The Ultimate Bloggers TAG

Het is weer eens TAG tijd! Eens in de zoveel tijd vind ik dat zo leuk om in te vullen. Weer even een nieuwe kijk op hoe ik blog en of ik er nog steeds plezier uit haal. Dit keer de The Ultimate Bloggers TAG.


The Ultimate Bloggers TAG

Ik vond de TAG op deze blog en nam ‘m over. The Ultimate Bloggers TAG is gericht op bloggen en is een leuke mix van vragen. Lees je mee?

HOE LANG BLOG JE AL?

Alweer twee jaar, de tijd vliegt.

WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN BLOGGEN?

Er is zoveel leuks aan bloggen. Ik zou zo niet รฉรฉn ding kunnen noemen wat ik het leukst vind, het is echt een mix van verschillende dingen. Ik vind het maken van foto’s ontzettend leuk, het schrijven, mijn creativiteit kwijt kunnen, het contact met andere bloggers en zien dat mijn blog groeit is allemaal leuk!

Lush Let The Good Times Roll Verse Reiniger

WAT VIND JE HET MINST LEUK AAN BLOGGEN?

Hoe je nog zoveel moeite kunt doen om eerlijk te bloggen en er weinig voor terug krijgt, maar ziet dat anderen hun volgers kopen en zo van alle privileges genieten. Zo kijken veel bedrijven naar het aantal volgers dat je hebt, anders willen ze niet met je samenwerken maar zien niet dat het bereik hier helemaal niet groot mee is. Ik blog niet voor de spullen, maar zou het wel leuk vinden als we allemaal eerlijk te werk zouden gaan.

WAT VIND JIJ VAN PERSOONLIJK BLOGGEN?

Hangt er vanaf hoe persoonlijk het is. Zo’n wekelijkse update vind ik altijd leuk om te lezen, maar doe ik zelf nooit. Misschien toch eens aan beginnen? Maar bijvoorbeeld blogs over ziekte e.d lees ik nooit, ik snap dat sommige mensen er kracht uit halen en dat van je af schrijven helpt maar ik heb daar persoonlijk niets mee. Zo zou ik nooit bloggen over mijn astma bijvoorbeeld.

HOEVEEL REACTIES KRIJG JIJ GEMIDDELD PER ARTIKEL?

Meestal tussen de 5 en 10 per artikel.

WAT VOOR CAMERA GEBRUIK JE?

Een SONY Cybershot. En ookal heb ik deze camera nog niet zo lang, ik wil graag een andere ๐Ÿ™‚ Op deze SONY kan ik geen andere lens zetten en bij slecht licht hoef ik ‘m er niet bij te pakken. Ik kan altijd erg genieten van mooie foto’s en voor mijn gevoel haal ik nu niet alles er uit wat er uit te halen valt.

SONY Cyber-Shot DSC-H400

WELK ONDERWERP/PRODUCT VIND JE HET LEUKST OM TE FOTOGRAFEREN?

Die bestaat voor mij niet. Ik vind fotograferen over het algemeen heel leuk en maak er graag een mooi plaatje van.

Action Charcoal 3 Step Blackhead Removal Pack

WAT ZOU JE AAN JE BLOG WILLEN VERBETEREN EN WAT WIL JE ZO HOUDEN?

Qua verbetering zou ik dus graag een andere camera willen waar ik meer diepte foto’s mee kan maken. En wat ik wil houden? Mijn lay-out, ik heb net een nieuwe en die ben ik nog helemaal naar mijn smaak aan het maken.

HEB JE JE LAY-OUT ZELF GEMAAKT?

Het thema heb ik gekocht maar niet origineel gehouden, zo heb ik de lay-out helemaal aangepast en de kleuren veranderd. Ik ben er erg blij mee tot nu toe ๐Ÿ™‚

HEB JE VISITE KAARTJES?

Nope. Ik ben nog steeds niet tevreden met mijn logo, dus tot die tijd laat ik geen visite kaartjes maken.

VERDIEN JE GELD MET BLOGGEN?

Alle samenwerkingen waar ik geld mee kon verdienen heb ik afgeslagen, ik blog liever niet over hypotheken en mobiele providers. Ik heb tot nu toe alleen producten die ik echt zou gebruiken aangenomen.

DOE JE ALLES VOOR JE BLOG ALLEEN?

Ja, alles doe ik zelf.

HOEVEEL BLOGGERS HEB JE IN HET ECHT ONTMOET?

Op dit event heb ik meerdere bloggers ontmoet.

blogevent the pure factor

NAAR HOEVEEL EVENTS BEN JE GEWEEST?

Alleen bovenstaand event. Ik ben wel vaker uitgenodigd, maar ik ben vaak รณf aan het werk of het is te ver weg. En vanuit Friesland is alles al een hele tour. Vaak ga ik alleen als het rondom Groningen is.

HOEVEEL ARTIKELEN STAAN ER ONLINE SINDS JE BLOGT?

285.

HOEVEEL FILMPJES HEB JE GEMAAKT VOOR JE BLOG?

Geen filmpjes voor mij! Ik kijk ook nooit video’s bij andere bloggers, ik lees liever.

WAARDOOR BLIJF JIJ HANGEN OP EEN BLOG?

Als de foto’s mooi zijn en je kunt zien dat er moeite in gestoken is. En ook de schrijfstijl vind ik belangrijk. Als ik bij andere bloggers in de artikelen er al af kan lezen dat ze het puur voor de samenwerkingen en spullen doen, ben ik er gauw klaar mee.

DENK JE NOG LANG DOOR TE GAAN MET BLOGGEN?

Dat denk ik wel! Buiten mijn werk en gezin om vind ik het heerlijk om iets voor mijzelf te doen. Ik weet nog niet hoe ik het na de geboorte van onze baby ga doen allemaal, maar dat moet ik nog ontdekken.

ZOU JE JE BLOG VERWIJDEREN VOOR โ‚ฌ50.000?

Als ik daarna weer onder een andere naam zou mogen bloggen wel ๐Ÿ˜‰

WELK CIJFER ZOU JE JE BLOG GEVEN?

Geen idee! Ik vind dat er altijd wel iets beter en anders zou kunnen, maar over het algemeen ben ik heel blij met mijn blogje.

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. januari 15, 2018 / 9:49 am

  Wat een leuke tag dit! Ik vind het minst leuke aan bloggen denk ik dat als je heel hard werkt aan een artikel en er dan net weinig views en reacties op dat artikel komen.. Zo balen is dat dan!

 2. januari 15, 2018 / 3:37 pm

  Super leuk om te lezen! ๐Ÿ™‚ En goed dat je je blog bij jezelf houdt, dan kom je het verst denk ik!

 3. januari 15, 2018 / 4:34 pm

  Leuk om te lezen, heb deze tag nog nooit eerder gezien. Ben het inderdaad eens met de blogs die hun volgers niet eerlijk verkrijgen, maar kopen, zo jammer voor de rest die het wel op een eerlijke manier doet.

 4. januari 15, 2018 / 7:39 pm

  Werd je vroeger om de haverklap getagged.. lijken de tags de laatste tijd haast van de aardbodem verdwenen. Leuk om er weer eens een te lezen. Ik vind bloggen en foto’s maken voor de blog ook erg leuk en krijg ik veel energie door. Het feit dat er bloggers zijn die volgers kopen en daarvoor nog worden beloond ook met allerlei mooie samenwerkingen vind ik ook een doorn in het oog, maar die komen zichzelf nog wel eens tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.