Violent lips tattoo Cinnamon glitteratti

Violent Lips is een merk dat nieuw is voor mij, maar ik wel erg nieuwsgierg naar was. Want een lip tattoo, wat is dat nu precies en hoe werkt het? Ik vind het er in ieder geval erg leuk uit zien en ben ze gauw gaan proberen. Lees je mee naar mijn bevindingen?


Violent Lips Tattoo Cinnamon Glitteratti

Violent Lips is een merk dat tijdelijke tatoeages verkoopt speciaal voor je lippen. Er zijn veel verschillende printjes te koop en je maakt je look echt een stuk spectaculairder op deze manier. Ook wanneer je bijvoorbeeld naar een thema feestje hebt, Violent Lip tatoeages zijn geschikt!violent lips tattooDe verpakking lijkt op een enveloppe, voorop staat dus een setje lippen met het printje waar je voor gekozen hebt. Er zitten in totaal drie vellen tatoeages in.violent lips tattooDit kaartje zit erbij in en er staan nog een aantal van de andere prints op. Er zijn nog zoveel andere mooie tijdelijke tatoeages te krijgen! Ook vind ik het erg leuk dat er bij wordt gezet dat deze producten alleen op super modellen worden getest en niet op dieren. Leuk detail! violent lips tattoo

 

 

 

violent lips tattooAchterop de velletjes staat een instructie. Je moet je lippen in een ‘oh’ vorm brengen en vervolgens bij knippen tot je de vorm van je eigen lippen hebt. De verticale streepjes zijn om de lengte van je lippen te bepalen en de horizontale strepen om de dikte van je lippen te bepalen.

In gebruik

violent lips tattoo

Even opplakken, nat maken en het papier laat los. Het gaat eigenlijk precies hetzelfde als een nep tattoo die je vroeger wel eens op je armen plakte.

violent lips tattooviolent lips tattooEn zo zit de sticker er op. Ik had ‘m in de puntjes wat beter bij moeten knippen, want de sticker zit nu niet helemaal als de vorm van mijn lippen. Maar verder zit de sticker zit er mooi op, voelt niet vreemd aan en blijft goed zitten. Voor een feestje o.i.d vind ik dit erg leuk!

Violent Lips Tattoo kost €8,95 en kocht ik bij Beauty88.

Wat vind jij van lip tatoeages? 

Bedankt voor het lezen!

8 Reacties

 1. oktober 14, 2016 / 4:26 pm

  Het ziet er in ieder geval super leuk uit! Al denk ik dat ik te onhandig ben voor dit soort dingen! 🙂

 2. oktober 14, 2016 / 5:00 pm

  Dit is super leuk voor thema feesten!

 3. oktober 15, 2016 / 4:55 pm

  Heftig,maar wel heel apart! Leuk voor een feestje. Ik zou dit nooit mooi op mijn lippen krijgen, vrees ik…

 4. oktober 15, 2016 / 5:42 pm

  Wat geinig! Niet voor mij, maar voor mijn dochters super grappig!! Dit ga ik onthouden.

 5. oktober 17, 2016 / 8:10 pm

  Dat is niks voor mij denk ik…..Daar ben ik echt te onhandig voor hahahaha. Misschien als iemand het voor mij doet tijdens Oud En Nieuw….

 6. oktober 19, 2016 / 11:40 am

  Wat grappig! Dit had ik nog nooit eerder gezien. Wel ontzettend gaaf voor een feestje. Had niet gedacht dat het zo’n effect zou geven omdat het een sticker is, ik ben verrast.

 7. oktober 19, 2016 / 9:48 pm

  Wow hihi dit heb ik echt nog nooit gezien! Lijkt me wel heel grappig voor een feestje. Gek genoeg staat het je ook nog eens heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.