The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

Sinds ik huidverzorging gebruik van The Ordinary is mijn huid enorm opgeknapt. En omdat vitamine C ontzettend goed is voor je huid wilde ik graag de Vitamin C Suspension 30% In Silicone proberen. Ik hoopte op een enorme boost voor mijn huid, maar was dat ook zo?


The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

Volgens The Ordinary zou deze crème je huid moeten hydrateren en verhelderen, ik ben benieuwd of dit ook echt gaat gebeuren. Ik gebruik al een tijdje een retinol serum en moisturizer van The Ordinary en merkte hier écht een enorm verschil, mijn huid werd gladder en ziet er gezonder uit. Daarom had ik goede hoop dat de vitamine C ook goed zou werken.

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

Zoals altijd komt de huidverzorging in een nette doos aan, naast de mooie verpakking zitten er ook altijd stickers bij zodat je bij kunt houden welke huidverzorging je moet gebruiken. Soms reageert je huid sterk op een crème en kun je het dus niet dagelijks gebruiken, handig dat je dan met de stickers een geheugensteuntje hebt.

INGREDIËNTEN

DIMETHICONE, ASCORBIC ACID, POLYSILICONE-11, PEG-10 DIMETHICONE

De ingrediënten lijst is kort maar krachtig. Het is puur de vitamine c en de siliconen. Siliconen kunnen in sommige gevallen je huid verstoppen en dus juist onzuiverheden veroorzaken, maar het zorgt er ook voor dat je huid er gladgestreken uit ziet. Het is dus uitproberen hoe jouw huid er op reageert. Mijn huid doet het er prima op, dus ik blijf het zeker gebruiken.

Normaal gesproken vervliegen vitamines uit de verpakking zodra het in aanraking komt met zuurstof, daarom is er in dit geval gekozen om het te ‘bewaren’ in siliconen. Zo vervliegt het niet en kun je dus blijven profiteren van de vitamines.

Deze tube is zowel dierproefvrij als vegan, is water, alcohol en- olie vrij.

IN GEBRUIK

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In SiliconeThe Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

Het enige nadeel aan de tube vind ik het uiterlijk, het ziet er namelijk precies hetzelfde uit als de moisturizer. Niet handig als je net als ik je huidverzorging in een mandje bewaard.

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone

Ik heb de crème vier weken gebruikt, je huid heeft namelijk vier weken nodig om zich te vernieuwen en je zult dus ook pas echt goed resultaat zien wanneer je, je huidverzorging zo lang gebruikt. Op de verpakking staat al aangegeven dat de crème een tintelend gevoel kan geven wanneer je huid niet gewend is aan fruitzuren. Vooral de eerste twee weken voelde ik dit inderdaad goed, ik vond het ook wel iets heftiger dan alleen een tintelend gevoel. Na de twee weken was mijn huid gewend en nu voel ik het niet meer wanneer ik het aanbreng.

Qua verheldering van merk ik vrij weinig verschil, al viel het mij wel op dat mijn huid een stuk zachter is. Het heeft dus wel een goede invoeld op mijn huid. Omdat de crème vrij vettig is wil ik het alleen gebruiken als nachtcrème, voor overdag gebruik ik dan de The Ordinary moisturizer. Een prima combinatie voor mij zo!

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% In Silicone $6,80

De verkrijgbaarheid is iets minder, het is namelijk niet te koop in Nederland. Maar met PayPal of Mastercard is het erg makkelijk uit Engeland te bestellen. Ik heb het dan vaak binnen 3 werkdagen binnen.

Vinden jullie huidverzorging van The Ordinary ook zo fijn?

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. mei 16, 2018 / 8:11 am

    Jaaa ik ben fan van The Ordinary. Deze ken ik alleen nog niet!

  2. mei 16, 2018 / 9:04 pm

    Ik zie dat het zeker wat gedaan heeft, een lichte glow! De dofheid is weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.