Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Laatst ontving ik een pakketje van Urban Decay, waar deze mooie Backtalk collectie onder andere in zat. Het oogschaduwpalette is enorm en heeft twee kanten! Eén zijde met oogschaduw en één met highlighters en blush. Je begrijpt dat ik hier héél blij van werd. Om de look af te maken zijn er een aantal lipsticks aan de lijn toegevoegd, ik laat twee creamy lipsticks en één liquid zien.


Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Backtalk oogschaduwpalette

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Ik begin met het palette, het lijkt zo een heel gewoon palette maar het is een heel dik palette waar dus één kant met oogschaduw en één kant met highlighters en blush in zit. In het midden een grote spiegel, dit palette is dus ontzettend handig voor onderweg. Je hoeft niet meer alles los mee te nemen, maar alleen dit palette.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice LipsticksUrban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Backtalk palette €53,00

Ik was zo benieuwd hoe de blush zal staan aangezien ik ze vrij paars vind in het palette. Onderaan de blogpost staan alle looks en pigmentatie bij het lookbook.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice LipsticksUrban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Backtalk is geïnspireerd op Urban Decay’s best verkochte en gelijknamige Vice lipstick Backtalk. Een zachtroze tint die ik verderop in de blog nog laat zien. Het palette heeft zowel matte als shimmer oogschaduw tinten. De highlighters zijn uiteraard met shimmer, één van de blushes is matte en één ook met een shimmer. Alle tinten zijn in de roze/paarse lijn, maar heeft gelukkig nog wel een donkere tint om diepte mee te creëren.

Look

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Je moet erg van roze en paars houden wil je looks kunnen maken met dit palette. De pigmentatie is goed, maar ik vind een aantal tinten erg stroef en hierdoor komt de kleur niet mooi over. Vooral Shade had ik intenser verwacht.

Vice lipsticks Backtalk – Fuel 2.0 – Trip

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Backtalk is een liquid lipstick, Fuel 2.0 is creamy en Trip is een comfort matte lipstick.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Mooie, neutrale tinten.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Vice Trip €19,85

In gebruik

Trip is een roze/rode tint en is de donkerste van de drie.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Dit is een comfort matte tint en dekt mooi. Heel matte vind ik ‘m niet, maar na een tijdje trekt de tint een beetje in mijn lippen en voelt het wel wat droger aan. Zodra ik het bijwerk voelt het weer prima.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Vice Backtalk €22,55

Backtalk lijkt zuurstok roze, maar is eigenlijk een ontzettend mooie roze/paarse tint. Ook dit is een comfort matte tint en heb ik ook dezelfde ervaring mee als bij Trip. Even bijwerken en het zit/voelt weer goed.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Dit is één van mijn nieuwe favorieten!

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Fueal 2.0 €19,85

Maar ook Fuel 2.0 is een prachtige tint en omdat dit een creamy lipstick is zit deze ontzettend fijn op mijn lippen.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Fuel 2.0 is een tint die ik moeilijk te omschrijven vind, de tint is aan de ene kant vrij grauw maar aan de andere kant ook wel een warme tint. Toch vind ik het een prachtige tint en ik draag ‘m graag.

Lookbook

Om de review af te maken heb ik meerdere looks gemaakt.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Ik heb de blush Double Take en de highlighter Party Foul gebruikt, deze blush vind ik erg fijn en ook de highlighter is goed gepigmenteerd.

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Ik draag de lipstick Backtalk, love it!

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Bij deze look heb ik de blush Cheap Shot en de highlighter Low Key gecombineerd. De highlighter vind ik erg mooi, maar de blush is te paars voor mijn lichte huid. Ik voelde mij een beetje Marie Antoinette 🙂 Bij een donkere/zongebruinde huid zou deze tint beter uitkomen denk ik.

Zo, wat een uitgebreidde review! Met zo’n compleet palette en meerdere lipsticks kan dat ook niet anders natuurlijk. Het palette heeft zo zijn voor- en nadelen, maar de lipsticks zijn alle drie erg mooi. Vooral de lipstick Backtalk bevalt mij beter dan ik had gedacht. Wanneer je erg van roze tinten houdt, dan is dit zeker een palette voor jou!

Urban Decay Backtalk Palette & Vice Lipsticks

Kende jij deze Backtalk lijn al?

Bedankt voor het lezen.

5 Reacties

 1. augustus 9, 2018 / 3:09 pm

  Wauw, ik vind het palette zo mooi! Jammer alleen dat niet alle kleuren even mooi werken. De look die je gemaakt hebt is lekker draagbaar.

 2. augustus 12, 2018 / 9:47 am

  Ik begrijp dat je daar heel blij van werd ja, prachtige producten 🙂

 3. augustus 13, 2018 / 4:10 pm

  Wauw… weer zo mooi! Je maakt altijd van die mooie looks!

 4. augustus 15, 2018 / 2:01 pm

  Ohh wat een beauties! Ik vind echt álles mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.