Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Wanneer je een baby verwacht kun je zwangerschapsboxen gaan aanvragen, de meeste zijn gratis, maar er zijn ook een aantal boxen waar je voor betaald. Ik unbox vandaag drie gratis aan te vragen zwangerschapsboxen. Eén van de Prénatal, één van de baby-dump en één van de Etos. Er zijn nog veel meer te krijgen, maar ik vond ze niet allemaal passend bij ons dus ik hield het eerst bij deze boxen. Ik laat zien wat er in de boxen zit, dus spoiler alert!


Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Alle drie de boxen zitten in een kartonnen verpakking en vol leuke goodies voor de baby, maar óók voor mama. De box van de Prénatal en Etos vraag je online aan en vervolgens krijg je een mail die je meeneemt naar de winkel. Ook bij de Baby-Dump moest ik mij aanmelden, maar kreeg een tijdschrift thuis waar een bon inzat voor deze box.

De blije doos

De Blije doos krijg je bij de Prénatal mee en zit behoorlijk vol met leuke spullen voor de baby en mama. Omdat er zoveel in zit heb ik alles even onderverdeeld.

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Allereerst de drankjes, er zitten twee alcoholvrije biertjes en één alcoholvrije mojito in. Ook al drink ik vrij weinig en mis ik het ook totaal niet, is het wel leuk dat ze er aan gedacht hebben.

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Dan door naar de baby spullen. Er zit een speen, tandenborsteltje, pampers, sudocréme, een Philips Avent zuigfles en een stuk maandverband in. Handige spullen die goed te gebruiken zijn! Er zaten ook veel folders bij van deze merken waarbij je dit allemaal ook nog met korting kunt shoppen.

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Als laatste leuke kaarten om te gebruiken bij foto’s met de baby. In het notitie boekje kun je per week zien hoe groot je kindje is geworden en kun je er zelf bij zetten hoe je, je voelde en wat er allemaal gebeurde die week. Dit was de complete inhoud van de goed gevulde blije doos, hier kunnen we wel wat mee.

Baby-Dump Box

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Deze box is weer wat kleiner, maar heeft alsnog een leuke inhoud.

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

De complete inhoud pastte hier wel op één foto. Er zitten zuigflesjes en potjes in, een rompertje, lepels, een shirtje voor in de auto met ‘baby on board’, een knuffel en een kortingsbon. Ook hier weer handige items die we zeker kunnen gebruiken.

Zwanger Box van Etos

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Ook de zwanger box ziet er leuk uit en is goed gevuld. Deze kun je bij de Etos meekrijgen. Even een tip van mij: Etos stuurt de mail om deze box op te halen twee keer, je kunt ‘m dus twee keer ophalen! Volgens mij is het een foutje bij Etos, maar ik ben niet de enige die de mail twee keer kreeg.

Unboxing Van Drie (Gratis) Zwangerschapsboxen

Deze box zit vooral vol met tijdschriften en kortingsbonnen voor producten van de Etos, maar heeft ook een kleine selectie van leuke items. De waterwipes lijken mij heel fijn, billenzalf van VSM is altijd handig, een leuke speen, een alcoholvrije Jillz en een Etos belly balm. Ik heb nog geen last van striae en smeer ook met een littekenzalf om mijn buik litteken goed mee te laten groeien, maar ik ga de baby balm zeker nog gebruiken. Van Vichy zit er een tester in met Idealia créme, maar helaas is die niet dierproefvrij dus die geef ik weg binnenkort.

Dit waren de gratis zwangerschapsboxen die ik zelf opgehaald heb. Er zijn nog meerdere boxen verkrijgbaar en tegen een kleine vergoedingen heb je ook nog wat uitgebreidere boxen. Ik vind het in ieder geval erg tof dat zulke boxen bestaan en dat je al een leuke voorraad hebt voor de kleine. Van mijn zorgverzekering krijg ik binnenkort ook nog een box met handige en wat meer medisch gerichtte items, ik ben benieuwd wat daar allemaal in zit 🙂

Wat vind jij van deze zwangerschapsboxen?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. november 5, 2017 / 7:18 am

  Wat zijn ze leuk! Dat er tegenwoordig zoveel boxen zijn, ik kende alleen de Blije Doos. Vond dat toen heel bijzonder!

 2. november 5, 2017 / 6:16 pm

  Ik had vroeger de blije doos. Voor mijn vriendin vorig jaar bestelde ik ook een doos online, die was gruwelijk vol! Maar ik weet niet meer welke! Oh wacht, die was speciaal voor vrouwen met weinig geld…

 3. november 7, 2017 / 9:58 am

  ooooh wat super leuk zeg!
  alle dozen zijn ook echt goed gevuld!
  super leuk om te lezen en te zien, stiekem kan ik ook niet wachten om zwanger te mogen zijn.. maar nog even eerst mn studie afmaken haha!
  Liefs, Nathalie

 4. november 9, 2017 / 8:01 pm

  Ik vond deze boxen erg handig! Sterker nog; mijn kindje is net 1 en ik gebruik nu de tandenborsteltjes voor haar. Die zijn super fijn 🙂 Ben benieuwd wat je van die medische box vindt, denk dat je van sommige dingen daarin wel gaat schrikken haha. Helemaal niet nodig hoor maar ik deed dat wel, toen ik bijvoorbeeld het kraamverband zag hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.