Urban Decay All Nighter Setting Spray

Make-up tot zestien uren lang er uit laten zien alsof het er net op zit? Yes please! Met de Urban Decay All Nighter Setting Spray is dit mogelijk. Ik heb nog nooit eerder een setting spray gebruikt, dus ik ben erg benieuwd naar het effect.


Urban Decay All Nighter Setting Spray

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Volgens Urban Decay: ‘De baanbrekende formule is geschikt voor alle huidtypes en is olie- en parabenenvrij. De spray bevat de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlakte verlaagt om make-up op zijn plek te houden.’

Hoewel ik nog nooit eerder een setting spray heb gebruikt, heb ik er wel regelmatig aan gedacht om er één aan te schaffen. Make-up blijft namelijk nooit erg lang mooi zitten en trekt snel in de lijntjes. Klinkt dat al herkenbaar? Toen ik de Urban Decay All Nighter Setting Spray ontving, leek mij dit een mooie kans om te testten hoe dit dan werkt.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Urban Decay All Nighter Setting SprayUrban Decay All Nighter Setting Spray

Verpakking

Ik vind de verpakking netjes en strak, de fles is niet extreem groot en dus makkelijk mee te nemen. Gelukkig zit er een dubbele dop op, hierdoor is de kans erg klein dat beide doppen er af gaan en je dus ineens allemaal setting spray in je tas hebt zitten.

Ingrediënten

Aqua / Water, Alcohol Denat., PVP, Dimethicone PEG-7 Phosphate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Polyhydroxystearic Acid, Dipropylene Glycol, Isononyl sononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Caprylyl Glycol, Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Glycereth-5 Lactate, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Parfum / Fragrance, Propanediol, Methyl Diisopropyl Propionamide, Poloxamer 407, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maltodextrin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, BHT.

Alcohol Denat staat hoog in de lijst en is een ingrediënt dat je huid kan uitdrogen, persoonlijk ruik ik het bijna niet terug wanneer ik het op mijn gezichts spray maar het zit er dus wel in.

In gebruik

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Urban Decay All Nighter Setting Spray €27,40

Het gebruik is erg makkelijk, nadat je, je make-up hebt gedaan schud je de setting spray en spray je 2 á 3 sprays op je gezicht terwijl je de fles op zo’n 20 centimenter afstand van je gezicht houdt. Maar wat is het effect nu precies van een setting spray? In principe zet het je make-up vast, je make-up blijft hierdoor langer en mooier zitten. Klinkt goed toch? 🙂

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Hier heb ik ’s ochtends mijn make-up gedaan. Ik heb alles gebruikt wat ik kon bedenken om te testten hoe alles zou blijven zitten. Ik draag dus foundation, bronzer, highlighter, wenkbrauwpotlood, oogschaduw en mascara.

Urban Decay All Nighter Setting SprayUrban Decay All Nighter Setting Spray

Toen heb ik de Urban Decay All Nighter Setting Spray aangebracht. Wat ik direct merk is dat mijn make-up ineens een stuk mooier zit, zonder de spray kun je soms nog zien dat er poeder op mijn gezicht zit en door de setting spray lijkt het net alsof de make-up op mijn huid ingeblend is. Echt een heel mooi effect!

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Aan het einde van de dag zit mijn make-up dus zo, ik ben een aantal keren buiten geweest in de ‘storm’ en was wel aardig verwaaid, maar mijn make-up zit nog als een huis! De spray zou zestien uren z’n werk kunnen doen, maar zulke uren maakt deze mama niet meer :’-) Tussen 09:00 en 21.30 houdt het mijn make-up in ieder geval goed op z’n plaats. Die laatste uurtjes geloof ik dus wel.

Ik ben echt verrast door het effect van de Urban Decay All Nighter Setting Spray, ik had niet verwacht dat het zo’n mooi resultaat zou geven. Ook al heb ik deze flacon ontvangen, ik ga dit ook zeker zelf aanschaffen wanneer ‘ie op is.

Gebruik jij wel eens setting spray?

Bedankt voor het lezen!

3 Reacties

  1. september 24, 2018 / 1:55 pm

    Klinkt als ideaal spul! Goed dat je make-up er gelijk ook een stuk mooier door zit. Ik heb ém ook liggen en ben er heel benieuwd naar, helemaal na jouw review 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.