Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette

Urban Decay is een samenwerking aangegaan met Kristen Leanne, een dierproefvrije beauty influencer die gek is op kleur en glitter. Haar collectie bestaat dan ook uit glitter & glamour en dat is goed gelukt. I love it! Maak je klaar voor een uitgebreide review met veel foto’s en looks 🙂


Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette

Uit de UD x Kristen Leanne collectie ontving ik haar Kaleidoscope Dream oogschaduw palette en het Beauty Beam highlighter trio, twee hele mooie producten die ik met veel plezier gebruik.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterBeide palettes zijn in een lekker histerisch jasje gehesen, ik houd er van wanneer een merk een collectie uitbrengt met veel kleur. Weer eens wat anders dan al die nude kleuren, tinten en verpakkingen. Lucky me, want ook de binnenkant zit bomvol kleur 🙂

URBAN DECAY x KRISTEN LEANNE KALEIDOSCOPE DREAM PALETTE

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam Highlighter

UD x Kristen Leanne Kaleidoscope Oogschaduw Palette €39,00

Het oogschaduw palette komt in een mooie en strakke verpakking, er zit een soort plastic huls omheen.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam Highlighter

Als je de plastic huls weg haalt, komt dit pareltje te voorschijn. Het marble effect op de verpakking is zo mooi!

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterUrban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam Highlighter

*Engelenzang* Wauw, wat een mooie tinten! Alle tinten hebben een naam gekregen naar iets waar Kristen Leanne veel van houdt, LCW is haar favoriete nummer en 13th Floor is haar favoriete aflevering uit Twilight Zone bijvoorbeeld. Er zit ook een fijn kwastje in het palette.

LOOKBOOK

Ook de swatches zijn super mooi! Alleen de matte oranje tint Tajin is stroever en pakt minder goed, dat is vaak zo met matte tinten.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam Highlighter

Voor deze look gebruikte ik Tajin, Stay Gold en Lime Time. Tajin brengt ook op mijn oogleden wat stroef aan en ik moet er wel even aan werken om de pigmentatie over te brengen, maar het lukt wel! Verder blenden de tinten heel mooi in elkaar over.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterHier gebruikte ik Tajin weer als basis en heb ik wat glans aangebracht met Corona. Een rustigere look uit dit palette.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterUrban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterUrban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterMaar ook met felle kleuren kun je er een leuke look mee maken. Helaas valt de kleur van Leo wel wat weg, want die heeft een hele mooie groenige gloed over zich heen.

URBAN DECAY x KRISTEN LEANNE BEAUTY BEAM HIGHLIGHTER

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterOok het highlighter palette heeft zo’n extra plastic huls.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam Highlighter

UD x Kristen Leanne Beauty Beam Highlight Palette €36,95

En daar zit dit palette onder 🙂 De verpakking heeft een soort reflecterende streepjes en geeft het toch weer wat extra vavavoom.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterUrban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterAlle drie de tinten zijn shiny, er is dus geen matte tint. De tinten passen perfect bij mijn huid, met de donkerste tint kan ik goed contouren en de highlighters kan ik afwisselen.

LOOKBOOK

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterVan links naar rechts zijn de tinten afzonderlijk geswatched en de meest rechter swatch is de drie tinten door elkaar heen. De pigmentatie is echt mega goed, ik moet er echt om denken dat ik niet teveel poeder aanbreng op mijn kwast.

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Palette & Beauty Beam HighlighterZo ontzettend goed gepigmenteerd! Toch had ik zelf liever de donkerste tint matte gehad om er niet helemaal als glitterbal bij te lopen. Het Beauty Beam highlighter palette is al naar mijn dagelijkse make-up mandje verhuisd en heeft mijn favoriete highlighter vervangen!

Wat een fijne samenwerking is Urban Decay aangegaan, beide palettes zijn top en de pigmentatie is fantastisch. Draag jij ook graag kleur in je looks? dan is het Kaleidoscope oogschaduw palette zeker iets voor jou! Maar met de oranje en gouden tinten kun je er ook zeker een rustige look mee maken. En ben je niet vies van een goede glow op je jukbeenderen? Dan is het Beauty Beam Highlighter palette een perfecte keuze.

Wat vind jij van deze UDxKL collectie?

Bedankt voor het lezen!

5 Reacties

 1. januari 29, 2018 / 10:41 am

  Ik vind deze collectie echt prachtig! Ik ben sowieso dol op Urban Decay.

 2. januari 29, 2018 / 12:35 pm

  Wauw wat een prachtige producten! De pigmentatie is echt geweldig. De highlighters vind ik super mooi <3

 3. januari 30, 2018 / 4:51 pm

  Nondeknetter wat een prachtig palette! Die pigmentatie zit er strak op! Kreeg je het er wel nog af? Dit is een goede aankoop!

 4. januari 30, 2018 / 10:20 pm

  Heel erg mooi!! Ik had je artikel gisteren al gezien en met open mond naar de prachtige looks gekeken, maar nog geen tijd gevonden om te reageren. Ik vind het prachtige palettes. Vooral het oogschaduw palette vind ik adembenemend mooi, zowel de inhoud als de vormgeving. En dan je looks.. hoe krijg je het voor elkaar! Vooral je look met de blauwe tinten vind ik super mooi. De outer V heb je prachtig gemaakt. Mocht je een keer na je bevalling en wanneer je tijd/zin hebt hiervan een how-to willen maken.. ;-).. Ps. Ben heel benieuwd hoe het met je gaat… baby zal elk moment kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.