Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

Het Naked Heat palette is een groot succes! En dat kan ook niet anders met die matte, neutrale en warme tinten, met dit palette kun je geen slechte look maken. Maar de Naked palettes zijn vrij groot en dus niet handig om mee te nemen. Daarom is er nu het Naked Petite Heat palette. Lekker praktisch om mee te nemen! Om de look af te maken pak ik de lipstick in de tint Heat er bij.


URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT PALETTE

Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat LipstickUrban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

Urban Decay Petite Heat palette €32,00

Het Petite Heat palette is dus een kleine versie van het Urban Decay Heat palette, al zitten er wel verschillende tinten in. Het Petite Heat palette is dus meer een aanvulling op het Heat palette, maar dat maakt ‘m niet minder fijn!  Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

Er zitten genoeg tinten in om gevarieerde looks te maken. Alle tinten zijn mat, alleen Inhale is een semi-matte tint en heeft dus een klein glansje. Fijn om als highlighter te gebruiken.

LOOKBOOK

Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat LipstickUrban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

De oogschaduw is enorm gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Ik vind het zo fijn dat er een tint als Strike in zit, hiermee kun je zo’n mooie diepte creëren. Wel hebben de oogschaduws last van fall-out, zelfs wanneer ik de kwast af tik eindigt er nog oogschaduw op mijn wang.

VICE LIPSTICK – HEAT

Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat LipstickUrban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

Ook heeft Urban Decay goed haar best gedaan er bijpassende lipsticks bij te maken, ik ontving er één in de tint Heat. Deze lipstick is een gemetalliseerde rode tint, een bijzondere tint die prachtig bij de tinten van het Petite Heat palette past.

Urban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat LipstickUrban Decay Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick

Urban Decay Vice lipstick – Heat €19,85

Er komt een super mooie glans vanaf en in het zonlicht knallen de gouden shimmers er doorheen. Heel tof! Omdat dit een cream lipstick is, voelt het goed aan op mijn lippen. Een klein hapje en drankje overleefd de lipstick wel, maar na een grote maaltijd is het tijd om bij te werken.

Zoals altijd ben ik er tevreden over deze Urban Decay producten, de oogschaduw is ontzettend mooi én door het compacte formaat ook makkelijk mee te nemen onderweg. De lipstick past er goed bij en zit comfortabel op mijn lippen. Urban Decay is een dierproefvrij merk. De Naked Petite Heat & Vice Heat Lipstick zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Heb jij de Heat producten al eens geprobeerd?

Bedankt voor het lezen!

4 Reacties

 1. mei 23, 2018 / 3:09 pm

  Mooie ooglook zeg! Ik vind dit palette zo mooi!

 2. mei 23, 2018 / 8:23 pm

  OMG! Wat is dit mooi! Die lipstick is echt een Boom Boom Chakalaka! *verliefd*

 3. mei 24, 2018 / 10:09 am

  Mooie foto’s en wat een prachtig palette <3

 4. mei 26, 2018 / 10:51 pm

  Prachtige look heb je gemaakt. Heel goed hoe je de kleuren hebt gecombineerd. Wel jammer van de fall-out dat had ik niet verwacht. De lipstick vind ik prachtig, de metal finish geeft ‘em echt iets bijzonders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.