet te gaan ruiken hoor, lijkt mij veeeeeeeeeels te lekker

 6. oktober 9, 2017 / 2:19 pm

  Ja, deze wil ik ook zo graag! Mijn vanille Chai is ook zo goed als op (en merk dat de geur ook niet meer is zoals hij behoort te zijn). Deze lijkt mij ook zo heerlijk!

 7. oktober 9, 2017 / 2:59 pm

  Je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt! Hier in de buurt zit helaas ook geen TBS dus ik moet het óf op de gok bestellen óf het meenemen als ik eens ergens anders ga shoppen 🙂

 8. oktober 12, 2017 / 7:44 pm

  Lijkt me dus echt heerlijk en ben aan het denken om hier ook wat van aan te schaffen 🙂

 9. oktober 17, 2017 / 7:24 pm

  Ik zou heel graag de body butter uit deze lijn uitproberen! Ik was afgelopen weekend bij TBS in Hilversum en daar was gewoon niks verkrijgbaar van deze lijn. Wellicht uitverkocht of nog niet binnen, ik heb ook niet gevraagd en ben de winkel weer uitgelopen. Ik ga eens online kijken, je hebt me nu wel erg nieuwsgierig gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.