Verschillende Action maskers

Verschillende Action maskers

Even me-time met een lekker masker? Ik probeerde drie verschillende van de Action. Eén met goud, één die verwarmend is en een bubbly masker.

Maskers

Maskers testen vind ik altijd enorm leuk, maar ik wil natuurlijk ook dat het een goed effect heeft op mijn huid. Dat deden deze maskers helaas niet allemaal, maar voor €0,99 per doosje kun je ook niet te veel verwachten. Wat ik wel heel leuk vind, is dat deze masker heel innovatief zijn. Vooral het verwarmende masker vond ik verrassend.

Verschillende Action maskers

De verpakkingen zijn leuk bedacht en trokken gelijk mijn aandacht in het schap.

Peel-Off Gold Mask

Verschillende Action maskers

In het doosje zitten 5 losse zakjes met de gouden maskers. De verpakking geeft aan dat er gehydroliseerde collageen en Q10 in zit en dat dit helpt bij anti veroudering. Collageen helpt inderdaad om je huid soepeler te houden, maar je huid kan dit nou eenmaal niet opnemen van buitenaf. Je huid kan vitamines opnemen en zelf omzetten tot collageen, maar zo in een masker niet. Dat dit masker je huid dus zal verjongen geloof ik persoonlijk niet.

Ingrediënten

Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Peg-Ppg-17/6 Copolymer, Panthenol, Hydrlyzed Collagen, Mica, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Carbomer, Ubiquinone, Sodium Hydroxide, Parfum, Ci 77891, Ci 77491

Qua verzorging ziet het er niet heel speciaal uit, vooral de alcohol en het parfum kan irriterend en uitdrogend werken.

Verschillende Action maskers

Maar het ziet er wel ontzettend mooi uit! Ik had niet verwacht dat het er als écht goud uit zou zien. Dus de fun-factor is er wel.

In gebruik

Verschillende Action maskers

Het is een peel-off masker, je moet dus wachten tot het masker is opgedroogd en dan kan je het er af peelen. De substantie is wel erg dik er stroperig, dus het netjes en egaal aanbrengen is vrij moeilijk. Na zo’n 20 minuten is het masker helemaal droog en kun je het er af trekken. Dat ging gelukkig wel soepel en er bleven geen restjes achter. Qua effect op mijn huid was ik niet heel blij, door de alcohol voelde mijn huid trekkerig aan en dat wil ik juist niet.

Volcanic Ash Face Mask

Verschillende Action maskers

In dit doosje zitten 2 maskers. Naar dit masker was ik het meest benieuwd naar omdat ik een verwarmend masker nog niet eerder had geprobeerd. Dit masker met mineralen uit vulkanische as zouden olie-absorberend en mild exfoliërend zijn. Ik ben benieuwd!

Ingrediënten

Zeolite, Paraffinum Liquidum, Peg-30 Sorbitan Tetraoleate, Olive Oil, Peg-7 Esters, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Volcanic Ash, Disteardimonium Hectorite, Parfum, Ci 77491

Gelukkig kan je huid wel mineralen opnemen en doet dit dus wel echt iets met je huid. Zeolite is een vulkanisch kleimineraal en is het eerste ingrediënt, dit ziet er beter uit dan het gouden masker. En door de paraffine kan het masker verwarmen.

Verschillende Action maskers

Oke, ik had dus een zwart masker verwacht door alle vulkanische praat. Maar het is dus oranje!

In gebruik

Verschillende Action maskers

Dit masker brengt makkelijk aan en ik heb ‘m 15 minuten laten inwerken. EN HET WORDT DUS ECHT WARM, ik was even in shock, haha. Vooral toen ik het masker er af haalde met een washandje met koud water, voelde ik de warmte goed. Omdat warmte je huid goed laat doorbloeden, had mijn huid een goede boost gehad. Ook voelde mijn huid niet trekkerig aan.

Bubbly Face Mask

Verschillende Action maskers

Als laatste het bubbly masker. In dit doosje zitten 3 maskers. Dankzij het zouthout extract en melkeiwit kan dit masker bubbelen. Het masker zou je huid een diepe reiniging geven.

Ingrediënten

Aqua, Methyl Perfluorobutyl Ether, Sodium Lauryl Oat Amino Acids, Propylene Glycol Cocamidopropyl Betaine, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Carbomer, Triethanolamine, Milk Protein, Hydrolyzed Yeast Extract, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum, Methylparaben, Xanthan Gum, 3-o-Ethyl Ascorbic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licoride) Root Extract, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene

Verschillende Action maskers

In het zakje ziet het er niet zo speciaal uit, het bubbly effect wordt pas effectief wanneer het in contact komt met zuurstof en je huid.

In gebruik

Verschillende Action maskers

Dit masker kietelt zo erg wanneer je ‘m op hebt. Niet door huidirritatie, maar door de bubbels die knappen. Toch is dit wel mijn favoriet van de drie, want mijn huid is wel goed schoon en verzorgd.

Het bubbly masker en het vulkanische masker zijn mijn favorieten en hadden een goed effect op mijn huid, het gouden masker zal ik niet nog eens gebruiken. Mocht je een leuke meiden avond willen plannen met maskers, dan zou ik zeker voor deze gaan! Ze zijn niet duur, makkelijk verkrijgbaar en heel leuk om te gebruiken.

Wat vind jij van deze Action maskers?

1 Reactie

  1. mei 4, 2019 / 5:35 pm

    Dat wolken masker vind ik zelf ook echt helemaal fantastisch, die gouden heb ik ook een keer geprobeerd, maar dat vond ik echt helemaal niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.